- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.601
çok sporcu gördüm seni bu hafta naf sengözlerimebaksanabşu pilates işini çok sevdim kaydirigubbakcemile2
dün dvdyi ilk defa bitirdim sempatiksalakcinni
ebru şallının ilk dvdsindeki 2 hareket hariç hepsini tam olarak yapabiliyorum kaydirigubbakcemile5
ve bittiğinde aaaaa bittimi demişimm hiç yorulmadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
en kısa sürede etkisini göreceğimi düşünüyorum özellikle göbel,bel bölgemde sempatiksalakcinni
çok şekersiniz kızlar bi kaç hafta sonra ben de başlarım pilates kardeşliğinee kaydirigubbakcemile5günaydın rakip,
ye sen ye patlıcanlı börekleri cumaya görürüm ben seni kaydirigubbakcemile3
ben videoyu yapamıyorum hala aslında normalde çok az çalışmama rağmen bacaklarımdaki sıkılaşmayı hissetmeye başladım diyebilirim çok değil tabi ama olsun 2 günde hissetmek çok güzel ama ne yazıkki hala çok çabuk yoruluyorum sempatiksalakcinni
dün sabah kahvaltısı : 1 tost 1 bardak çay
Ara: 1 elma
öğle : 1 kase kellogs k. f.
ara 4 bisküvi
akşam: yarım porsiyon balık 5 adet mercimek köftesi
yatmadan 1 salkım üzüm, yarım muz, aktiva
bugün sabah kalhvaltısı : 1 adet pohaça yine evde yapmadım kahvaltıyı
yağındandır belki cnmevet börekleri yediğime şuan pişman oldum çünkü midem alt üst oldu ve kustum ohaoldumsmile boğazım tahriş oldu acıyo :çok üzgünüm:
akşama yemekli düğüne davetliyiz ben evde birşeyler atıştırıpta gitmeyi düşünüyorum yoksa çok geç oluyor o yemek saatleri :umursamaz:
haliyle bu akşamki sporum kaldı :2: püfffff
ama yarın telafi edicem inşallah
saçın boyadan falan yıpranıp kuruduysa yumuşatıyo nemlendiriyo ışıl ışıl yapıyoşu watsons ta satılan maske ne işe yarıyor biri bana anlatabilir miiiii
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnibende yaa.pirinç aylarca yemesem aklıma vurmaz.ama bazılarının çikolata krizi varya.onun yerine bendede bulgur pilavı krizi var sempatiksalakcinni
slm tinkerbellÇok sessiz burası
sabah: 1.t.b. ekmek ,5 yeşil zeyti,2 köy biberi,domates,b. peynir, açık şekersiz çay
ara 1 şekersiz nescafe sütlü
Öğlen 1 tabak biraz dolu doluydu diyebilirim :kedi: peynirli erişte( Annem vermişti ne zamandır duruyordu dolapta . Ev eriştesi hemde dayanamadım yaptım bende )
Ara: 1 armut
Akşam: 3 salçalı köfte, 2dilim patatesinden, Yeşil salata,Yoğurt
Havayı güzel görünce biraz dolaştım buralarda Dönüşte yiyecek alışverişimi de yapıp geze geze zemuszemus evime geldim. Bunu da spor saydım sempatiksalakcinni
hoşgeldin mehaycım nasısın görüşemedik bayadır yaaa.nazlıbaharda veda etti bize
veda etmedım ız azcık ayrıldım aranızdan ama gılıden takıpteyım yne yanı ihihihiih
bende yaa.pirinç aylarca yemesem aklıma vurmaz.ama bazılarının çikolata krizi varya.onun yerine bendede bulgur pilavı krizi var sempatiksalakcinni
veda etmedım ız azcık ayrıldım aranızdan ama gılıden takıpteyım yne yanı ihihihiih
ol tabi nazlım bırakma bizi.kurban bayramında resimlerimi koycam.çünkü o zaman 65 olmuş olcam :jeyyar:
ol tabi nazlım bırakma bizi.kurban bayramında resimlerimi koycam.çünkü o zaman 65 olmuş olcam :jeyyar:
evet mehaycım kimsecikler olmuyo buralarda malesef ya.bizde annemle ev temizledikde yeni bitti.selam kizlar kimse yokmu pazar gunleri yaa issiz ada gibi oluyor burasi....
yandın desene sempatiksalakcinni:roflol::roflol: ay benim durum daha vahim ikiside siddetli sekilde var:roflol:
bende çok üzülmüştüm.neyse şu yogunlugu atlatsın gelir en kısa zamanda inşallah :çok üzgünüm: :Saruboceq:ayy uzulmustum bende birden yaaa:çok üzgünüm:
olur mu olur valla mehay yeterki inat etmim ben :lepi: ya bayram öncesi yada bayram sonra koyarım ya.dur bakalım bayram öncesi koyarım büyük ihtimalle sırnaşık şey yarın yürüyüşlere aralıksız dewam bacularrr hihoyyyt :jeyyar:ayy bak simdi sabirsizlikla bekliyorum bayrami sen bu gidisle 63 bile olursun benceyerimseniben
ama tam bayram gunu koyma arefe gunu koy bayramda burda kimsecikler olmaz....
hımm güzeell.kilo almanın verdiği üzüntüyle mi neden bilmem yemeden baya kıstın sen bu ara şekeriimmm alkisalkisalkisbugun yediklerim
sabah 2 dilim ekmek ,yarim domates, 3-4 dilim salatalik ve1 tatli kasigi krem peynir
ara 1 avuc leblebi
oglen canim hic yemek yemek istemedi o yuzden 2 kellogs barre ve 1 fincan sutlu kahve
aksama karar vermedim hala....
ayy gaza geldiiimmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenyürü be mervecimm bekliyoruz resminii :lepi:
slm kızlar menümmm cokacimcoook
sabah:
1 rafadan yumurta
3 mincikk yeşil zeytin
1.5 k.k köy peyniri
bol domatezz ve salatalıkk
1 ç.k reçel
1 ince dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesii
ara:
yarımdan az elma
azıcık siyah üzüm
öğle:
3 y.k kıymalı semizotu
4 y.k pilav
1 ince dilim kepek ekmeği
bugün son iki günkü gibi yaramazlıklar yapmamam lazımm sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?