Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar slm..nafcım 1.olmuşsun tebrik etmeyi unutmuşum seni..çok güzel vermişsin.a.s.
bende spora başlıcam kaldım yerden.yapmayınca olmuyo kızlar bunu farkettim kilo vermm durdu sanki hareket olmayınca..buarada bugünkü menüm
yeni kahvaltı yaptım sayılır
2br şekersiz çay,1kk peynir,1domates,1tane patlıcan közleme,6tan zeytin
şimdi dışarı çıkıcam görşrz kızlar

sağol kevsercimm olumunekankayizsmile evet canım ben sporun inanılmaz yararını gördümm kaydirigubbakcemile2

bu hafta aksatacak gibi duruyorum ama bakalım guclubacismile

ekmek yemedin mi canım bilmiyorumkismile

akşama yemekli düğüne davetliyiz ben evde birşeyler atıştırıpta gitmeyi düşünüyorum yoksa çok geç oluyor o yemek saatleri :umursamaz:

haliyle bu akşamki sporum kaldı :2: püfffff

ama yarın telafi edicem inşallah

selam kizlar bugunku menum soyle
sabah 1 kase kellogs k
ara: 4 :medine meyvesi (erik gibi)
ogle arkadasimla kahvalti yaptik ekmek dilimlerinden emin degilim ev ekmegi yapmistim ondan yedim ama ceyrek ekmek kadardi sanirim yada daha az
aksam 5-6 kasik barbunya yemegi 1 kase corba ve salata ekmeksiz

öğle menümm

1 dilim tam tahıllı ekmek
ve tavuk sote

midem acayip bulanıyo akşama napıcam bilmiyorum püff şakkıdı

bende yaa.pirinç aylarca yemesem aklıma vurmaz.ama bazılarının çikolata krizi varya.onun yerine bendede bulgur pilavı krizi var sempatiksalakcinni

bende yaa.pirinç aylarca yemesem aklıma vurmaz.ama bazılarının çikolata krizi varya.onun yerine bendede bulgur pilavı krizi var sempatiksalakcinni

soğan,domates,biberliiii ben bazen patates bile koyuyorum içinee :kedi:

tavuklu da çok güzel oluyor :kedi:

hatta bir keresinde patlıcanlı yapmıştım :kedi:

ayyyyyhhhhhhhh canım çekti :icecream:

canım ben çıkıyorum iyi akşamlar opuyorumnanaktan

pazartesi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…