Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

saat 11 45
1 dilim kepek ekmeği
üçgen şeklinde 1 adet light peynir
1 zeytin
4 dilimdomates
1 saat sonra:
20 dk egzersiz
tüm vücut..
saat 2 buçuk
yarım kase yarım yağlı yoğurt
ve dışarı çıktım saatin nasıl geçtiğini anlamadım
saat 4 buçukta kahve içebildim türk kahvesi orta şekerli
sonra eve geldiğimde saat 7 olmuştu
lahana sarması yedim 4 tane,, 1 dilim kepekli ekmek yedim
şuan bitter çikolata atıştırıyorum
daha sonra meyve hurma süt şeklinde devam edeceğim nasıl ?

Çok sessiz burası
sabah: 1.t.b. ekmek ,5 yeşil zeyti,2 köy biberi,domates,b. peynir, açık şekersiz çay
ara 1 şekersiz nescafe sütlü
Öğlen 1 tabak biraz dolu doluydu diyebilirim :kedi: peynirli erişte( Annem vermişti ne zamandır duruyordu dolapta . Ev eriştesi hemde dayanamadım yaptım bende )
Ara: 1 armut
Akşam: 3 salçalı köfte, 2dilim patatesinden, Yeşil salata,Yoğurt

Havayı güzel görünce biraz dolaştım buralarda Dönüşte yiyecek alışverişimi de yapıp geze geze zemuszemus evime geldim. Bunu da spor saydım sempatiksalakcinni

çok sporcu gördüm seni bu hafta naf sengözlerimebaksanab

çok şekersiniz kızlar bi kaç hafta sonra ben de başlarım pilates kardeşliğinee kaydirigubbakcemile5

evet börekleri yediğime şuan pişman oldum çünkü midem alt üst oldu ve kustum ohaoldumsmile boğazım tahriş oldu acıyo :çok üzgünüm:
yağındandır belki cnm

şu watsons ta satılan maske ne işe yarıyor biri bana anlatabilir miiiii
saçın boyadan falan yıpranıp kuruduysa yumuşatıyo nemlendiriyo ışıl ışıl yapıyo

bende yaa.pirinç aylarca yemesem aklıma vurmaz.ama bazılarının çikolata krizi varya.onun yerine bendede bulgur pilavı krizi var sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

slm tinkerbell
hava süperötesiydi bugün boshayallersmile gerçekten de..

dün akşamki baklavalardan sonra bugün de yasak şeyler yaptımm

bugünn:

sabah
şekersizz çay
domatezz
salatalıkk
3 mincik yeşil zeytin
rafadan yumurta
1 ç.k reçel
1 ince dilim çavdar ekmeği
az şekerli türk kahvesi

ara:
az siyah üzüm

öğle:
1.5 kepçe kıymalı semizotu
4 y.k pilav

ara:
yarım küp şekerli çay
yarım poğaça (ah melissss ahhhhhh)
sanırım 8 elma dilim patatezz (yukardaki poaça eşliinde!!!)

akşam:
1.5 kepçe kesme mantı
üstüne bol sarımsaklı yoğurt ve azcık tereyağlı salça eşliğinde

yatmadan önce bi bardak da süt içmeyi planlıyorum
daha bişi yiyecek halim kalmadı zaten

kızlar avonlarım geldi ben çok beğendim şimdiye kadar allık, far ve ruj sipariş verdim kendime.. hepsinden memnunum kesinlikle.. bu gidişle tüm makyaj ürünlerim avon olacak..

slm kızlar nasılsınız
bu arada gece yatmadan önce içilen süt kan şekerini düzenliyormuş sonraki etkilerini unuttum hafızam zayıfladı baya ama iyimiş yani sabah kalkıncada etkileri varmış bana diyetisyenim özellikle gece yatarken yiyip içmemi öneriyordu ve büyük keyif alıyordum bundan tok karnına yatmaktan

