U Usariko Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 45 19 3 30 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #1 Kızlar ben şuan 24 yasında ve 85 kiloyum son zamanlarda çok kilo aldım doğuma 75 ile gittim 65 le çıktım 3 ay sonra sipral taktırdım acaba o mu kilo aldırdı bir de karbonatlı su işe yarıyor mu kullanan var mı?
Kızlar ben şuan 24 yasında ve 85 kiloyum son zamanlarda çok kilo aldım doğuma 75 ile gittim 65 le çıktım 3 ay sonra sipral taktırdım acaba o mu kilo aldırdı bir de karbonatlı su işe yarıyor mu kullanan var mı?
obiviyante Zamansızım... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2013 4.369 4.372 198 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #2 Aslında doğuma çok iyi girmişsin. Ben 88 kg ile girmiştim. Çok vaktini almazsa gün içinde neler yediğini yazar mısın?
Aslında doğuma çok iyi girmişsin. Ben 88 kg ile girmiştim. Çok vaktini almazsa gün içinde neler yediğini yazar mısın?
U Usariko Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 45 19 3 30 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #3 obiviyante .!.: Aslında doğuma çok iyi girmişsin. Ben 88 kg ile girmiştim. Çok vaktini almazsa gün içinde neler yediğini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Aslında en önemli sorun tatlı krizim şuan emzirmiyorum hamile falan da değilim ama çikolata çok yiyorum bırakamıyorum da ne yapıcam bilmiyorum
obiviyante .!.: Aslında doğuma çok iyi girmişsin. Ben 88 kg ile girmiştim. Çok vaktini almazsa gün içinde neler yediğini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Aslında en önemli sorun tatlı krizim şuan emzirmiyorum hamile falan da değilim ama çikolata çok yiyorum bırakamıyorum da ne yapıcam bilmiyorum
obiviyante Zamansızım... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2013 4.369 4.372 198 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #4 Usariko .!.: Aslında en önemli sorun tatlı krizim şuan emzirmiyorum hamile falan da değilim ama çikolata çok yiyorum bırakamıyorum da ne yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Düzenli beslenmediğin için tatlı krizine giriyorsun. Öğle yemeğinde ne yedin mesela bugün?
Usariko .!.: Aslında en önemli sorun tatlı krizim şuan emzirmiyorum hamile falan da değilim ama çikolata çok yiyorum bırakamıyorum da ne yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Düzenli beslenmediğin için tatlı krizine giriyorsun. Öğle yemeğinde ne yedin mesela bugün?
U Usariko Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 45 19 3 30 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #5 Cacık kıymalı patates ekmek bu kadar obiviyante .!.: Düzenli beslenmediğin için tatlı krizine giriyorsun. Öğle yemeğinde ne yedin mesela bugün? Genişletmek için tıkla...
Cacık kıymalı patates ekmek bu kadar obiviyante .!.: Düzenli beslenmediğin için tatlı krizine giriyorsun. Öğle yemeğinde ne yedin mesela bugün? Genişletmek için tıkla...
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #6 Ekmek de yeme. Bi diyetisyene de gözükebilirsin. Sağlıklı kilo vermek için
obiviyante Zamansızım... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2013 4.369 4.372 198 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #7 Usariko .!.: Cacık kıymalı patates ekmek bu kadar Genişletmek için tıkla... Güzel menü. Patates en fazla 2 adet orta boy olmalı. Patates yersen ekmek, makarna, pilav yemeyeceksin.
Usariko .!.: Cacık kıymalı patates ekmek bu kadar Genişletmek için tıkla... Güzel menü. Patates en fazla 2 adet orta boy olmalı. Patates yersen ekmek, makarna, pilav yemeyeceksin.
obiviyante Zamansızım... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2013 4.369 4.372 198 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #8 Proteini ve suyu arttır. Günde 10000 adım atmalısın.
U Usariko Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 45 19 3 30 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #9 obiviyante .!.: Güzel menü. Patates en fazla 2 adet orta boy olmalı. Patates yersen ekmek, makarna, pilav yemeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Hımm işte orda hata yapıyorum demek ki biraz dikkat etmeye çalışayım ama artık çok rahatsız oluyorum kilolarımdan ya
obiviyante .!.: Güzel menü. Patates en fazla 2 adet orta boy olmalı. Patates yersen ekmek, makarna, pilav yemeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Hımm işte orda hata yapıyorum demek ki biraz dikkat etmeye çalışayım ama artık çok rahatsız oluyorum kilolarımdan ya
U Usariko Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 45 19 3 30 7 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Usariko #10 obiviyante .!.: Proteini ve suyu arttır. Günde 10000 adım atmalısın. Genişletmek için tıkla... Bi ara yaptım suyu çok içtim gitti bir ayda 5 kilo falan vaerdim ama hareket edemiyorum malum bebeiş var
obiviyante .!.: Proteini ve suyu arttır. Günde 10000 adım atmalısın. Genişletmek için tıkla... Bi ara yaptım suyu çok içtim gitti bir ayda 5 kilo falan vaerdim ama hareket edemiyorum malum bebeiş var