Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hicta sevmem beyaz leblebiyi ama alayim bari gidip

biraz önce naf vardı oda gitti şimdi kaldım yine tek bugün 2 3 kere girdim hep kimse yoktu nerdesiniz kızlar
bende öğlen yoğurtlu makarna yedim yanında salata

ben buralardayım canım başka topiklere bakınıyordum şakkıdı

hicta sevmem beyaz leblebiyi ama alayim bari gidip

çekme helvası ye desem yerdin ama dimi :mymeka: :jeyyar: :roflol:

bugun yediklerim

sabah 6 biskot yani 6 dilim kurutulmus ekmek ( 200 kalori) 1 tatli kasigi bal 1 tatli kasigi krem peynir ve 1 kk mozerella peyniri

ara 1 elma

ogle 3 biber dolmasi

ara yarim avuc findik ve 1 fincan sutlu kahve

aksama kararsizim kizlar cokmu olmus yediklerim bugun yine???

ben buralardayım canım başka topiklere bakınıyordum şakkıdı

çekme helvası ye desem yerdin ama dimi :mymeka: :jeyyar: :roflol:

evet emin ol yerdim... demede zaten hic karistirma oralari:gitme: dun aksam 12 tane yedimsenağlamasenağlamaakannehirakannehirakannehir 2 tane diye actim kutuyu ilk basta iki yedim sonra iki daha sonra gerisi geldii ve tam 12 tane yedimmafoldumbenmafoldumben bu hafta artik kilo falan koruyamam alirim kesinsenağlama

biscotti diye benim bildiğim böyle kurabiye gibi fındıklı cevizli kakaolu filan oluyo kaloriliii :jeyyar: ondan değilse eğer o kadar çok olmamış bebişş şakkıdı

akşama hafif bişeyler yiyebilirsin çorba salata gibi guclubacismile

12 tane miiiii :1shok: :1shok: akannehir akannehir

biri seni durdursunnnnnn -tatlicadiarzu-

bu aralar canın bişeylere mi sıkılıyo acaba :uhm: ben genelde yemekten çıkartırım böyle şeyleri ondan sordum canım :icecream:

yok canim kurabiye degil bildigin cok ince dilimlenmis kurutulmus ekmeka.s

evet bende ymekten cikartiyorum sanirim beni ne iyi anladin:çok üzgünüm:milletin istahi kesilir benimki aciliyor:çok üzgünüm:

tamam canım ozaman iyiki söyledin yoksa vermiştim siparişi :) aslında çıkarımda tembellik yapıyorum işte plates bandı alacağım bari onunla evde birşeyler yapayım

bende şimdi plates topu ve lastiklerinden sipariş veriyodum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

başlangıç dvdsini internetten buldum sanırım ordan çalışıcam kaydirigubbakcemile2

yok canim kurabiye degil bildigin cok ince dilimlenmis kurutulmus ekmeka.s

evet bende ymekten cikartiyorum sanirim beni ne iyi anladin:çok üzgünüm:milletin istahi kesilir benimki aciliyor:çok üzgünüm:

benimde iştahım açılıyor duygusal açlık işte :kedi:

gdhdghdfhhfghgfhfghfgdhhd

noliyii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben cikiyorum oglusumu yedireyim uyandi :))) yarin gorusuruz kizlar

gülegüle canım öptüm pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan

haziranda basladım diyete temmuz sonlarında 59 olarak kaldı 58 e de ramazanda düştüm öyle işte

iyiymişşş cnm inşallah tam gaz devam sositososito sositososito

:))) hadi bakalım aynı anda gelir sanırım ben dvd yerine tv8 web sayfasında ebrulinin videoları var onlar daha fazla hareket yaptırıyor onları deneyeceğim dvd yerine bence sende onları dene

:))) hadi bakalım aynı anda gelir sanırım ben dvd yerine tv8 web sayfasında ebrulinin videoları var onlar daha fazla hareket yaptırıyor onları deneyeceğim dvd yerine bence sende onları dene

benim evde bilgisayarım yok henüz canım o yüzden dvd almam yada internetten bulmam şart sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

desene bana rakip çıktın sen :jeyyar: :jeyyar:

ben çıkıyorum canım mesaim bitti zemuszemus pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…