Herkese hayırlı pazarlar kızlaarr a.s.:1hug: Umarım hepiniz iyisinizdir,bomba gibi hissediyorsunuzdur.. :asigim: yediklerime geçmek istiyorum hemencecik,yorumlarınızı ihmal etmeyin lütfen :dance:
sabah geç kalktığım için saat.11.45te kahvaltı yaptım:
* 1dilim kepek ekmeği
* 1 adet üçgen şeklindeki light beyaz peynirlerden
* 4 dilim domates
(evde olanlar bunlardı)
daha sonra saat 12.40ta
* 15 dakika egzersiz..
Şimdilik bu kadar vereliniortak ilerleyen saatlerde yoğurt meyve vs. ile geçiştirmeyi planlıyorum, akşama da sebze yemeyi yiyeceğim,gece yatmadan önce 1 bardak süt içtim dün,bundan sonra da böyle yapmaya özen göstericem inşallah buyrunnnnnnnnn arknasıl kızlar? akşam yemeğinden sonra da arkadaşlarla dışarı çıkacağız orda da birşeyleri kaçıracağımı sanmıyorum en fazla bi kahve ya da dondurma yerim.. nasıl kızlar?

bugun yediklerim

sabah 2 dilim ekmek ,yarim domates, 3-4 dilim salatalik ve1 tatli kasigi krem peynir
ara 1 avuc leblebi
oglen canim hic yemek yemek istemedi o yuzden 2 kellogs barre ve 1 fincan sutlu kahve
aksama karar vermedim hala....

slm kızlar menümmm cokacimcoook

sabah:
1 rafadan yumurta
3 mincikk yeşil zeytin
1.5 k.k köy peyniri
bol domatezz ve salatalıkk
1 ç.k reçel
1 ince dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesii

ara:
yarımdan az elma
azıcık siyah üzüm

öğle:
3 y.k kıymalı semizotu
4 y.k pilav
1 ince dilim kepek ekmeği

bugün son iki günkü gibi yaramazlıklar yapmamam lazımm sempatiksalakcinni

selam kizlar kimse yokmu pazar gunleri yaa issiz ada gibi oluyor burasi....
evet mehaycım kimsecikler olmuyo buralarda malesef ya.bizde annemle ev temizledikde yeni bitti.
:roflol::roflol: ay benim durum daha vahim ikiside siddetli sekilde var:roflol:
yandın desene sempatiksalakcinni
ayy uzulmustum bende birden yaaa:çok üzgünüm:
bende çok üzülmüştüm.neyse şu yogunlugu atlatsın gelir en kısa zamanda inşallah :çok üzgünüm: :Saruboceq:
ayy bak simdi sabirsizlikla bekliyorum bayrami sen bu gidisle 63 bile olursun benceyerimseniben
ama tam bayram gunu koyma arefe gunu koy bayramda burda kimsecikler olmaz....
olur mu olur valla mehay yeterki inat etmim ben :lepi: ya bayram öncesi yada bayram sonra koyarım ya.dur bakalım bayram öncesi koyarım büyük ihtimalle sırnaşık şey yarın yürüyüşlere aralıksız dewam bacularrr hihoyyyt :jeyyar:
bugun yediklerim

sabah 2 dilim ekmek ,yarim domates, 3-4 dilim salatalik ve1 tatli kasigi krem peynir
ara 1 avuc leblebi
oglen canim hic yemek yemek istemedi o yuzden 2 kellogs barre ve 1 fincan sutlu kahve
aksama karar vermedim hala....
hımm güzeell.kilo almanın verdiği üzüntüyle mi neden bilmem yemeden baya kıstın sen bu ara şekeriimmm alkisalkisalkis
yürü be mervecimm bekliyoruz resminii :lepi:
ayy gaza geldiiimmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

pazar sabahı kahvaltıları hep böle karman çorman oluyo yaa benimde öyle oldu normalde bi servis yabagına domatesim salatam peynirimi koyar alır önüme yerim tek olurum çünkü.ama pazarları koca masa doldugu için bir sürü şey iniyo mideciğimize :dance:

bende hemen karman çorman olan pazar kahvaltım ve kaçamaklı gelen diğer öğünlerimden başlayarak bugünkü menümü yazmak istiyorum kızlar sempatiksalakcinni
kahvaltı:yarımşar domates salatalık,1 kk beyaz peynir,birazcık patates kızartması,izmir köfte(kahvalttı öğlenle birleştide)2 dilim ekmek ve çay
ara:yok işiizi vardı
öğlen:bi kupa nescafe ve bikaç biskrem
ara:meyve suyu
akşam:hamsi ızgara,ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…