- Konu Sahibi masumm_hayaller
-
aleyküm selam seva_10 allah istedigin kiloya kadar azmini düşürmesin inş. bende 19:00 dan snra asla meyve dahi yemiyorum, sabah 2 dilim kepek ekmegi,şekersiz çay, kibrit kutusu kdar peynir, domates,salatalık, zeytin yiyorum.
sonra 3 Lt suyu içiyorum..öglen; 13:00 14:00 gibi bi çorba kasesi kdar sebze yemegi yiyorum veya çorba. akşamda 17:30 18:00 arası çorba sebze yemegi yiyorum annem ne yemek pişirirse onu yiyorum bi çorba kasesi kdar aynı şekilde. ara ögün vede akşam ekmek kullanmıyorum. şeker tuz un bunları hiç tüketmiyorum Allahımın izniyle 1 ay sonra doktora gidicem inş. kilo veririm. yanıtladıgın için saol allah çocuklarını sana bagışlasın kazadan beladan korusun
AnLadım canım ama vitaminlerde kilo aldırıyormuş diyetisyen bana vitamin ilacı vermedi ama ben yarın inş. 5 günde 5 kilo diyetini uygulucam annemle beraber hep olumlu yorumlar okudum bakalım inş. :)
evet canım aynı diyet yarın ( 22 haziran çarşamba) annemle beraber başlıyoruz gerçekten kilo verirsem sürekli devam edicem :)
Canım bence ara öğünlerini hiç bırakma,az ve sık beslenmek en iyisi.Bende geçen yıl diyetisyen kontrolünde 93 kilodan 70 kiloya düştüm 4 ayda,tabi bıraktığım için 84 kiloya kadar çıktım bu yıl.2 gün önce tekrar başladım diyete bu defa doktoruma gitmedim,geçen yıl verdiği listeleri uygulamaya başladım,2 günde 1 kilo vermişim.Tabi günde 2,5 lt suyu ihmal etmiyorum ve plates yapıyorum.İnşallah istediğin kiloya düşersin sağlıklı bir şekildeMrb...
Ben elif 16 yaşındayım ve 96,8 kiLodayımboyum 1,58 .Geçen hafta cuma günü; evde oturuyordum birden aklıma dayımın 2 ay sonra düğünü olucağı geldi...üzüldüm yine aldıgım kilolardan dolayı kıyafet bulamıcam die karamsarlaşmaya başladım. Ben okadar hareketsiz ve iştahlı biriyim kii 4 ay boyunca tv karşısında günlerimi geçiren biriydim. ama artık evlenmedigim halde dogum yapmadıgım halde vücudumdaki çatlaklar omzuma kadar ilerledi ayna karşısında kendimi gördüğüm zaman utanıyordum :/ ne yapabilirim çatlakların izi kalmaması için yardımcı olun lütfen ??
snra artık spor yapmaya başlıyalım dedim anneme topsahasına gittik 1 ay olmadan 10 gün ara verdikhiiç dogru degildi ./ tekrar başladık diyet doktoruna gittik tahlil yaptırdık allaha şükürler olsun temiz çıktı herşey. doktor liste verdi 6 ögün eger verdiklerini yeseydim kilo alırdım . ben 3 ögün yapmaya başladım sonra 2ye düşürdüm, sabah 6 veya 06:30 gibi 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ypıyoruz, günde 3 lt su içmeye başladım, ekmek tüketmiyorum artık sabahları 2 dilim kepek ekmegi , akşamda annem az yaglı bir şekilde yemek yapıyor, 2 çeşit olrk yiyorum 2 kaşık 2 kaşık , kızartma, aburcubur, dondurma, pilav, makarna yemiyorum, kavrulmuş sebze yemekleri yiyorum.
