- Konu Sahibi masumm_hayaller
-
tatlım moralini bozma çokta kötü değilsin. ve eminimki başarırsın. kilo vermelerde öyle oluyor genelde bir süre sonra yenilik isteyebiliyor vucud. yaptığına alışıyor sanırım kaslar daha farklı şeyler deniyebilirsin. yada yaptıklarının sayısını arttırabilirsin. çok büyük rakamlar vermişsin. mutlu olmalısın kesinlikle. yaşında daha çok genç mutlaka kurtulursun fazlalıklarından.
diyetisyene gittin mi?
Ben Elif;
yaşım 16 kilom aç karınına 74 tok ise 76 gösteriyor tartıda,boyum1,58.
Bundan 4 ay önce zayıflamaya karar verdim 96,8 kilodan hergün yürüyüş yaparak ve yediklerime dikkat ederek 86 kiloya ve 86 kilodanda 74 kadar düştüm.
Fakat şimdi kilo vermem durduyediklerime dikkat ediyorum ama yürüyüş yapamıyorum havalar çok soguk bir gün gitsem hemen grip olmaya başlıyorum bu yüzden gitmiyorum . Ama evde her gün 5 etapda 200 iplik atlıyorum ve toplam 1000 iplik atlamş oluyorum . Kilomdan dolayı tam mekik yapamasamda yarım mekik yapıyorum günde 100 er kez 5 etap bunuda yapıyorum.AMA KİLO VEREMİYORUM Her defasında düşündükce başım agrıyor Annemler ve etrafımdakiler zayıfladın diyorlar ama benimde artık canıma tak etti bu kiloda olmak bile morel bozucu oluyor çünkü;küçüklügümden beri kilolarla sorunum vardı .Morele ihtiyacım var önerilerinize ihtiyacım var Allah Rızası için en ufak bi yardımınız beni çok mutlu edicek .
canım benim yaşın daha çok genç senin yaşlarında bende aynıydım çok moralim bozuluyordu. sana tavsiyem çok fazla şok diyetler yapma. arada kilo vermen tabikide duracaktır. sen yediklerine dikkat et. ben mesala herşeyden az az yiyerek 1 senede 20 kilo vermiştim sonra zaten miden küçülüyor ve yeme isteğin azalıyor. benim tek avantajım boyumdu 1.75. ama şuan doğumla beraber 10 kilosunu aldım ve yapıştı gitmiyor. ama hayatının merkezini sadece kilon yapıp kendinide kahretme zamanla vereceksindir sadece irade sahip çık buna yaşayan biri olarak sana tavsiyem budur.
Öncelikle verdiğin 22 kilo için kutluyorum seni
Kaldı ki 4 ay gibi kısa bi sürede vermişsin kilolarını
Eğer imkanın varsa diyetisyen kontrolünde kalan kilolarını vermeye başla
Çok sık duyuyorum bunu bi süre sonra kilo verme duruyor
Ben Elif;
yaşım 16 kilom aç karınına 74 tok ise 76 gösteriyor tartıda,boyum1,58.
Bundan 4 ay önce zayıflamaya karar verdim 96,8 kilodan hergün yürüyüş yaparak ve yediklerime dikkat ederek 86 kiloya ve 86 kilodanda 74 kadar düştüm.
Fakat şimdi kilo vermem durduyediklerime dikkat ediyorum ama yürüyüş yapamıyorum havalar çok soguk bir gün gitsem hemen grip olmaya başlıyorum bu yüzden gitmiyorum . Ama evde her gün 5 etapda 200 iplik atlıyorum ve toplam 1000 iplik atlamş oluyorum . Kilomdan dolayı tam mekik yapamasamda yarım mekik yapıyorum günde 100 er kez 5 etap bunuda yapıyorum.AMA KİLO VEREMİYORUM Her defasında düşündükce başım agrıyor Annemler ve etrafımdakiler zayıfladın diyorlar ama benimde artık canıma tak etti bu kiloda olmak bile morel bozucu oluyor çünkü;küçüklügümden beri kilolarla sorunum vardı .Morele ihtiyacım var önerilerinize ihtiyacım var Allah Rızası için en ufak bi yardımınız beni çok mutlu edicek .
selam azimli kız,
öncelikle seni verdiğin kiloların için tebrik ederim
ama karamsarlığını hiç beğenmedim
sen benim öğrencilerim yaşındasın. kıyamam bu kadar sıkma kendini.
ne kadar güzel ip atlıyormuşsun. buna ek olarak yarım mekik yapman da süepr. çünkü tam mekiği dünya sağlık örgütü önermiyor.
bunlara ek olarak yere yatıp ayaklarını havaya kaldırıp bisiklet çeviriyormuşsun gibi yap.
ayrıca yan yatıp tapılan bacak hareketleri var ya onları yap.
bu sitede leslie diye bahsedilen bir bayanın videoları var onlaraı indirip pc karşısına geçip onları yap
çok işe yarayacaktır
bir de günde 1 bardak yeşil çay için
gelişme dönemindesin o yüzden 1 fincan yeterli bence
umudunu kaybetme
senin yaşındayken 60 lı kilolardaydım
lise sonda ÖSS stresiyle 80 leri görmüştüm
ünide 65 lere kadar indim
tabi şimdi yaş ilerledi evlilik vs kilolar geri geldi
ama azmedince başarıyor insan
40-45 gün gibi bir sürede 91 den 82 ye kadar indim
en önemlisi abur cuburu hayatından çıkar
kendine inan
kendine güven
kendini sev
merhaba elif ...
canım tam senin yaşında kzım var ... ve senin yaşındayken bende kioluydum nasıl hisettigini çok iyi anlıyorum..
öncelikle çok güzel kilo vermişsin demekki azimlisin tebrik ederin bu konuda seni.
kilo durmalarına gelince herkesde oluyor ama bir süre sonra takılman geçip daha hızlı verdigini göreceksin .yeterki azmini kaybetme ...
....kilonu tetiklemeke için biraz proya agırlık ver . suyu dahda artır ... şu an uyguladıgın diyeti bilmiyorum ama proyu artırmak her zaman kilo tetiklemekde işe yarar .
vede bir süre sporunu degiştir farlı bişiler yap bünyen şaşırsın ...ip atladıgına göre evdede koşu yapabilirsin bunun için koşu bandına gerek yok yerinde koş yeter.
yaşın küçük oldugundan meton baya hızlıdır çabucak atlatırsın duraklamayı . ne zamandir kilon sabit ???
durumdan bizide haberdar et takip edicem seni.
Konu sahibi mutusuz olacağına anlat bakalım bize nasıl verdin o 22 kiloyu ?
3 ana 3 ara öğün mü yaptın ?
cok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum canım
hiç umutsuzluğa kapılma vücudun bu kiloy a adapte olunca yine baslarsın vermeye önemli olan verdiğin kiloyu alma
Teşekkürler tatlımm ne alıyorum ne veriyorum işdee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?