Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım bende yediklerime pek dikkat etmedim o yüzden bende bu hafta bildirim yapamıcam canım :kedi:

arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama düzensiz beslendiniz diye bildirim yapmamak olmaz

en basit örneği meliss arkadaşımızz 2 kilo almasına rağmen bildirimini yaptı lütfen bildiriminizi yapın...

( ya bu smileylerde çalışmıyo artık )

tam ben diyecektim ya sen benden çok yasıyacaksın bencede fazla yiyenler ve kilo alanlar olmassa kime ceza vercez dimi nafcımkaydirigubbakcemile5
hahahahaaaaaaaakötükedihüso

tam ben diyecektim ya sen benden çok yasıyacaksın bencede fazla yiyenler ve kilo alanlar olmassa kime ceza vercez dimi nafcımkaydirigubbakcemile5
hahahahaaaaaaaakötükedihüso

zaten bu hafta ceza haftası acımam cezalar verilecek canım (sempatiksalakcinnismilesi)

kızlar bende smileler çıkmıyo haberiniz olsun :)

bide yemeğe gidiyorum :)

48 (sempatiksalakcinnismilesi)

o zaman olalanın bütün dediklerine katılıyorum bende:enbuyukkk:

şimdi bi eve bakıyodum kızlar çok güzel yeni bitmiş batıkentte kocaman bi salon büyük büyük 4 oda çok hoşuma gitti fiyatıda 300.000 350.000 bin arasında değişiyomus:1shok:

şimdi bi eve bakıyodum kızlar çok güzel yeni bitmiş batıkentte kocaman bi salon büyük büyük 4 oda çok hoşuma gitti fiyatıda 300.000 350.000 bin arasında değişiyomus:1shok:

:1shok: :1shok: nasıl bir evmiş o öyle

kızlar bende çıkıyorum iki saat yokum ortalıkta kdv dosyasını işlemem lazım gelicem tekrar öptümmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…