Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

buarada mrb kızlar..buaralar boşladık sanki topiği ben dahil olmak üzere..askerimi yeni gönderdim kızlar hala alışmadım.diyetime devam ama bakalım bildirim günü değişiklik olcakmı kilomda.pantolnlarım bol geliyo artık düşüyo yürüken:)) düşmesi değil ama bol gelmesi mutlu ediyo benisositososito

haklısın canım boshayallersmile kilo alsamda bildirim yaparım ozaman inşallah opuyorumnanaktan

selam kızlar en geldim.anca zaman buldum.
kahvaltım:yarım salatalık,1 kk beyaz peynir,3-4 çatal lahana turşusu,2 lokmacık ekmek ve 2 küp şekerli bi kupa çay
ara:su ve 40 dk yürüyüş
öğlen:azcık patates kızartması,sucuklu yumurta(sadece 2 dilim sucugundan yedim),1 kk beyaz peynir ve çay
ara:yarım paket limon lifli form bisk.bi bardak kayısı suyu
akşam:bi tabak taze fasulye
yatana kadarda 1 yeşil elma,bi aavuç üzüm ve form çay

Merhaba bende siteye yeni üye oldum. Bu konu birçok kişiyi ilgilendiren bi konu bende şu anda 65 kiloyum 55 -60 tan pek yukarı çıkmamıştım. kardeşim 21 yaşında 120 kilolarda falan. 4 gün önce falan herbalist bir arkadaşın avsiyesiyle bitkisel bir ilaç kullanmaya başladım. kesinlikle sıfır yan etki yüzde yüz garanti. sabah kahvaltımı yaptıktan sonra atmayı tercih ediyorum inanın çok şaşırtıcı bişey tamamen tokluk hissi veriyor iştah kesiyor sanki boğazımda birşey takılı kalmış gibi hissettirdiği için sürekli su içme gereği hissediyorsunuz metabolizma hızlı çalışmaya başlıyor.ben bu ilacın 1-2 haftada çok işe yarayacağını düşünüyorum.kardeşimde diğerine başladı. ilk 2 gün biraz uyku yapıyo sonrasında bişi yok.yine aynı ilacı kullanan çok kilolu bir abimde aynı fikirde verilen kiloları alma riski çok az çünkü mide zamanla küçülecek yeme isteğide azalacak. 1. ürün ( fito form) günde 2 kere 2 kapsül atıyorsunuz yemeklerden 20 dk önce diğeri (maurers) günde bir kere kahvaltıdan önce. Fito form 15 tl. maurers 65tl piyasada.kesinlikle sipariş veirken dikkatli olun bandrollü ürün alın.gerçekten ürünün hiç bir yan etkisi yok.sizde araştırın . 1 haftaya kadar kaç kilo verdiğimi sizinle paylaşacağım. Birde eğer hemoroid rahatsızlığı olanlara müthiş bir tavsiyem var 2 günde rahatlayacak dua edeceksiniz.yok böle bişey diyeceksiniz:)

naf canm korkuttun beni ceza deyince:bbo:

sen neden korkuyosun canım benim kilo alanlar veremeyenler korksun kötükedihüso kötükedihüso :roflol:

çok sevindim senin adına canım olumunekankayizsmile

haklısın canım boshayallersmile kilo alsamda bildirim yaparım ozaman inşallah opuyorumnanaktan

tamam anlaştık canım kaydirigubbakcemile5

ya kızlar ne oluyor bu sayfaya şimdide sayfanın ayarları kaydı tüm yazılar birbirine girmiş durumda

bakım vardır naniknanik

selam kizlar nerdesiniz yaa bayram dagitti hepimizi (

bayram değil forum bakımı dağıttı bence kimse giremiyorki şakkıdı

yok canim niye kiziyim.:))))vallahi keyfim yerine geldi. bu saate kadar dikkat ettim.insallah birdaha kendimi boyle salmam.
herkezi opuyorummmm mucuk

anlaştık o zaman hazalcım opuyorumnanaktan

az göründü gözüme ama sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Söylediğiniz ürünü benimde bazı tanıdıklarım hem kullandı hemde pazarlamasını yaptı ve evet şaşkınlıkla ciddi bir zayıflama örneği gördük karşımızda :1shok: fakat daha sonra hem ürün satışını bıraktı hemde kullanmayı ve hoppp kilolar fazlası ile geri geldi şakkıdı ayrıca ne kadar bitkisel olursa olsun mutlaka bir yan etkisi vardır lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım kimsenin sağlığıyla oynamayalım sengözlerimebaksanab teşekkürler :1rolleyes:

hımmmm :) bu iş için kaç para alıyosun canım.iyi kazanıyosan bende yapabilirim ya :)))

ve koptuğum an :roflol: :roflol: :roflol: merve Allah senide güldürsün bastım kahkahayı :roflol: :roflol:

Reklamama girdi yapma canım ya
inan öle bi niyetim yok yanlış anlaşıldım sanırm
evet gayet yanlış anlaşıldın sempatiksalakcinni

:jeyyar: aminnnnnn hihoyyyt

yanlış yönlendirme yapmıyorum ben kafamdan sallamdımki bunları diyetisyen listesinde bile vermiş illaki belki kişiden kişiye değişebilr zararı varsa.ayrıca ben pazarlamasını falan yapmıyorum bunların para kazanayım. ama para kazanmak istiyosan canım bu işten arkadaşıma yönlendireyim ben sadece kullanıyorum ve gördüğümü söylüyorum.

söylemeden geçemicem.nafcım sonuna kadar haklısın.bırak bitkisel ilacı ıvırı zıvırı,içtğimiz otların form çayların bile fazlası zarar.bıraktıgında vücut alışın oldugu şeyi isteyecek senden.o hapları bırakınca mide hep öle küçücük kalmicak.zamanla zamanla büyüyecek ve o kilolar alınacak.en güzeli kendi irademizle midemizi küçültmek.

canım sana zahmet diyetisyenin verdiği şu listeyi taratıp koyarmısın sayfamıza.çok ilginç geldide sempatiksalakcinni lmaz: lütfen yaa işine yaradıysa yaradı tmm da abartma diyetisyenlerin zayıflamaka hapı yazdıgı nerde görülmüştür.en fazla yeşil çay iç der hayret bişey yaa :1shok:

Siz bence diyetisyenden önce beyin ve sinir cerrahisine bir görünün isterseniz nedir bu ukalalık.sadece paylaştım bu kadar. cevaplarınız gerçekten çok iştah açıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…