Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olala mrb canım sen varsın sanırım şunada sayfada.. buarada nafcım çk çk özür..giremedim bugün dediğim hala çocuk bakıyorm akşam 10kadar gece dolanıyorum buralarda..tartımda olmadığı içinde çıkamadım bugün dışarı..yarın gidip tartılam inş..geç oldu ama.

dikkate almasam yazarmıyım alıyorum tabi

İnşallah başa dönmem ilk hafta çok kötü geçiyor çünkü. Sürekli atıştırma bişey yeme gereği duyuyordum kötükedihüso

ilk hafta yanında herzaman su bulundur tinkerbell ben tam bir ay pet şişeyle gezdim her aklıma geldiğinde su içtim birde şu sigara bıraktırıcı tozlar varya dene mutlaka ben onlarla bıraktım

bu arada günaydın herkese

canım bizi yalnız bırakma özletme kendinii :çok üzgünüm:

işlerini düzene koyduğunda yine sahnelerde görelim seni nazlım olumunekankayizsmile

Naf harikasın tatlım tebrik ederim..
Mervecim, meliscim, angelcım tebriklerrr :teytey:

sağol canımm kaydirigubbakcemile5

Yaa ben akşam yemekten sonra sigara içtim nasıl direniyordum ne zamandır halbu ki Unuttum diyordum ama değil galibaaa

olsun sen iradelisin canım içmezsin bidaha olumunekankayizsmile

ya şeker komasına giricem sanırım
hiç tarzım değil 5 dilim baklava yedim yani dilimler incecik ama hiç yapmazdım böyle bişi şekerli tatlı da sevmezdim içimde uyuyan şeker canavarı uyandı galiba

akannehir akannehir akannehir

tamam canımm kaydirigubbakcemile5

günaydın rakip sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrrrrrr

dün akşam
1 elma
2 erik
1 hurma

20 dk bisiklet
45 dk spor aletlerinde spor yaptım
55 dk pilates

sabah
1 kk peynir
5 zeytin
veee kendime inanamadım ama 3 dilim börek yedim :kedi: ( arkadaşın annesi yapmış patlıcanlı , patatesli . pırasalı eyvahedigeldismile )
şekersiz çay

hiç bu kadar kaçırmamıştım bu hafta ama pişman değilim :jeyyar: :jeyyar:

şu pilates işini çok sevdim kaydirigubbakcemile2

dün dvdyi ilk defa bitirdim sempatiksalakcinni

ebru şallının ilk dvdsindeki 2 hareket hariç hepsini tam olarak yapabiliyorum kaydirigubbakcemile5

ve bittiğinde aaaaa bittimi demişimm hiç yorulmadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

en kısa sürede etkisini göreceğimi düşünüyorum özellikle göbel,bel bölgemde sempatiksalakcinni

günaydın rakip,
ye sen ye patlıcanlı börekleri cumaya görürüm ben seni kaydirigubbakcemile3
ben videoyu yapamıyorum hala aslında normalde çok az çalışmama rağmen bacaklarımdaki sıkılaşmayı hissetmeye başladım diyebilirim çok değil tabi ama olsun 2 günde hissetmek çok güzel ama ne yazıkki hala çok çabuk yoruluyorum sempatiksalakcinni

dün sabah kahvaltısı : 1 tost 1 bardak çay
Ara: 1 elma
öğle : 1 kase kellogs k. f.
ara 4 bisküvi
akşam: yarım porsiyon balık 5 adet mercimek köftesi
yatmadan 1 salkım üzüm, yarım muz, aktiva

bugün sabah kalhvaltısı : 1 adet pohaça yine evde yapmadım kahvaltıyı

evet börekleri yediğime şuan pişman oldum çünkü midem alt üst oldu ve kustum ohaoldumsmile boğazım tahriş oldu acıyo :çok üzgünüm:

sen hangi dvdsini yapmaya çalışıyosun canım bilmiyorumkismile

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

günaydın cnm olumunekankayizsmile

forumda cecilynin gönderdiği iki video var bacakları inceltmekle ilgili onları deniyorum

nerdeymiş o bak ben görmedim sempatiksalakcinni indirebiliyormuyuz sempatiksalakcinni

günaydın kızlar.şimdi kahvaltımı yapcam.acıktım ya dün akşam çok erken yemiştim.

günaydın cnm olumunekankayizsmile

merhaba kızlarr opuyorumnanaktan
kupa alan herkesi canı gönülden tebrik ederim, süper kilo vermişsiniz a.s.

nafcım süpersin, çok azimlisin tebrikler Şeniz

merhaba kızlarr opuyorumnanaktan
kupa alan herkesi canı gönülden tebrik ederim, süper kilo vermişsiniz a.s.

nafcım süpersin, çok azimlisin tebrikler Şeniz

canım sağoll Şeniz

özledik nerelerdesinn bilmiyorumkismile

sağlığın iyidir umarım olumunekankayizsmile

kahvaltım:bi domates,2 kk peynir,1 zeytin,2 tatlı kaşıgı çemen,2 dilim kepe ekmeği

afiyet olsun cnm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…