ABLALARIM SİZDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM 1 AY SONRA DİYETİSYENE GİDİCEM İNŞ. KİLO VERİCEM ÖNERİLERİNİZ VARSA BEKLİYORUM...
canım sürekli aynı diyeti yapma bunlar metabolizmayı bi anlık hızlandırma amaclı sürekli yapınca etkisini kaybediyo 1 hafta yap 2 hafta ara ver sonra tekrar yaparsınn
canım sürekli aynı diyeti yapma bunlar metabolizmayı bi anlık hızlandırma amaclı sürekli yapınca etkisini kaybediyo 1 hafta yap 2 hafta ara ver sonra tekrar yaparsınn
Canım bence ara öğünlerini hiç bırakma,az ve sık beslenmek en iyisi.Bende geçen yıl diyetisyen kontrolünde 93 kilodan 70 kiloya düştüm 4 ayda,tabi bıraktığım için 84 kiloya kadar çıktım bu yıl.2 gün önce tekrar başladım diyete bu defa doktoruma gitmedim,geçen yıl verdiği listeleri uygulamaya başladım,2 günde 1 kilo vermişim.Tabi günde 2,5 lt suyu ihmal etmiyorum ve plates yapıyorum.İnşallah istediğin kiloya düşersin sağlıklı bir şekilde
Canım bence ara öğünlerini hiç bırakma,az ve sık beslenmek en iyisi.Bende geçen yıl diyetisyen kontrolünde 93 kilodan 70 kiloya düştüm 4 ayda,tabi bıraktığım için 84 kiloya kadar çıktım bu yıl.2 gün önce tekrar başladım diyete bu defa doktoruma gitmedim,geçen yıl verdiği listeleri uygulamaya başladım,2 günde 1 kilo vermişim.Tabi günde 2,5 lt suyu ihmal etmiyorum ve plates yapıyorum.İnşallah istediğin kiloya düşersin sağlıklı bir şekilde
çok doğru vücudumuz alışınca aynı yiyeceklere kilo kaybı yavaşlar ve ya heç kilo vermez
Tmm ozaman ablalarımın sözünü dinliyim dediginiz gibi uygulayım saolun . 1 hafta bu diyeti 2, hafta düzenli bir şekilde beslenmeyi uygularım inş.
selam elif nasıl gediyor 5 günde 5 kilo diyeti bu gün sebze gününde zor olmadımı?
Merhabalar
Sizlere bir şey danışmak istiyorum
Benn 4 aydır diyetteyim toplamda 11 kilo verdim
2 aydır da spor yapıyorum belediyenin koyduğuu egzersiz aletlerinde
Sabah 8 de gidiyorum 10,30 bazen geçiyor bitiriyorum
Onun dışında evde mekik zıplama vs. şeylerde yapıyorum
Fakat bana bu kadar sporun zararlı olduğunu özellikle egzersiz hareketlerinde vücudumun çok fazla kas yapıcağını ve günün birinde sporu bıraktığımda patlamış balon gibi olacağım söyleniyor kilo vermiyor yağları kasa çeviriyormuşum bu yüzden de kkilo veremezsin kas kütlesine dönüşürsün dediler
İnternetten biraz araştırma yaptım ama sağlıklı bir sonuç elde edemedim
Sporu azaltmam mı lazım kafam çok karıştı yanlış bir şey yapmak istemiyorum 66 kiiloyum şu anda ve 55 kilo olmak istiyorum
Merhabalar
Sizlere bir şey danışmak istiyorum
Benn 4 aydır diyetteyim toplamda 11 kilo verdim
2 aydır da spor yapıyorum belediyenin koyduğuu egzersiz aletlerinde
Sabah 8 de gidiyorum 10,30 bazen geçiyor bitiriyorum
Onun dışında evde mekik zıplama vs. şeylerde yapıyorum
Fakat bana bu kadar sporun zararlı olduğunu özellikle egzersiz hareketlerinde vücudumun çok fazla kas yapıcağını ve günün birinde sporu bıraktığımda patlamış balon gibi olacağım söyleniyor kilo vermiyor yağları kasa çeviriyormuşum bu yüzden de kkilo veremezsin kas kütlesine dönüşürsün dediler
İnternetten biraz araştırma yaptım ama sağlıklı bir sonuç elde edemedim
Sporu azaltmam mı lazım kafam çok karıştı yanlış bir şey yapmak istemiyorum 66 kiiloyum şu anda ve 55 kilo olmak istiyorum
Biraz zor oluyor ama artık olsun. bugün et,tavuk,balık günü dün sebze gününde inanılmaz midem bulanmıştı bugün iyiyim sen başlamadınmı bu diyete ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?