- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.501
evet canım haklısın.vücudu az yemeye alıştırırsak ilerde bigün az fazla az daha fazla derken böle böle çok yemeye alıırız ve bu bize hızlı kilo aldırır.arkdaşın yaşıda küçük sanırım.henüz sağlıklı beslenmenin bilincinde değil.aslında burda bizlerden öğreneceği çok şey varda o yaşlardaki insanlar genelde bildiğini okur.bende öyleydim zamanında :kedi:Hayır birde yorum istiyo eda yorumluyorsun, kabul etmeyip üstüne bildiğini okuyor ozaman bizimle paylaşım yapmasının ne anlamı var .Yazık bünyesine daha çok küçük ne gerek var bu kadar.
kaydirigubbakcemile5 Ne güzel işte Merve ,sağlıklı kilo veriyorsun bundan daha güzel kilo verilir mi gerektiğinde ödülünü bile vermeli insan bünyeyi fazla yemeğede alıştırmak lazım Ömür boyu bu şekilde beslenilmez can mı dayanır böyle
senin kendini cezalandırmana hiç gerek yok canım ya.biraz rahat ol.sen böyle eğer bi kilo verirsen ideal kilona inince 2 kilo alırsın bence bizi dinle sen.ve tinkerbellinde dediği gibi eğer dikkate almıyosan yorum yapmamızın da bi anlamı kalmazcanım kimsenin sözünü çöpe atmıyorum aslında zaten herkes son dönemde beslenmemi beğeniyordu kendimi sıkmıyorum ben doydugum anda bırakıyorum hepsi bu, sadece dn çok yediğim için bugün böyle oldu. yarın yine devam sağlıklı şekilde
opuyorumnanaktan çok güzel sağlıklı doyurucu ve hafif :lepi:akşam yemeğim mantar çorbası,1. dilim t.b ekmek, zeytinyağlı kabak yemeği
bilmiyorumkismile yaaaaa :sinifsinif: özlicez seni nazlıımm :a015: hoşçakaall gel arada bizi ihmal etme a.s.naf ım cnm benım ben de lısteden cıkarabılırsen cnm cok sevınıcem hıcbır sekılde katılımda bulunamıyorum o kadar yogunum kı pc yı acıp ce eee dıyıp gıdıyorum cok yorulmaya basladım hıc vakıt bulamıyorum ıkı cocuk okul bıde gamze bıre bsladı onun sorumlulukları oğlumu babanneye bırakıyorum cok erken saatte gelıp onu alıyorum derken ew ıslrı yemek faslı mutfak toparla gamzeyle ders yap anca gunum bıtıyor bıraz daha yoluna gırınce hersey aranıza tekarr katılacagım ınsallah
ama sızı heptende bırkamam arada az da ola oturdugumda yanınıza gelırım yıne
herkese sımdıden gzl kılo vermeler dıleklerımle aranızdan ayrılıyorum (hepten deıl ama sadece vakıt yetrsızlıgı ve paylasım yapamamamdan dolayı)
kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere bb
selam tinkerbellDolgu seviyorum çok rahat çünkü. Ama platformda olursa ince bir model olmalı bazıları çok takoz gibi geliyor bana . Bu yaz bende aldım bir gece ayakkabısı birde kahve kotla giyebileceğim spor. Ve çok zor buldum istediğim gibi. bütün cevahiri metroyu dolaştım. Karşıda Altıyolda ki ayakkabı mağazalarında buldum . Bir dolu ayakkabıcı var adını bilmediğim markalar ama fiyatlar da iyiydi modellerde trend. Aklında olsun eğer istediğin gibi bulamazsan yolun düşerse altıyola bakmaya çalış
incinin fiyatları 2 sene önce 250den başlıyordu çok pahalı diye kalmış aklımda.. bi gözatıcam ama cevahirde..aa pardon sen bot türü demişsin benimkiler önü küçücük açık yazlık ayakkabılardı . İnciye baktın mı ben yazlıktansa çizme ve botlarını daha çok beğeniyorum incinin.
