Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf ım cnm benım ben de lısteden cıkarabılırsen cnm cok sevınıcem hıcbır sekılde katılımda bulunamıyorum o kadar yogunum kı pc yı acıp ce eee dıyıp gıdıyorum cok yorulmaya basladım hıc vakıt bulamıyorum ıkı cocuk okul bıde gamze bıre bsladı onun sorumlulukları oğlumu babanneye bırakıyorum cok erken saatte gelıp onu alıyorum derken ew ıslrı yemek faslı mutfak toparla gamzeyle ders yap anca gunum bıtıyor bıraz daha yoluna gırınce hersey aranıza tekarr katılacagım ınsallah
ama sızı heptende bırkamam arada az da ola oturdugumda yanınıza gelırım yıne
herkese sımdıden gzl kılo vermeler dıleklerımle aranızdan ayrılıyorum (hepten deıl ama sadece vakıt yetrsızlıgı ve paylasım yapamamamdan dolayı)
kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere bb

evet canım haklısın.vücudu az yemeye alıştırırsak ilerde bigün az fazla az daha fazla derken böle böle çok yemeye alıırız ve bu bize hızlı kilo aldırır.arkdaşın yaşıda küçük sanırım.henüz sağlıklı beslenmenin bilincinde değil.aslında burda bizlerden öğreneceği çok şey varda o yaşlardaki insanlar genelde bildiğini okur.bende öyleydim zamanında :kedi:
senin kendini cezalandırmana hiç gerek yok canım ya.biraz rahat ol.sen böyle eğer bi kilo verirsen ideal kilona inince 2 kilo alırsın bence bizi dinle sen.ve tinkerbellinde dediği gibi eğer dikkate almıyosan yorum yapmamızın da bi anlamı kalmaz
akşam yemeğim mantar çorbası,1. dilim t.b ekmek, zeytinyağlı kabak yemeği
opuyorumnanaktan çok güzel sağlıklı doyurucu ve hafif :lepi:
bilmiyorumkismile yaaaaa :sinifsinif: özlicez seni nazlıımm :a015: hoşçakaall gel arada bizi ihmal etme a.s.

Sağol mervecim opuyorumnanaktan Bende ilk defa denedim zeytinyağlı kabağı naneli falan hoşuma gitti. Ne sebze yapıcağımı şaşırıyorum bende

selam tinkerbell
altıyola bakarım.. evt ben de çook zor buldum yazın istediğim modeli tam senin anlattığına benzer bişi buldum.. zaten kot altına giyicem balkon gibi olanları ben de sevmiyorum..

aa pardon sen bot türü demişsin benimkiler önü küçücük açık yazlık ayakkabılardı . İnciye baktın mı ben yazlıktansa çizme ve botlarını daha çok beğeniyorum incinin.
incinin fiyatları 2 sene önce 250den başlıyordu çok pahalı diye kalmış aklımda.. bi gözatıcam ama cevahirde..

ben parklarda olan spor aletleri var ya onlara gidiyorum bir haftadır canım 45-50 dk

birde pilatese başladım iki gündür onu yapıyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

birde bisiklete biniyorum
harikasın tatlımm süpersinnn kaydirigubbakcemile5

Burger kıng ilk çıktığında o kadar güzeldi ki mc'i bi anda sollamıştı hem tad hem ebat olarak Ama artık patatesleri okadar kötüleşti ki burda yada bize denk geliyor bilmiyorum hele son gelenler felaketti .
ben de burgercıydım.. mc'e adım atmazdım.. ama iyi oluyo cevahire tavuklu salataya mahkum oluyorum daha sağlıklı bi seçenek en azından guclubacismile

Ben hiç spor yapmıyorum yapmak da istemiyorum akannehir ne olucak böyle
ben ödül olarak her yürüyüş sonu alışveriş yapıyordum bir de sütlü kahve alıyordum artıyordu motivasyonum :hulya:

Naf harikasın tatlım tebrik ederim..
Mervecim, meliscim, angelcım tebriklerrr :teytey:

+1

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesin özgecimm

Olala aslında evet İnci kendini bişey sanıp artık elle hotiçle fiyat aralığında yarışıyor .Bazı modelleri sağlam ve uygun fiyatta olabiliyor tabii.Sezon sonlarını bakmak lazım ciddi indirim oluyor.Ben artık bir önceki sezondan alıp atıyorum önümüzdeki kış giyiyorum Model bile değişmiyor aynı

aslında inci hotiçten iyi olabilir hotiç paso çin malı çalışıyo..
ben deri ayakkabı olyanını çok özledim.. yani aradığım şeyi bulsam 200 tl bile veririm yeter ki içime sinsin ama yok öyle bişi.. deri ve o kalite yok.. rahatlık da.. taklit deri ceketime bi de taklit çanta kombinledim sempatiksalakcinni acil bot bulmam lazımm hiç havalı hissedemiyorum böyle düz sporlarla.. ama bakıcam sezon sonu da..

iyiyim cnm bir yandan k. yellerine bakıyorum bir yanddan da kk :)) sen nasılsın
aynen..
avon ürünlerim geldi.. kim ne dersin fiyat kalite performansları süper.. ruj numunelerine göz attım gerçekten çeşit çeşit renkte gerçekten hoş rujlar var.. makyaj olayına merak saldım iyicene :hulya:

tinkerbell melisin önerdiği watsons maskeyi denedim avakadolu zeytinyağlı olanı..
süperrr memnunum sadece 2 kez kullandım ama saçlarım sonunda canlandı ve nemini geri kazandı.. mutlaka dene derim cnm.. zaten 500 mlsi 8 tl.. glisslerden ve hatta badem yağından bile iyi geldi..

Yaa ben akşam yemekten sonra sigara içtim nasıl direniyordum ne zamandır halbu ki Unuttum diyordum ama değil galibaaa
bi tanecik mi içtin cnm eğer öyleyse üzülme bayanssulusmile unutmuşsundur ama hatırlatmıştır o kendini.. yine unutursun sonra hatırlamazsın bile.. zaman geçsin yeter ki.. iradelisin sen kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 sür sürüştür bakalım güle güle kullan. Benimde alışverişe çıkmam lazım almam gerken çok şey var Özelliklede üst bluz falan.Birde son baharlık kapalı ayakkabı en zorlandığım aydır benim ne giyceğimi bilemem

bi tanecik mi içtin cnm eğer öyleyse üzülme bayanssulusmile unutmuşsundur ama hatırlatmıştır o kendini.. yine unutursun sonra hatırlamazsın bile.. zaman geçsin yeter ki.. iradelisin sen kaydirigubbakcemile5

İnşallah başa dönmem ilk hafta çok kötü geçiyor çünkü. Sürekli atıştırma bişey yeme gereği duyuyordum kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…