Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar,
dün giremedim nete sabah ve öğlen karıştı malüm hafta sonu
sabah-öğlen 2 yumurtadan omlet 1 adet mangal sucuk ara 1 dilim ekmek 1/2 k.k. tulum peyniri akşam 2 küçük z.biber dolması 3 y.k. kuru fasülye
ara dondurma aktiva

dün çok kaçırdım sanırım kaloriyi eyvahedigeldismile

bugün sabah 1+1/2 b.peynirli tost 1 bardak çay

selamlar a.s.

verdim siparişi canım bugün yarın elimde olur hayırlısıyla :hulya:

ebru şallının başlangıç dvdsini buldum internetten onu indirdim cumartesi günü kaydirigubbakcemile2

merhaba a.s. aramıza hoşgeldin bayanssulusmile olumsuz düşünceyi aklından çıkart öncelikle kilo verebileceğine inan sonra devamı gelir canım olumunekankayizsmile

gribim, tüpümüz pazar akşam 7 bçkta bitti yemek yemeden ve anten çekmiyooo süper bi akşam yaniii

geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan bende dün çok aksilikler yaşadım ters bir gündü sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrr

günaydın balım olumunekankayizsmile nasıl geçti düğünler gamyoncuiremsu

günaydın rakip sempatiksalakcinni ohh yarasın sempatiksalakcinni bende kaçırdım dün ama bugün telafi edicem kaydirigubbakcemile2

nafım ön sıra falan ooooo kaydirigubbakcemile2

güzel dimi sengözlerimebaksanab

c.tesi akşam
2 erik
1 su bardağı kadar patlamış mısır
yeşil çay

yarım kek
yarım poğaça
yarım kurabiye

arkadaşımın eşi yollamış evde bu tarz şeyler yapıp satmaya karar vermiş tadına bakıp fikrimizi söylememizi istemiş o yüzden yedim akşam yemeği yemedim

pazar kahvaltı

1.5 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
1 zeytin
1 kaşık çilek reçeli
roka
tavada 2 dilim pastırmalı 1 yumurta

öğle
1 parça ızgara et
bol salata

ara
2 erik
1 yeşil çay

akşam
yarım tabak domatesli makarna

ara
yeşil çay
bir dilim cevizli sütlü irmik tatlısı ( evde kendim yaptım hafifti )

bugün sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay

cumartesi günü

20 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
20 dk pilates yaptım

pilates biraz zor geldi normalde 1 saat ama yapamadım bıraktım :kedi: ama denemeye devammmmmmm kaydirigubbakcemile2

pazar günü maalesef birşey yapamadım eşim seyahate gidecek diye ütü yap çanta hazırla derken akşam olmuş zaten ama telafi edicem kaydirigubbakcemile2

özgeeeeee inanmıyorum çok güzel olmuşsun bebeğim yaa bi baktım bidaha baktımm fıstık gibi olmuşsunnn :lepi: :lepi:

laf aramızda teyzenin kızından daha güzel olmuşsun heee :kedi:

saç,makyaj çok değiştirmişş inanamadım görünceee ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…