harikasın tatlımm süpersinnn kaydirigubbakcemile5ben parklarda olan spor aletleri var ya onlara gidiyorum bir haftadır canım 45-50 dk
birde pilatese başladım iki gündür onu yapıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
birde bisiklete biniyorum
ben de burgercıydım.. mc'e adım atmazdım.. ama iyi oluyo cevahire tavuklu salataya mahkum oluyorum daha sağlıklı bi seçenek en azından guclubacismileBurger kıng ilk çıktığında o kadar güzeldi ki mc'i bi anda sollamıştı hem tad hem ebat olarak Ama artık patatesleri okadar kötüleşti ki burda yada bize denk geliyor bilmiyorum hele son gelenler felaketti .
ben ödül olarak her yürüyüş sonu alışveriş yapıyordum bir de sütlü kahve alıyordum artıyordu motivasyonum :hulya:Ben hiç spor yapmıyorum yapmak da istemiyorum akannehir ne olucak böyle
Naf harikasın tatlım tebrik ederim..
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1.200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 ------------------------62.9--------------------------59-----900 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----1.900 gr aldı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----Henüz bildirim yapmadı
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58.5------------------------50------500 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Henüz bildirim yapmadı
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7------------------------51.7-------------------------51.2---300 gr verdi
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------200 gr aldı
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------900 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 24.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : NaF( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1 kilo ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : melisdeniz & angel2030( 900 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşımız oglak75' dir.
Kendisi ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabileceği bir dönemde kendisini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.
+1Hayır birde yorum istiyo eda yorumluyorsun, kabul etmeyip üstüne bildiğini okuyor ozaman bizimle paylaşım yapmasının ne anlamı var .Yazık bünyesine daha çok küçük ne gerek var bu kadar.
kaydirigubbakcemile5 Ne güzel işte Merve ,sağlıklı kilo veriyorsun bundan daha güzel kilo verilir mi gerektiğinde ödülünü bile vermeli insan bünyeyi fazla yemeğede alıştırmak lazım Ömür boyu bu şekilde beslenilmez can mı dayanır böyle
nerdesin özgecimmselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Olala geldin mi misafirlikten :))
geldim tatlımm nasısın)))
aslında inci hotiçten iyi olabilir hotiç paso çin malı çalışıyo..Olala aslında evet İnci kendini bişey sanıp artık elle hotiçle fiyat aralığında yarışıyor .Bazı modelleri sağlam ve uygun fiyatta olabiliyor tabii.Sezon sonlarını bakmak lazım ciddi indirim oluyor.Ben artık bir önceki sezondan alıp atıyorum önümüzdeki kış giyiyorum Model bile değişmiyor aynı
aynen..iyiyim cnm bir yandan k. yellerine bakıyorum bir yanddan da kk :)) sen nasılsın
bi tanecik mi içtin cnm eğer öyleyse üzülme bayanssulusmile unutmuşsundur ama hatırlatmıştır o kendini.. yine unutursun sonra hatırlamazsın bile.. zaman geçsin yeter ki.. iradelisin sen kaydirigubbakcemile5Yaa ben akşam yemekten sonra sigara içtim nasıl direniyordum ne zamandır halbu ki Unuttum diyordum ama değil galibaaa
aslında inci hotiçten iyi olabilir hotiç paso çin malı çalışıyo..
ben deri ayakkabı olyanını çok özledim.. yani aradığım şeyi bulsam 200 tl bile veririm yeter ki içime sinsin ama yok öyle bişi.. deri ve o kalite yok.. rahatlık da.. taklit deri ceketime bi de taklit çanta kombinledim sempatiksalakcinni acil bot bulmam lazımm hiç havalı hissedemiyorum böyle düz sporlarla.. ama bakıcam sezon sonu da..
aynen..
avon ürünlerim geldi.. kim ne dersin fiyat kalite performansları süper.. ruj numunelerine göz attım gerçekten çeşit çeşit renkte gerçekten hoş rujlar var.. makyaj olayına merak saldım iyicene :hulya:
bi tanecik mi içtin cnm eğer öyleyse üzülme bayanssulusmile unutmuşsundur ama hatırlatmıştır o kendini.. yine unutursun sonra hatırlamazsın bile.. zaman geçsin yeter ki.. iradelisin sen kaydirigubbakcemile5
dönmezsin cnm ama zorlanman çok normal.. aşarsın..İnşallah başa dönmem ilk hafta çok kötü geçiyor çünkü. Sürekli atıştırma bişey yeme gereği duyuyordum kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?