Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Kilo boy kaç ki kendinize hakaret etmeyin. Ben de 23 yaşındayım diyete gireli 3. Günüm. Müthiş spora başldım. Google a yaz 45 minute in 500 calories. Cardio videosu çıkacak. Ilk gün 10 dkka zor dayanılıyor ama benim 7. Gün filan sonuna kadar yapıyorum artık.
Dambıl aldım bugün 3'er kiloluk iki adet bugünden itibaren onlarq başldım .
Spora r programı yapıyorum kendine ya da spor salonuna git. Yada günde 45 dk hızlı tempo yürü göbek çok güzel erir . Klasik diyet yapıyorum listeye h
I gerek yok. Çaya bile şekeri kestim .çikolatasz bi gün bile duramayan Ben hiç şekersz üçüngü gündeym ( dün babamın doğum günüydü annem pasta almış ve en sevdiğim şey çok çok incecik bi dilim yedim) yanındada süt içtim. Diyetisyen taylan kumelinin konferansına gtmştim .canın çok isterse çok az yiyip yanında süt demişti. Süt kandaki şekeri şekerin daha yavaş yükselmesini sağlıyormuş. Bianda yükselmesinden iyidir.
21 günzmn g şekerszliğe dayan çok az meyve ye bu zmn geçtikten sonra haftada bir sütlü tatlı minik bi çikolata ödül olarak yersin. Öncelikle diyeti neden bozmak üzeresin? Ne yemek istiyorsun dq diyeti engelliyor bunu bul. Sonra o canının çok istediği şeyden çok az ye. Diyeti bozmaktan iyidir.
Yada yememen gerekeni yedin bir dahaki öğünde daha iyi yapıp daha az yiyip bu yaptığımı telafi edeceğim de ve uygula.
Spor yaparsan bu kadar uğraştım der bozmazsın emeğine saygı duyar ve uğraştığın için o şeyin zorluğunu bildiğin için yemen kısıtlanır bu bilimsel birşey.
Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur.
Dayanamıyorsan o diyeti bozacağın şeyden bi lokma ye bırak .yediysen de o gğn daha çok hareket et .
Hiç sorun yok