Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

neşeli45
Cigsel2010
oglak75
nazlıbahar
Ggulsu
ege1979
_kvsr_
Hazalim1985
feyza85
imral

Listede olupta bildirim yapmayan arkadaşlarımız son 1 saat kaldı lütfen bildirim yapınız... lmaz:

sen ve kaçırmak inanmam edacım neler yedin :uhm:

canım sabah kahvaltı 100 kalori bile değildi,saat 3 gibi yağsız ve tost ekmeğiyle tost yemiştim,akşamda çiğköfte felan.. aburcuburlar da vardı ..
ama gece yatmadan çok egzersiz yaptım
sabah da yapmıştım
hesaplamalarıma göre en fazla 250 gr almıştım yane 48.5 felan olmuşumdurr
ama bugün sabah da egzersizimi yaptım sonra da dans ettim baya hareketli bir şekilde
yediklerime de bugün çok dikkat ediyorum,
yane yarın hiçbirşey olmamış gibi aynen devam edeceğim
regl olabilsem tam kilomu göreceğim ama şuanki kilom yanıltıcımı bilemiyorum of doktor hap verdi ama hap kullanmaya alışma dediği için kullanmıyorum bir sorun görmedi

Burger kıng ilk çıktığında o kadar güzeldi ki mc'i bi anda sollamıştı hem tad hem ebat olarak Ama artık patatesleri okadar kötüleşti ki burda yada bize denk geliyor bilmiyorum hele son gelenler felaketti .

anladım canım boshayallersmile

Burger kıng ilk çıktığında o kadar güzeldi ki mc'i bi anda sollamıştı hem tad hem ebat olarak Ama artık patatesleri okadar kötüleşti ki burda yada bize denk geliyor bilmiyorum hele son gelenler felaketti .

Franchising yüzünden bence canım yani şöyle düşünüyorumm

aynı malzemeler ile iki farklı kişi iki değişik lezzet oluşturabilir

mesela en basiti patatesi birinin sıcacık diğerinin ise buz gibi öğleden kalmış patatesi

vermesi bile o firmanın ismini kötüye çıkartabilir bizim gözümüzde ama üründe problem

yoktur elemanda vardır :1rolleyes:

zaten bu aralar burger king hakkında pek olumlu haberler de yapılmıyor sempatiksalakcinni

Ben hiç spor yapmıyorum yapmak da istemiyorum akannehir ne olucak böyle

bende kendimi kaptırmışken gitmek istiyorum sempatiksalakcinni kış geliyor dışarıya daha ne kadar çıkabilirim bilmiyorum boshayallersmile

evde de eşim televizyon izlemek isteyecek ben spor yapmak isteyeceğim al sana tartışma püffff alsanaalsanasmile

ben geledimm 15 daklıgınaa girdim...dışardayız tesistlerde ggeri çıkcam...kızlarrr nasılsınız....

ben sabah 1dilim kepek ekemek ve peynir çay
öglende 3 dilim pizaaa ayran
akşam sadece çorba içccem...kilo b,ld,r,m, yapmıştım...zaten

3 dilim pizza hee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Kilo bildirimine kimse gelmedi haftaya liste baya azalacak şakkıdı
3 hafta mazeretsiz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımız listeden çıkartılacaktı ! arkadaşlar lütfenn gelemiyorsanız en azından tarafıma özel mesaj yoluyla ulaşın bildirim yapamayacağınızı ve nedenini söyleyin...

Çok azaldık çookk

arkadaslar gercekten herkezden ozur diliyorum. bildirimi simdi yapmak istiyorum
86.5 olmusum. aslinda dun aksam yapacaktim,ama yanlis anlasirim diye yapmadim. bugun o kadar yogun gectiki gunum. daha yeni geldim diyebilirim eve.ilk isim interneti acmak ve bildirimi yapmak. nafcim cok ozur diliyorum...

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1.200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 ------------------------62.9--------------------------59-----900 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----1.900 gr aldı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----Henüz bildirim yapmadı
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58.5------------------------50------500 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Henüz bildirim yapmadı
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7------------------------51.7-------------------------51.2---300 gr verdi
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------200 gr aldı
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------900 gr verdi

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 24.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : NaF( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1 kilo ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : melisdeniz & angel2030( 900 gr ile ) :hooray:

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşımız oglak75' dir.
Kendisi ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabileceği bir dönemde kendisini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.

. Büyük ihtimalle dediğin gibidir Neyse iyi oldu benim için en son içi pembe köfteyi görünce tiksindim bahaneyle rejimii bozmam bende zemuszemus
evitt diyetteyim yaaa:roflol:
akşamaa sadece çorba amaavereliniortak

:roflol: Allah iyiliğini versin ne komik kızsın Şeniz

Canım teşekkür ederim olumunekankayizsmile listeyi değiştiriyorum yeniden ben yayınlarken sen yazmışsın görmedim kusura bakma alamadım listeye :kedi:

simdi cikiyorum. yarin insallah yazdiklarinizi okuyacagim. herkezehayirli aksamlar....opuyorum

görüşmek üzere öpüyorum opuyorumnanaktan

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1.200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 ------------------------62.9--------------------------59-----900 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----1.900 gr aldı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----Henüz bildirim yapmadı
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58.5------------------------50------500 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
Hazalim1985-100-------------------------86.5-----------------------60------900 gr aldı
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7------------------------51.7-------------------------51.2---300 gr verdi
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------200 gr aldı
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------900 gr verdi

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 24.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : NaF( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1 kilo ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : melisdeniz & angel2030( 900 gr ile ) :hooray:

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşımız oglak75' dir.
Kendisi ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabileceği bir dönemde kendisini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.

Kilo verenleri tebrik ederim alkisalkisalkis
Neyse çok almamışım o kadar kaçamağa. Geçen hafta kaç kilo olduğumu net hatırlamıyordum daha çok bekliyordum açıkcası

Kızlar listede problem varsa lütfen söyleyin düzelteyim malum edit yok yeniden düzenlemem gerekiyor eyvahedigeldismile

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5

Kilo alan arkadaşlara verilecek cezalar hakkında düşünmekteyimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni fikirlere açığım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…