- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.621
sırnaşık şeyyarasınn benim yerime de ısırsaydın ucundan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1.200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 ------------------------62.9--------------------------59-----900 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----1.900 gr aldı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----Henüz bildirim yapmadı
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58.5------------------------50------500 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Henüz bildirim yapmadı
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7------------------------51.7-------------------------51.2---300 gr verdi
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------200 gr aldı
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------900 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 24.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : NaF( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1 kilo ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : melisdeniz & angel2030( 900 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
ay aayy 3 cü olmuşumm okadarda kaçamak yapmışştımmm:1shok:naffcım tebrik edrim cnmmŞeniz
benim kahvaltılar hep pazar kahvaltısı mervecim sempatiksalakcinni gram gram tartarken bile kahvaltıyı sağlam yapardım şimdi peyniri biraz daha bol koyuyorum canım isterse bir de ekmeği bazen..evet mehaycım kimsecikler olmuyo buralarda malesef ya.bizde annemle ev temizledikde yeni bitti.
pazar sabahı kahvaltıları hep böle karman çorman oluyo yaa benimde öyle oldunormalde bi servis yabagına domatesim salatam peynirimi koyar alır önüme yerim tek olurum çünkü.ama pazarları koca masa doldugu için bir sürü şey iniyo mideciğimize :dance:
melissssss aklinialirimsmile sayende yedim dün poaçaaa sempatiksalakcinniaaa kızlarr yokmusunzz buğün oliş tıkelbell nafffffff özge asyaaa
hee neden sayemde resimlerden dolayımı duu bide kurabiye yapmıştım onu eklim:):roflol:
benim kahvaltılar hep pazar kahvaltısı mervecim sempatiksalakcinni gram gram tartarken bile kahvaltıyı sağlam yapardım şimdi peyniri biraz daha bol koyuyorum canım isterse bir de ekmeği bazen..
melissssss aklinialirimsmile sayende yedim dün poaçaaa sempatiksalakcinni
güzel menüü ay çöregide yenmişş:)herkescikler balık yemeye başlamışş
ara:
1/4 ayçöreği
az şekerli türk kahvesi
akşam:
bi bardak ayran
taze fasulye bi tabaktan azıcık az
2 ince dilim kepek ekmeği
1 ufak parça ızgara göğüs kaçtır boşladım proteini diye..
yatmadan önce bi bardakı süt ve 2 siyah erik yemeyi planlıyorum
memleketten bi dolu sebze ve meyva geldi bitirmeye çalışıyorumm
yessshee neden sayemde resimlerden dolayımı duu bide kurabiye yapmıştım onu eklim:):roflol:
şu anki derdimsadece kilo almamak mümkünse de bi 200 gr vermek sadece cnm.. ondan daha rahatım..güzel menüü ay çöregide yenmişş:)
balık mevsimii başladı oliş bende yatım buğün ızzgraaagamyoncuiremsu
hmmm meliscimm çok hızlısınnn kaybolmuşsunnn
aldım demişsin cnm yeniden almaya mı başladın anlamadım??burdayımm cnmm bende kulaandıgım ilaçdan aldım 1 ay kulanıştım kaynanamın hırslarından dolayıı kendime sakinlşetirmek için dr verdiği artık içmiyorum oda etkiledi kiloyu:bbo:
Ben geldim ama sen yoksun :gitme:aaa kızlarr yokmusunzz buğün oliş tıkelbell nafffffff özge asyaaa
Olala nasılsın opuyorumnanaktanherkescikler balık yemeye başlamışş
ara:
1/4 ayçöreği
az şekerli türk kahvesi
akşam:
bi bardak ayran
taze fasulye bi tabaktan azıcık az
2 ince dilim kepek ekmeği
1 ufak parça ızgara göğüs kaçtır boşladım proteini diye..
yatmadan önce bi bardakı süt ve 2 siyah erik yemeyi planlıyorum
memleketten bi dolu sebze ve meyva geldi bitirmeye çalışıyorumm
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
evet mehaycım kimsecikler olmuyo buralarda malesef ya.bizde annemle ev temizledikde yeni bitti.
yandın desene sempatiksalakcinni
bende çok üzülmüştüm.neyse şu yogunlugu atlatsın gelir en kısa zamanda inşallah :çok üzgünüm: :Saruboceq:
olur mu olur valla mehay yeterki inat etmim ben :lepi: ya bayram öncesi yada bayram sonra koyarım ya.dur bakalım bayram öncesi koyarım büyük ihtimalle sırnaşık şey yarın yürüyüşlere aralıksız dewam bacularrr hihoyyyt :jeyyar:
hımm güzeell.kilo almanın verdiği üzüntüyle mi neden bilmem yemeden baya kıstın sen bu ara şekeriimmm alkisalkisalkis
ayy gaza geldiiimmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
pazar sabahı kahvaltıları hep böle karman çorman oluyo yaa benimde öyle oldunormalde bi servis yabagına domatesim salatam peynirimi koyar alır önüme yerim tek olurum çünkü.ama pazarları koca masa doldugu için bir sürü şey iniyo mideciğimize :dance:
Haklısın cnm Pzt belki bilgisayarındaki sorun hallolurne yapayım cnm ya çocuk bırakmıyor ki
ayy mervecim agzindan bal damliyor aman nazar degmesin az yiyeyimde kurtulayim su aldigim 2 kilodan moralim bozuluyor yaa...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?