Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
bu güne kadar zayıflamak için denmediğim hiçbirşey kalmadı dersem yalan olmaz. acı bibe rhapları. her türlü zayıflama çayları, kürler v.s ama olmuyor. doğumdan sonra kaldı doğum kiloları. 65 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor. oturarak çalışıyorum. spor yapma imkanım yok. abartı da yemiyorum. ama gitmiyor bir türlü. şöyle birkaç gün içinde 2-3 kilo verebilsem. psikolojim düzelip daha rahatlayacağım. kısa sürede 2-3 kilo verebileceğim bir yol bilen varsa söylesin lütfen. son çare yağ aldırmaya kaldı.bacaklarım kötü durumda((
canım öyle her önüne gelen şeyi kullanma... sağlığına yazık.
ben sana kendi kullandığım ve 9 kilo verdiğim bi ürünü tavsiye edebilirim ancak... http://denizsekiliposhot.com/
yemene içmene dikkat et, günlük yürüyüşleri ihmal etme... benim sana verebileceğim tüyolar bunlar :)
Thread 'Herbalife kilonu istediğin gibi kontrol et' Herbalife kilonu istediğin gibi kontrol etMerhaba,
bu güne kadar zayıflamak için denmediğim hiçbirşey kalmadı dersem yalan olmaz. acı bibe rhapları. her türlü zayıflama çayları, kürler v.s ama olmuyor. doğumdan sonra kaldı doğum kiloları. 65 kiloyum en az 10 kilo vermem gerekiyor. oturarak çalışıyorum. spor yapma imkanım yok. abartı da yemiyorum. ama gitmiyor bir türlü. şöyle birkaç gün içinde 2-3 kilo verebilsem. psikolojim düzelip daha rahatlayacağım. kısa sürede 2-3 kilo verebileceğim bir yol bilen varsa söylesin lütfen. son çare yağ aldırmaya kaldı.bacaklarım kötü durumda((
Nasıl memnun kaldınız mı ?bende liposhot duydum. çok etkiliymiş. dün sipaiş verdim. yarın elimde olur ayda 8 kilo diyor bakalım nekadar etkili?
Faydalımı ip atlamak bende yapsam ayağımdan dolayı yapamıyom başka bişey yani öneriniz yok mu diyin bend eyapim sizden ricam:) bende diyon neden zayiflamiom :)) zaten kilolu bi arkadasim vardi diyetisyene gidiodu pilates yapcam demis doktor hayir yapma cunku zayiflamassin kilonda sabit kalir demis . Ama bu dedigim arkadasta 100 kilo vardi . Ben ip atlamaya devam ozaman :))