Durumunun farkindasin. Ilk ay fazla kilo verirsin moral olur. Her geçen günü lehine çevirmelisin. Bir defter al, Her yedigini yaz, yanına kalorileri, sürekli takip et. Ne olursa olsun günde 1200kalorinin üzerine çıkmamaya çalış. İlk ay kalori alımını yapabildiğini kadar düşür. Ben ilk gun sadece detox cayi icerek midemi hazirlamistim. Simdi de haftada 1 gun detox gunu yapiyorum ve sadece cay, cok az sebze haslama yiyorum. Bu hafta yapamadim cunku sinavim var, hasta olmak istemedim. Haftaya tam gaz devam. Diğer günler ,sabah 2 yumurta ve yulaf kepeği, öğlen akşam karbonhidrat içermeyen az posiyonlu bir yemek. Bir parça tavuk,balık,köfte,mantar yanında haşlanmış sebze gibi. Aralarda bol bol çay ve kahve. İnan açlıktan ölmek çok zor.Bol bol kahve ve cay ic. Şekeri birakamazsan şimdilik tatlandırıcı kullan. Vücut ilk basta birden az kalori almaya başlayınca çok hızlı kilo veriyor, bu sana moral olur. Daha sonra dengeli beslenmeye başlarsın, yavaş yavaş verirsin ama yine verirsin. Günlük alınan kalori miktarını 1000-1200 ile sınırlarsın.Miden de kuculunce daha kolay olur.
Baktın üstesinden gelemiyorsun mutlaka bir diyetisyenle git. Ama bence insan önce kendi kendine denemeli, olmuyorsa diyetisyenle gitmeli.