Zayıflamanın yolları

Umay villanın kitabını al muhteşem etkili diyet detokslarını yap, özellikle detoks 3 ve detoks 6 yı yapabilirsin. Adının detoks olduğuna bakma, 6 öğün yiyosun içiyosun ama karbonhidrat seçimleri nokta atışı olduğu için 5 günde göbek mide basen baya farkediyor sonra korumaya geçiyorsun. İnstagramdan takip et düzgün yaparsan sonucuna sende şaşıracaksın.

Başka, d vitaminin ve b 12 n düşük mü baktır çoğu diyetisyen bu ikisini önemsemiyor, özellikle istet, düşükse kilo veremezsin çünkü. tahlillerini yaptır düşük çıkarsa hemen takviyeye başla. D vit, b12 ve omega 3 desteği mutlaka kullan.

Spor olarak fiziksel sıkıntın yoksa bel fıtığı vs gibi fitness blender videolarını nimet bil. Ben bunları yaparak pcos olmama rağmen 82den 64e indim devam da ediyorum.

Kilo iğrenç bişe yaşında çok genç metabolizman zehir gibidir patır patır veririsin yeterki aklına koy

Umay villanın kitabını al muhteşem etkili diyet detokslarını yap, özellikle detoks 3 ve detoks 6 yı yapabilirsin. Adının detoks olduğuna bakma, 6 öğün yiyosun içiyosun ama karbonhidrat seçimleri nokta atışı olduğu için 5 günde göbek mide basen baya farkediyor sonra korumaya geçiyorsun. İnstagramdan takip et düzgün yaparsan sonucuna sende şaşıracaksın.

Başka, d vitaminin ve b 12 n düşük mü baktır çoğu diyetisyen bu ikisini önemsemiyor, özellikle istet, düşükse kilo veremezsin çünkü. tahlillerini yaptır düşük çıkarsa hemen takviyeye başla. D vit, b12 ve omega 3 desteği mutlaka kullan.

Spor olarak fiziksel sıkıntın yoksa bel fıtığı vs gibi fitness blender videolarını nimet bil. Ben bunları yaparak pcos olmama rağmen 82den 64e indim devam da ediyorum.

Kilo iğrenç bişe yaşında çok genç metabolizman zehir gibidir patır patır veririsin yeterki aklına koy
Hemen bakcam kitaba 82den 64e ne kadar güzel tebrik ederim inşallah bende veririm böyle yaa ben 70 olsam yeter diyorum boyum 1.72 çünkü çok teşekkür ederim

Diyetisyene git diyecektim ama arabistandaymissin, bu durumda online diyetisyen hizmeti alabilirsin, sectigin pakete gore ucretleri degisiyor, arama motoruna online kisiye ozel diyet yazıp ararsan bircok diyetisyen cikiyor.
Kendi kendine zayiflayamiyorsan mutlaka bir yerde yanlis yapiyorsundur, sagligini da riske atma.

Canım valla bende bölgesel zayıflamak istiyorum.yeni doğum yaptım.ikinci doğumum.çok göbeğim kaldı.benimde moralim bozuluyo.belki çoğuna göre çok bi kilom yok ama ben rahatsız oluyorum.boyum 1.62 kilomda 62-63.mekik çekiyim diyorum beceremiyorum napsak nası yapsak giderki bu göbek:KK49::KK51:

Esiniz.icin degil oncelikle kendi sagliginizi dusunerek hareket ederseniz verirsiniz !

siz zayifladiginzda bakalim.onu.yaniniza yakistirabilecek misiniz ? Esibiz bunun derdind dussun bence

Saglikli beslen bol su ic. Tuvalete kac kere ciktigin de önemli bir ip ucu. Bagirsaklarin normal calisiyor mu?
Aslinda kilo vermek saglikla ayni degerde. Yani sagliklizsin demek ki kilolar yapismis.
Beslenme düzenin degisecek ve en az bir saat her gün yürü. Düzenli tuvalete cik. Eger bir rahatsizligin yoksa inanin cok kolay kilo verilir. Disiplin isi ama kesinlikle.

bende 90 kiloydum 8 kilo verdim bence en önemlisi spor canısı gunde bir saatten başlayarak hızlı tempoda yürü sonra iki saate kadar çıkar ev yemeği ye fazla yağlı olmadan spor yapmadan kilo verme sakın sonra sarkar her tarafın daha kötü bi gorünüm oluyo cildinde bozuluyo spor cok önemli pes etmessen inşaalah kilo verirsin

Merhaba ben 21 yaşındayım kilom yüzünden eşimle çok tartışıyorum o zayıflamamı çok istiyo bende kendimi kötü hissediyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum boyum 1.72 kilomda 82 herkes bana eşimin yanında ablası gibi durduğumu söylüyo zayıflamak için özel bişey yapan var mı ben sporda yapıyorum ekmek hiç yemiyorum dikkat ediyrum ama olmuyo hatta eşim koşu bandı bile aldı bana
en iyisi diyetisyen bence önümüzdeki ay anca randevu alabildim devletten diyetisyen için.başlıcam hadi hayırlısı inş.

Bence diyetisyene gidin, size uygun diyet programı yapılır, ona göre zayiflarsiniz. Ama zayiflamanizdaki amaç eşinizin isteği olmamalı. Yarın bir gün hamile kalırsanız ustüne bir de doğum sonrası kilolar eklenir, altından kalkmak daha zor olur

Bunlar koca değil öküz. Konu sahibesi hareketi arttırın yemeği özellikle de şekeri ve karbonhidratı kesin. Bilinen en kesin yol bu.

Merhaba ben 21 yaşındayım kilom yüzünden eşimle çok tartışıyorum o zayıflamamı çok istiyo bende kendimi kötü hissediyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum boyum 1.72 kilomda 82 herkes bana eşimin yanında ablası gibi durduğumu söylüyo zayıflamak için özel bişey yapan var mı ben sporda yapıyorum ekmek hiç yemiyorum dikkat ediyrum ama olmuyo hatta eşim koşu bandı bile aldı bana
Bence bir dahiliye uzmanına yada endokrin uzmanına gidin tiroidiniz yada insülin direnci vardır bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var bu işler koşu bandı yada ekmek yemek alakası çok azdır

Back
X