Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:))) ohhhh ikinci haftadan kupayı kaptım

tebrik ederim rakibim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni istersen yarışalım haftaya kendine hedef koy benim gibi bakalım kim hedefine daha çok yaklaşacak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

İnşallah cnm böyle devam et bozma :içelim:

inşallahhh sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tebrik ederim rakibim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni istersen yarışalım haftaya kendine hedef koy benim gibi bakalım kim hedefine daha çok yaklaşacak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

süper olur valla hadi bende 62 diyorum 1,3 kilo düzleyelim hesabı değilmi şekerim

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
bu haftaki tabloyu hiç beğenmedim lmaz:

çokk boşlandı topiğimizz çokkk :umursamaz:

İnşallah cnm böyle devam et bozma :içelim:

tinkerbell çizelgeni gördüm de seninle aynı kiloda başladım ve hedefim nerdeyse aynı :)) ne güzel 53lere kadar inmişsin darısı başıma :)) neler yapıyorsun ve kiloları ne kadar zamanda nasıl verdin? paylaşırsan sevinirim.. görüşmek üzere..

merhaba cnm evet öyleymiş gerçekten :)
Canım ben kilo alma sebebimi çok iyi biliyordum nerde yanlış yaptığımı. Düzensiz saatlerde öğün atlayarak yemek yiyordum . Çoğu zaman kahvaltı etmeyip, güne kahveyle başlayıp saat 2 gibi çabuk açlığımı bastıracak bol karbonhidratla besleniyordum. Bunları yazmamın sebebi ise rejim döneminde bunların tam tersini yaparak yerimseniben kilo vermem . Önce yemek saatlerim düzene girdi hiç yemediğim kadar sık yemek yedim 3 ara 3 öğün olarak. Ekmeği azalttım t. buğdaya geçtim Başlarda güzel 1 saatlik tempolu yürüyüşler yapıyordum ama son zamanlarda iyice saldım :sinifsinif: 4 -5ay olmuştur sanırım net hatırlamıyorum ne zaman başladığımı Haftada bazen 500 -600gr bazende 1 kilo gibi veriyordum hiç vermediğim haftalarda oldu unutmadan...
En önemliside burda arkadaşlarımla birlikte paylaşım yapabilme şansım yanlız olsaydım asla devam etmezdim ve veremezdim. İstersende sen de bize katılabilirsin bu arada

selam kızlar ben ancak gelebildim.tablo hiç hoşuma gitmedi ya bu ne böyle.kimse uğramaz oldu.kızlar bunu bi sorumluluk olarak algılayın ve yapmanız gerekenleri yapın lütfen bu şekilde hem kendi motivasyonunuz hem bizimki yükselir.hemen bugünkü menüme geçmek istiyorum.
kahvaltı:2 incecik dilim kepek ekmeği,1 domates,1salatalık,1kk beyaz peynie,azcık turşu ve çay
ara:yok öğlene yakındı kahvaltı yaptıgımda
öğleden sonra :) 5-6 tutku ve su (hastanedeydik ve sıra bekliyoduk mecburdum ödülüm olsun :)
ara:yarım simir ve nescafe
akşam 1 tabak türlü ve 2-3 izmir köfte

tabi bol su içtim

Herkese İyi Akşamlar Sevgili Arkadaşlarım a.s.
önce bir bilgilendirme vermek istiyorum,dün yemeğin dozunu biraz kaçırdığım için
bugün kendimce daha az yeyip dengelemek istiyorum ona göre mönümü yorumlayın kızlar... dün gece yatmadan 25 tam mekik 100 yarım mekik çektim
bugün yaptığım egzersizler
20 dakika kas hareketleri ( bacak kol popo göğüs,10 tam mekik , 100 yarım mekik , 50 yan mekik )
15 dakika dans ( ama baya baya hareketliydi bol bol terletti beni sağolsunnn :dance: )
# saat 11.30
1dilim kepek ekmeği ve yarım domates
# saat 12.30
egzersiz ve dans
# saat 2
yarım kase yarım yağlı yoğurt
# saat 3
1 tane sert şeker naneli olips
# saat 3 buçuk
40 gr. bitter çikolata ( eti )
# saat 4
şekersiz adaçayı 1 bardak
# saat 4 buçuk
1 adet mandalina ( ama felaket küçüktü misket kadardıı )
# saat 6
2 buçuk kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
şimdilik bu kadar :teytey: yatana kadar ara verip verip bir kaç hurma , üzüm , meyve şeklinde devam etmeyi planlıyorum yorumlarınızı bekliyorum nasıl kızlar ?? şutarafagitti

/COLOR]

canım senin kilon çok deil sanırım.bu kadar çok kasmana gerek yok bence.yediklerinden çok kısıyosun.mesela akşam 2,5 kaşık ıspanak ve 1 dilim kepek ekmeği çok çok az.5-6 kaşık yemekle 1 kaşık yoğurt ve 1 dilm ekmek olsa daha iyi olurdu.inan çok az.böle yaparak sadece metabolizmanı yavaşlatırsın.zayıflicam derken bugün yarın diyeti sporu bıraktıgındda hiç almadıgın kadar kilo alırsın kendimden biliyorum tecrübeyle sabittir.kesinlikle bünyeni böyle az yemeye alıştırma.senin kilon ne ki böyle sıkıyosun kendini.bak be 25 kilo verdim.ve senin kadar kendimi hiç sımdım.az yersen zayıflarsın diye bişey yok.sen yanlış yoldasın.burda sana uyarı yapan arkadaşlarıın sözlerini çöpe atma derim

akannehir Şekerim beni öldürücen sen . inanamıyorum sana tmm güzel spor yapıyorsun ve hiç atlamıyorsun ama bu kadarcık yemekle o kadar spor ağırda gelebilir sana . Mandalina diyorsun ama küçücüktü keşke kocaman olsaydı ne olucak ondan.Faydalı olan besinleri az ve korkarak yiyorsun eda. Domates hala yarım öğle yemeği yok ben ve bir çok kişi sana söyledi . Sen yorumlanmasını istiyorsun diye yazıyorum ama bu sana benimde son yazışım Suya yazıyormuş gibi hissediyorum artık . İstersen kız istersen bunu abla tavsiyesi diye nitelendir senin seçimin. 1-2 kilo için hiçdeğmez bu kadar katıya

katılıyorum sana canım.ben bile afedersinizde ortalıkta lımbır lımdır gezerken hiç bu kadar katı diyet yapmadım.bünyeye yazık ya

katılıyorum sana canım.ben bile afedersinizde ortalıkta lımbır lımdır gezerken hiç bu kadar katı diyet yapmadım.bünyeye yazık ya

Hayır birde yorum istiyo eda yorumluyorsun, kabul etmeyip üstüne bildiğini okuyor ozaman bizimle paylaşım yapmasının ne anlamı var .Yazık bünyesine daha çok küçük ne gerek var bu kadar.
kaydirigubbakcemile5 Ne güzel işte Merve ,sağlıklı kilo veriyorsun bundan daha güzel kilo verilir mi gerektiğinde ödülünü bile vermeli insan bünyeyi fazla yemeğede alıştırmak lazım Ömür boyu bu şekilde beslenilmez can mı dayanır böyle

canım kimsenin sözünü çöpe atmıyorum aslında zaten herkes son dönemde beslenmemi beğeniyordu kendimi sıkmıyorum ben doydugum anda bırakıyorum hepsi bu, sadece dn çok yediğim için bugün böyle oldu. yarın yine devam sağlıklı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…