- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.681
ihmal etme canım devam ederse doktora git mutlaka olumunekankayizsmile
arkadaşım geldi 2 saat gezdik onunda çok güzeldi deniz kenarında mis gibi hava kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 zaman nasıl geçti anlamadım bile canım :kedi:
spora giderken hiç aç değildim elma yiyip çıkmıştım zaten eve gelince midem bi gurul gurul yaptı bana sempatiksalakcinni hemen bir kuru incir yedim yeşil çayımı içtim ohh mis olumunekankayizsmile
tablo geçen haftalara göre güzel gerçekten canım haftaya daha büyük bombalar bekliyorum olumunekankayizsmile
olalacım acayip bir plates isteği var içimde bant siparişi vericem bugün yarın dvd araştırmalarına girdim plates kilo verdirmese de vücudu forma sokuyor ve acayip inceltiyormuş aynı kiloda daha ince görünmek ne demek yaaa süper bişey boshayallersmile boshayallersmile
bu ay çöreğinin ebatları ne kadar ki bilmiyorumkismile
çıkıyomusun canım öptüm bende opuyorumnanaktan
selam mehaycım iyiyim sen nasılsın canım boshayallersmile
beyaz leblebi ye canım tok tutar belki yeme isteğini keser gamyoncuiremsu
biraz önce naf vardı oda gitti şimdi kaldım yine tek bugün 2 3 kere girdim hep kimse yoktu nerdesiniz kızlar
bende öğlen yoğurtlu makarna yedim yanında salata
hicta sevmem beyaz leblebiyi ama alayim bari gidip
ben buralardayım canım başka topiklere bakınıyordum şakkıdı
çekme helvası ye desem yerdin ama dimi :mymeka: :jeyyar: :roflol:
bugun yediklerim
sabah 6 biskot yani 6 dilim kurutulmus ekmek ( 200 kalori) 1 tatli kasigi bal 1 tatli kasigi krem peynir ve 1 kk mozerella peyniri
ara 1 elma
ogle 3 biber dolmasi
ara yarim avuc findik ve 1 fincan sutlu kahve
aksama kararsizim kizlar cokmu olmus yediklerim bugun yine???
evet emin ol yerdim... demede zaten hic karistirma oralari:gitme: dun aksam 12 tane yedimsenağlamasenağlamaakannehirakannehirakannehir 2 tane diye actim kutuyu ilk basta iki yedim sonra iki daha sonra gerisi geldii ve tam 12 tane yedimmafoldumbenmafoldumben bu hafta artik kilo falan koruyamam alirim kesinsenağlama
para tuzağı onlar boşver canım ben almıştım duruyo evde dura dura bozuldu zaten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
akşamları yarım saat bile çıkamazmısın dışarıya yürüyüşe filan guclubacismile
tamam canım ozaman iyiki söyledin yoksa vermiştim siparişi :) aslında çıkarımda tembellik yapıyorum işte plates bandı alacağım bari onunla evde birşeyler yapayım
yok canim kurabiye degil bildigin cok ince dilimlenmis kurutulmus ekmeka.sbiscotti diye benim bildiğim böyle kurabiye gibi fındıklı cevizli kakaolu filan oluyo kaloriliii :jeyyar: ondan değilse eğer o kadar çok olmamış bebişş şakkıdı
akşama hafif bişeyler yiyebilirsin çorba salata gibi guclubacismile
12 tane miiiii :1shok: :1shok: akannehir akannehir
biri seni durdursunnnnnn -tatlicadiarzu-
bu aralar canın bişeylere mi sıkılıyo acaba :uhm: ben genelde yemekten çıkartırım böyle şeyleri ondan sordum canım :icecream:
asya kac ayda dustun 58 e
tamam canım ozaman iyiki söyledin yoksa vermiştim siparişi :) aslında çıkarımda tembellik yapıyorum işte plates bandı alacağım bari onunla evde birşeyler yapayım
yok canim kurabiye degil bildigin cok ince dilimlenmis kurutulmus ekmeka.s
evet bende ymekten cikartiyorum sanirim beni ne iyi anladin:çok üzgünüm:milletin istahi kesilir benimki aciliyor:çok üzgünüm:
gdhdghdfhhfghgfhfghfgdhhd
ben cikiyorum oglusumu yedireyim uyandi :))) yarin gorusuruz kizlar
haziranda basladım diyete temmuz sonlarında 59 olarak kaldı 58 e de ramazanda düştüm öyle işte
bende kaçtım görüşürüz kızlar
:))) hadi bakalım aynı anda gelir sanırım ben dvd yerine tv8 web sayfasında ebrulinin videoları var onlar daha fazla hareket yaptırıyor onları deneyeceğim dvd yerine bence sende onları dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?