Canım çalışıyormuşsun işine yürüyerek gidip gelsen bile faydadır bu. hamur işleri tatlı ve tuzdan vazgeç , bol bol su iç ve aynı zamnda egzersiz yap. internette bir sürübü tür videolar var mesela leslie sansone nin evde yürüyüş videoları var onlardan yapabilirsin. Ben onu yapanların yorumlarını okudum çoğu kişi faydalı olduğunu söylüyor.sende deneyebilirsin
İnşallah sende, bende, diğerleri de bir an önce ideal kilomuza kavuşuruz. :) Diyet olarak ne yapıyorsun? Neler yiyip içtiğini yazabilir misin? :) Egzersiz olarak hangi hareketleri yapıyorsun?
ya senı yanlış yönelendırmek ıstemem kendı beslenme programımla cunku her ınsanın bunyesı farklı b ben kafama gore yapıyorum aslında en saglıklısı dıyetısyenle yapmak ınan vaktın varsa dıyetısyene gıtmek cok ıyı ve lutfen kendı basına yapma :). beslenmeme gelınce ekmek cok cok az 1 dılımı gecmıyo gunluk yogurt et sebze meyve sut cevız kayısı ıncır bunları hep yıyorum asla besın kıstlaması yapmıyorum ama hepsınden az az :) bırde seker tuz ve hamur ısı yok asla ama dedıgım dıger vıtamınlı sebze yogurt peynır et kuruyemısı eksık etmıyorum bu kısım cok onemlı cunku. hele hele gucsuz kalmk fln ac kalmak aman haa sakın dıyım :) saclar dokulur halsızlık gelır hafıza problemlerı baslar kendı toparlamak uzun bır sure alır :) spor olarakta elıptık yapıyorumhaftada en az 5 gun gibi bir surede. ama elıptık yenı yenı duzenlı kuallanıyorum ve cok cok net bır sekılde sana faydalı yada faydasız dıyemem cunku bır kac haftadır kullanıyorum duzenlı ve kısa surede yorum yapmak olmaz sana yanlıs bılgı vermek ıstemem :) yanlıs olur açıkçası sağlıklı bır yorum ıcın net sonuc almam gereklı :) canuım bol bol başarılar şans dılıyorum sana istedğin hedefıne kavuşmann dileğiylecok şısırdım haa buarda kafanı kusra bakma
Çalışıyorum şu an, durakla evim arasında 15-20 dk lık yol var. Hergün yürüyorum o yolu. Kağıthane oturuyorum Gaziosmpaşada çalışıyorum. 1.5 ay oldu çoktan faydasını görmem gerekirdi bu kadar yürümenin fakat görmedim.Günde 1-1.5 litre su içiyorum. Specail K nın faydası olur mu sence? Dediğin videolara da bakacağım.
Ben denemedim Specail K fılan ama faydası yok diyorlar pek fazla fasa fiso yani :) ama dediğim gibi canım yemeden kesersen ve azıcık egzersiz istediğin kiloya kavuşursun
Kızlar merhaba bende sizin gibiyim fakat ben sizden daha kiloluyuumm(( 81 kiloyumve sevdiğim var sırf bu kilolaryüzünden doya doya gençliğimi yaşayamıyorum Lütfen yaptığınız diyetleri egzersizler ne bilim içtiğiniz yediğiniz herhangi bişey varsa benimlede paylaşırmısınız isteyenle ortak diyet bile yapabilirim mesajlaşalım lütfen tek başıma olmuyo başlıyorum sonradan tekrardan bırakıyorumm..
Congu61 canım ben bu konuyu başlattığım zaman başladım. Hafiflediğimi hissetmeye başladım. Gözle görünür bir belirti yok ama midemin küçüldüğünü anlayabiliyorum. Bir oturuşta üç çeyrek ekmek arası yiyen ben yarım ekmek arası fazla geliyor. Sabahları su, elma, special k yiyorum. Sabah ile öğle arasında yoğurt ve ya bir avuç fındık yiyorum. Öğlen yine hafif bir şey, yoksa special k yiyorum. Arada su falan içiyorum. Şekeri azalttım tuzu azalttım. Akşam yeşillik ve çorba. Bir de revoflex ve dambıl aldım spor yapıyorum. Mesajlaşalım. Benim için de iyi olur. :) Aksatmak istemiyorum. daha bir hafta bile olmadı başlayalı. 1 ay sonra 65 olacağımı hayal ediyorum. Sonrasının geleceğine inanıyorum. İnşallah zayıflarız ya.
Tamam bencede birbirimize destek olursak daha hevesli olur bu iş mesajlasalım hergün burdayım ben
Bende hergün buradayım. İşlerim yoğun ama girmeye çalışıyorum foruma. :)
Ya 4 ay sonra sevdiğimin doğum günü var oraya zap zayıf gitmek istiyorum.. 4 ayda 20 kilo vermem mümkün değilmi..?
kolay gelsin kızlar hedefinize ulaşmanızı temenni ederim sağlıklı beslenirseniz üzerinede biraz spor gider kilocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?