Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ne bu sinir lütfen sakin olun bayanssulusmile

sizinde dediğiniz gibi kişiden kişiye değişebilir bir durum bu sizde işe yarayan bende yaramayabilir ayrıca paylaştığınız için teşekkür etmiştim ama sizin cevabınız pek ılımlı olmamış şakkıdı

tabiki canım yeşil çayın,form çayının, bitki çaylarının bile bir sınırı var bitkisel olmasına rağmen çok dikkatli olmak lazım bu tür tüketim yaparken olumunekankayizsmile

Siz bence diyetisyenden önce beyin ve sinir cerrahisine bir görünün isterseniz nedir bu ukalalık.sadece paylaştım bu kadar. cevaplarınız gerçekten çok iştah açıcı

hanımefendi zaten diyetisyene gidicez diye birşey söyledik mi hatırlayamıyorum ben şakkıdı ayrıca bu kaba konuşmaları hiç yakıştıramadım lmaz:

Siz bence diyetisyenden önce beyin ve sinir cerrahisine bir görünün isterseniz nedir bu ukalalık.sadece paylaştım bu kadar. cevaplarınız gerçekten çok iştah açıcı
arkadaşım bence beyin ve sinir cerahhına gitmesi gereken biri varsa o sensin.asabiyete bakarmısın.yarası olan gocunur bacım alsanaalsanasmile he üslubumu beğenmediyse çıkıver topikten olsun bitsin.burdakiler bendem şikayetçi deil.geriside urumda deil.hadi canım hadi

amaan nafcım boşver.baksana eğer gerçekten iyi niyetli olsaydı bu kadar alınganlık yapmazdı.

5-6 tane fındık yedim şimdi ara öğün yerine geçer herhalde aklinialirimsmile

kızlar size bişey sormak istiyorum.bir kurabiye,bir poğaça,bir kandil simidi,bi simit,bir dilim kek... bunların kalorisi yok benm elimde.bide örneğin taze fasulye yemeği,yada pırasa yemeği gibi...diğer kalan herşey var.

tamam canım kapattım konuyu olumunekankayizsmile canımı sıkmak istemiyorum -tatlicadiarzu-

Merve hanım muhasebeciyim yazmıssınız ama söylediğiniz kelimelerinde muhasebesini yapın ondan sonra yazın bence. ben hanfendinin dediklerine bişey demedim zaten sizin espiriniz hoş değildi.

ben geçen yarım poğaça, yarım topkek ve yarım kurabiye yemiştim olala yaklaşık 650 kalori demişti :1shok: sen düşün artık mervecim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Merve hanım muhasebeciyim yazmıssınız ama söylediğiniz kelimelerinde muhasebesini yapın ondan sonra yazın bence. ben hanfendinin dediklerine bişey demedim zaten sizin espiriniz hoş değildi.

sende müdürüm yazmışsın ama muhasebe sadee rakamlarla hesap kitapla olur kelimelerle deil.bunu bilmen gerekiyodu canım

Kaba konuşma derken sizin espirileriniz kadar kaba olamaz herhalde özür dilerim efendim

estafurullah :hulya:

kimse sana espri falan yapmadı.madem bu kadar rahatsız oldun bizden,neden hala altta adını görüyoruz fisfisfis

mervecimm kuşum bana söylüyosun ama sen yapmıyosun lütfen canım yaa olumunekankayizsmile öperim bakk aklinialirimsmile Şeniz

bugün akşamki menüm patates yemeği ve tarhana çorbası 1 kase corba içerim ve 3-4 kasıkta yemekten yerim

güzelmişş canım yoğurt varsa ekleyebilirsin menüne olumunekankayizsmile

yuhhh sempatiksalakcinni onları yiceme tabak tabak yemek yerim en azından güzelce doyarım

aynen öylee bende tadına bakıp yorum yapıcam diye yemiştim bidaha yorum filan yok kimseye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar mercimek köftesinin kalorisi kaç?

kaç tane yiyceksin :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…