- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.461
sen ve kaçırmak inanmam edacım neler yedin :uhm:
sen ve kaçırmak inanmam edacım neler yedin :uhm:
ben ordan geçen hafta peynir rendesi ve bıçağı aldım çok güzeller zemuszemus zemuszemus
big king xxl deneyin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bizim burdakilerin patates kızartmaları çok lezzetli hatta bugün bahsettikk onların acı sosuna bayılıyorum ben ( artık yiyemiyorum tabi ) patatesi bancaksın ohh mis cokacimcoook cokacimcoook
canım sabah kahvaltı 100 kalori bile değildi,saat 3 gibi yağsız ve tost ekmeğiyle tost yemiştim,akşamda çiğköfte felan.. aburcuburlar da vardı ..
ama gece yatmadan çok egzersiz yaptım
sabah da yapmıştım
hesaplamalarıma göre en fazla 250 gr almıştım yane 48.5 felan olmuşumdurr
ama bugün sabah da egzersizimi yaptım sonra da dans ettim baya hareketli bir şekilde
yediklerime de bugün çok dikkat ediyorum,
yane yarın hiçbirşey olmamış gibi aynen devam edeceğim
regl olabilsem tam kilomu göreceğim ama şuanki kilom yanıltıcımı bilemiyorum of doktor hap verdi ama hap kullanmaya alışma dediği için kullanmıyorum bir sorun görmedi
Burger kıng ilk çıktığında o kadar güzeldi ki mc'i bi anda sollamıştı hem tad hem ebat olarak Ama artık patatesleri okadar kötüleşti ki burda yada bize denk geliyor bilmiyorum hele son gelenler felaketti .
Ben hiç spor yapmıyorum yapmak da istemiyorum akannehir ne olucak böyle
ben geledimm 15 daklıgınaa girdim...dışardayız tesistlerde ggeri çıkcam...kızlarrr nasılsınız....
ben sabah 1dilim kepek ekemek ve peynir çay
öglende 3 dilim pizaaa ayran
akşam sadece çorba içccem...kilo b,ld,r,m, yapmıştım...zaten
3 dilim pizza hee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evitt diyetteyim yaaa:roflol:
akşamaa sadece çorba amaavereliniortak
. Büyük ihtimalle dediğin gibidir Neyse iyi oldu benim içinanladım canım boshayallersmile
Franchising yüzünden bence canım yani şöyle düşünüyorumm
aynı malzemeler ile iki farklı kişi iki değişik lezzet oluşturabilir
mesela en basiti patatesi birinin sıcacık diğerinin ise buz gibi öğleden kalmış patatesi
vermesi bile o firmanın ismini kötüye çıkartabilir bizim gözümüzde ama üründe problem
yoktur elemanda vardır :1rolleyes:
zaten bu aralar burger king hakkında pek olumlu haberler de yapılmıyor sempatiksalakcinni
bende kendimi kaptırmışken gitmek istiyorum sempatiksalakcinni kış geliyor dışarıya daha ne kadar çıkabilirim bilmiyorum boshayallersmile
evde de eşim televizyon izlemek isteyecek ben spor yapmak isteyeceğim al sana tartışma püffff alsanaalsanasmile
evitt diyetteyim yaaa:roflol:
akşamaa sadece çorba amaavereliniortak
arkadaslar gercekten herkezden ozur diliyorum. bildirimi simdi yapmak istiyorum
86.5 olmusum. aslinda dun aksam yapacaktim,ama yanlis anlasirim diye yapmadim. bugun o kadar yogun gectiki gunum. daha yeni geldim diyebilirim eve.ilk isim interneti acmak ve bildirimi yapmak. nafcim cok ozur diliyorum...
simdi cikiyorum. yarin insallah yazdiklarinizi okuyacagim. herkezehayirli aksamlar....opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?