- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.921
nafcım çıkıyorum ben kendine iyi bak cnm kırmızı eti ihmal etme :)
nerden aklıma geldiyse artıkk böyle çat diye
öptümmm
bilmem ki cnm ben epey becerikli hatta çalışkanımdır ama sanırım fazla hassasım takıyorum büyütüyorum heralde.. o yüzden artık hep kolaya kaçmak istiyorum potansiyelimi kullanmaktansa boshayallersmilehoşgeldin canım olumunekankayizsmile
daha yeni açıldı desem yeri var olalacım sempatiksalakcinni
ben yapim sana poğaça aaaaa aşkolsun boshayallersmile
işler yoğunlaştı birden çorba bile hazır bardak çorbalardan canım ondan yiyemedim :kedi:
ilaçlarını içte iyileş bari canım yaa olumunekankayizsmile
ayyy en korktuğum şey balık yağı akannehir akannehir
bağırsakların baskısı mı :1shok:
stres stress stressss kötükedihüso
avondan ne siparişler verdin canım merak ettimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben bıraktım işi gücü başım ağrıyo diye sositososito sositososito
slm kızlar
İki gündür adam gibi dikkat edemiyordum yediklerime. Vakitsiz beslendim rahatsızdım biraz
Bu gün yediklerim sabah 2dilim t.b.,peynir,yumurta haşlama,domatez,3 zeytinn.Ara yapmadım geçti kahvaltım Biraz önce de ızgara orta boy palamut yedim yağsız yaptım iyi oldu ne zamandır balık yemiyordum. Balık mevsimim açılmıştır :) Hafta da 1 yemeye çalışıcam bundan sonra
hopşgeldinn tinkerbellslm kızlar
İki gündür adam gibi dikkat edemiyordum yediklerime. Vakitsiz beslendim rahatsızdım biraz
Bu gün yediklerim sabah 2dilim t.b.,peynir,yumurta haşlama,domatez,3 zeytinn.Ara yapmadım geçti kahvaltım Biraz önce de ızgara orta boy palamut yedim yağsız yaptım iyi oldu ne zamandır balık yemiyordum. Balık mevsimim açılmıştır :) Hafta da 1 yemeye çalışıcam bundan sonra
eda sen moralin yüksekkende yemiyodun ki canım ya :tomato:
hopşgeldinn tinkerbell
avon siparişlerimin devamı
3 parfüm numunesi afrodizyak baharatlı, pur blanca çiçeksi kalıcı mı diye merak ettim
erkek parfümü var black suede leather ben çok beğendim yine kalıcılığını test ettiricem
4lü göz farı indirimdeydi mor tonları seçtim
farklı serileri tanımak için ruj numuneleri
maskaralarda ekimde indirim olacak maskaraları ekime bıraktım
bir de göz kalemlerinde kampanya olacakmış cnm ve güzel kalemler varmış simlileri de varmış renkliğ
fondöten rengi belirlemek için testerlar boshayallersmile
işte biraz ıvır zıvır oldu bu ay böyle bayanssulusmile
canım pur blanca çiçeksi kullandınmı hiç.onu merak ettim..geçen ay little black dress almıştım hoşuma gitmedi kalıcı değil gibi geldi bana..
ekmek ben pek yemek canım.normaldede öyle aman aman ekmek yiyicisi deildim.bugünde bayramdan beri dengesiz beslendiim için böle olduekmek neden yok cnm kafamçokkarıştı
süper :lepi:
afiyet olsun canım kaydirigubbakcemile2
bugunku menum soyleydi kizlar :
sabah 5 dilim bicot ekmek (200 kalori) 1 tatli kasigi bal bir tatli kasigi krem peynir ve 2 haslanmis yumurta
ara 3 dilim biscot 100 kalori
oglen 5 kasik kiymali patates yemegi 2 dilim ekmek
ara 1 dilim ekmek uzerine nutella arkadasim zorladi kizlar( bende yedim
aksam telafi etmek icin 1 kucuk tabak salata ve 3 izgara kanat
kizlar benim durumum hic iyi deyil.bayramdan beri dikkat etmiyorum yediklerime..bana ne oldu boyle bilmiyorum.. lutfen yardimci olun.....
çok ekmek yemişsin cnmbugunku menum soyleydi kizlar :
sabah 5 dilim bicot ekmek (200 kalori) 1 tatli kasigi bal bir tatli kasigi krem peynir ve 2 haslanmis yumurta
ara 3 dilim biscot 100 kalori
oglen 5 kasik kiymali patates yemegi 2 dilim ekmek
ara 1 dilim ekmek uzerine nutella arkadasim zorladi kizlar( bende yedim
aksam telafi etmek icin 1 kucuk tabak salata ve 3 izgara kanat
önemli değil tatlım toparlarsın..kizlar benim durumum hic iyi deyil.bayramdan beri dikkat etmiyorum yediklerime..bana ne oldu boyle bilmiyorum.. lutfen yardimci olun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?