- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.901
benim çok işim var
günaydın kızlar.nasılsınız.sabah sabah döktürmüşsünüz yine hee sempatiksalakcinni bende şimdi kahvaltımı yapcam.hazırlimde bilgisayar başında bari yapim evde tekim nede olsa yerimseniben
diğer konulara bakıyordum pilatesle ilgili derken scuba dalışlarla ilgili bir konu gördüm oraya dalmışım şeker :) naf senin siparişler ne alemde benimkiler hala tedarik sürecinde diyor
evet kızlar kahvaltım:
-1 dometes
-1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-bi bardak kayısılı meyve suyu
(ekmek yok,domates salatalıklardada tuz yok)
iyiym nafcım.kahvaltıdan sonra egzersiz yapcam biraz.akşamada yürüyüş.
ben yemeğe iniyorum
Merhaba kızlar,bende bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşim sizlerle..
sabah 10 buçukta kalkıp kahvaltı yaptım saat 11 de dışarı çıktım yarım saaat tempolu 10 dk normal tempoyla yürüdüm. misafirliğe de uğradım .. eve geldikten sonra 15 dk kas egzersizi yaptım yoğum bir şekilde,duşa girdim. saat 2 de 1 paket form bisküvi ve 1 bardak şekersiz limonata içtim.. moralim biraz bozuk olduğu için birşey yiyesim gelmiyor . şimdilik bu kadar akşama pırasa yoğurt ve kepekli ekmek yiyeceğim,aralarda meyve yemeyi planlıyorum.. saygılar
bugünkü menüm kızlar
sabah ve öğle birleşti yine
1br şekersiz çay,biraz peynir,2dilim kepek ekmek,1domtes,4tane zeytin,patlıcan biber közleme.nasıl yediğimi bilemiyorum çocuk bakıym yemek yemek bile nekadar zor ya..çocuğu olanlara allah yardım etsin valla gerçekten zormuş..
offff çok yoruldum ya
biz de ailecek hastayızz geçmiş olsun cnmgeçmiş olsun olala kızımda bugün hasta dün basladı gerçi akşama kadar karnım ağrıyo dedi aksam boğazı ağrımaya basladı ateşlendi şimdi de yatıyo sadece karnım ağrıyo diyo dolaptan soğuk su içiyodu midesini üşüttü herhalde diye düşünüyorum okulada gidemiyecek herhalde bu gün canım benim halsiz bi şekilde yatıyo
sğl cnmsağol canım benim :kedi:
ya bana kalsa ben o keki kurabiyeyi yemezdim ama fikir vermek için tadına bakmak lazımdı bidaha yemem zaten ne o öyle akannehir akannehir
çıkmadım canım başka topiğe bakıyodum eyvahedigeldismile
gülegüle canım al ilaçlarını da iyileş hemencik opuyorumnanaktan
sğl cnmolalacım geçmiş olsun ve güle güle
hani kız ekmekkk :1shok:evet kızlar kahvaltım:
-1 dometes
-1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-bi bardak kayısılı meyve suyu
(ekmek yok,domates salatalıklardada tuz yok)
neden istemedi cnmöğle yemeğinde sadece çorba içtim canım birşey istemedi :umursamaz:
birde yeşil çay içtim :içelim:
hayırdırroffff çok yoruldum ya
iyi bari kaydirigubbakcemile5ohhhhhhhhh
kızlar slm
site uzun süredir mi çöküşteydi 3 sf ilerlemişş sadece iyi de olmuşş kolay okudum laelaelaelaelae
sğl cnm
kıskandım benn ev poaçası bulsam hemen saldırcamm ama yok kii sempatiksalakcinni
neden istemedi cnm
nafff özgeee
bi sürü ilacımm oldu yupiii
bi de eşşek kadar büyük kapsüllü balık yağı aldık omega 3 takviyesi olacakmışş
bu arada bişi öğrendim regl olduumuzda ya da başka zaman yumurtalık ağrısı sandığımız şey bağırsaklarımızın baskısı olabiliyomuş
stresten bağışıklık sistemim çökmüşş
naf senin gibiyim ben de ama mideye deil başka tarafıma vuruyo
neyse evdeyim işte
özge avon siparişimi verdim ilk kez
umarım memnun oluruz ürünlerden..
çok yoğun musunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?