- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.521
dönmezsin cnm ama zorlanman çok normal.. aşarsın..
acıktım ben kıymalı semizotu atıştırayım bari sempatiksalakcinni
watsonsu okudun mu tinkerbell
aa asya ve merve de gelmiş slm kızlar
tinkerbell melisin önerdiği watsons maskeyi denedim avakadolu zeytinyağlı olanı..
süperrr memnunum sadece 2 kez kullandım ama saçlarım sonunda canlandı ve nemini geri kazandı.. mutlaka dene derim cnm.. zaten 500 mlsi 8 tl.. glisslerden ve hatta badem yağından bile iyi geldi..
Yok bakmadım şimdi sen deyince sitesine bakıyorum :))
watsonsu okudun mu tinkerbell
aa asya ve merve de gelmiş slm kızlar
ben de çok takılıp yine de unutuyorum asıl almam gerekenleri..Ben içeri giriyorum unutuyorum bişey alcam diyorum ama acil ihtiyaçlarımı toplayıp çıkıyorum Bir daha ki gidişimde alırım inşallah unutmadan
sabahları gece yazılanları okumak zor oldugundan dolayı gece arada girip okuyup çıkıyorum şekerim sempatiksalakcinni bi girip çıkmıştım.nasılsın bakim kaydirigubbakcemile2 tekrar iyi geceler size gece kuşları.görüşürüz yarın.
avatarın süper mervecimsabahları gece yazılanları okumak zor oldugundan dolayı gece arada girip okuyup çıkıyorum şekerim sempatiksalakcinni bi girip çıkmıştım.nasılsın bakim kaydirigubbakcemile2 tekrar iyi geceler size gece kuşları.görüşürüz yarın.
yok cnm ürün 500 ml koooskocamaaaan tam aksine2 kere kullanmışsın poşetlenmiş gibi değil ozaman şişede mi
çok memnunum hiç bi bakım böyle yapmamıştı saçlarımı
benimki gibi kuruysa saç uçların memnun kalırsın diye düşünüyorumben not alıcam artık zaten gitmeden :)) alıyım bende
evt bu cnm kocaman kutusu var
benimki gibi kuruysa saç uçların memnun kalırsın diye düşünüyorum
inşallah utandırmaz beni :kedi:
evt cnmresimde ki mi olala
Ne utandırsın kız :)) deniycem mutlaka benimde kuru ama melisin ki bumuydu ben muzlu bişey hatırlıyorum poşette tek kullanım gibi anladım
kokusu çok yoğun zaten şampuanı almasan bile bastırıyor şampuanın kokusunu benim şampuan bitmediği için almamıştım ben..şampuanlarıda var aslında ikisini de kullanmak lazım kokusu da yğun ve güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?