• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamaya Çalışırken Size de Böyle Deniyor mu?

Tebrik ederim sizii süpersinizz:)
Sende başarabilirsin cnm.. burdaki zayıflama yarışmalarına bi baksan.. gerçekten ben çok faydasını gördüm.. bu arada benim kilolar doğum kilolarıydı cnm.. senin zayıflaman çok daha kolay olacak bak gör.. evdi çocuk sorumluluğun yok.. rahat rahat sporunu diyetini yaparsın ;)

Sende başarabilirsin cnm.. burdaki zayıflama yarışmalarına bi baksan.. gerçekten ben çok faydasını gördüm.. bu arada benim kilolar doğum kilolarıydı cnm.. senin zayıflaman çok daha kolay olacak bak gör.. evdi çocuk sorumluluğun yok.. rahat rahat sporunu diyetini yaparsın :KK66:
Şey ben aslında şu an iyiyim :) 1.60 a 55-51 arasında değişiyorum:) sizi tebrik etmek istedim

Tatlım benim;İnsanları cok takmamak lazım.o sözü söyleyen kendi kişiliğini ortaya koymus.bu seni üzmesin hırslandırsın.yasin cok kucuk olduğu icin;metobolizman hızlı çalışır.bir bardak suya bir cevizin içini koy;agzini kapat.sabah ac karnına suyu iç;cevizi ye.zamanla istahini azaltacaktır.aksam altıda aksam yemeğini ye.coj acıkırsan havuç;sut ayran gibi seyler tüket.aksamlari müzik açıp yarım saat;bur saat oyna.bol su iç üzerine.

Boyum 1.65 kilom 63. İnsanlar neler diyor bir bilsen. Ağzı olan şuursuzca konuşuyor işte. Kimseye kızıpta bozma diyetini aksine hırs yaptırsın bu sözler. Kadın isterse yapamayacağı şey yok.
Sana laf edenler dengesiz ya kilolu insan görmediler herhalde. Kendileri kaç kilo 20 falan mı tövbeler olsun

Keşke birileri de bana dombili deseydi de belki motive olurdum.. bana daha çok aman boşver aman sagliklisin ya ona bak ay sana yakışıyor kilo diyip duranlar var.. hiç de iyi olmuyor zaten koyvermeye megilliyim:)))
Sakin bırakmayin.. başarın..

Keşke birileri de bana dombili deseydi de belki motive olurdum.. bana daha çok aman boşver aman sagliklisin ya ona bak ay sana yakışıyor kilo diyip duranlar var.. hiç de iyi olmuyor zaten koyvermeye megilliyim:)))
Sakin bırakmayin.. başarın..
KİLO KİMSEYE YAKIŞMAZ. Bunun bir tık ötesi. YÜZÜN ÇOK GÜZEL AMA.... :)))

Nasıl yardımcı oldum mu:)) şaka bir yana kilo bence bir anda huuoop kalıcı oluveriyor. Amann dikkat edin

Ben de henuz dogum yapali 3 ay olmuştu ki (dogumdan sonra sutum gelsin diye cok yedim acikcasi ve kilo aldim epeyce), kayınvalidemin komsulari canimi sikacak seyler soylemisti.
Hala düşündükçe sinirlenirim. Insanlar acımasız ne yazık ki..

KİLO KİMSEYE YAKIŞMAZ. Bunun bir tık ötesi. YÜZÜN ÇOK GÜZEL AMA.... :)))

Nasıl yardımcı oldum mu:)) şaka bir yana kilo bence bir anda huuoop kalıcı oluveriyor. Amann dikkat edin

Yok zaten inandığımdan yazmadim:))
Kiloyu destekleyici konuşmalar yardımcı olmuyor insana kesinlikle..

dombili diyen kişiyi sen azarlayamıyorsan annen veya baban azarlamalı bence bu çok terbiyesizce bir yaklaşım

diyetisyene gitsen annen sana öğünlerin için yemek hazırlayabilir mi? destek almadan biraz zorlanabilirsin çünkü

1.60 a 55 kiloyum :) sarışın mavi gözlüyüm( ortamdaki kızdan her türlü daha güzel olacağım anlaşılsın diye yazıyorum)
Bana Adile Naşite benziyorsun dedi :))
Güzel kadındır veya değildir. Resmen bana kısa şişko dedi:)) güldüm geçtim. Ama öyle bir an geldi ki tek lafımla ağlama krizlerine soktum. Gerizekalı ya bak yine sinirlendim:)) ha iyi oldu verdim bi 4 kilo daha çıtı pıtı oldum :)))
Aslında kilon ideal diye düşünüyorum.

dombili diyen kişiyi sen azarlayamıyorsan annen veya baban azarlamalı bence bu çok terbiyesizce bir yaklaşım

diyetisyene gitsen annen sana öğünlerin için yemek hazırlayabilir mi? destek almadan biraz zorlanabilirsin çünkü
Üniversiteyi başka şehirde okuyorum imkansız maalesef. :(

Merhaba canım.Sakın kimsenin seni bu yoldan çevirmesine izin verme.Duyma kimseyi.Bak ben kendi zayıflama hikayemi anlatmaya çalışayım sana.Doğumumda 20 kilo aldım 80 kiloydum.Doğum yaptıktan sonra kendi çabamla 20 kiloyu verdim ama herkes bana hasta muamelesi yaptı. "Ayyy ne olmuş sana böyle? Yok yüzün gözün çökmüş yok oran öyle buran böyle."Ben bunları dinleye dinleye verdiğim kiloların 15 kg geri aldım. Ama bu halimden zaten hiç hoşlanmıyordum.Daha sonra tekrar karar verdim ve diyetisyen eşliğinde kilolarımı tekrar verdim,ama daha sağlıklı bir şekilde.Yine beni yolumdan çevirmeye çalışanlar oldu ama bu sefer hiç umrumda olmadı.Önce sağlık tabi ama her giydiğim kıyafetin içine girip kendimi fit hissetmek süper bir duygu.Şimdi hedefim 10 sene önce giydiğim gelinliğimin içine girmek:))Diyette koruma aşamasına geçtim.Şimdi spor yaparak sıkılaşmaya çalışıyorum.Yani diyeceğim o ki herşeyi kendin için yap kimseye yaranamazsın emin ol
Yani zayıflasanız bile takacak bir kulp buluyor insanlar

bade iscil cidden kilo almali
siz de cidden kilo vermelisiniz
bunlar artik saglik sinirini asmis seyler. insanlarin uyarmalarini kotuye yormayin
tabii dombili tarzi alt seviye esprilerden bahsetmiyorum.
yilmayin bu genc yasinizda neden ozguvensiz bi sisman olasiniz ki ? herkes 50 kilo olacak diye birsey yok ama saglikli kilo sinirlarini asmayin
boy kitle oraniniz 25 i asmamali.
Uyarılara ağlamam kesinlikle ama dediğiniz gibi hakaret olmamalı keşke herkes sizin gibi düşünseven ideali normal kiloda olmak.

Kilo özellikle ileri yaşlarda sizde birtakım hastalıklara zemin hazırlar.Kendi sağlığınız için zayıflayin.Su insanların empati yoksunu beyinsiz halleri beni sok ediyor.Kimseyi ilgilendirmez sizin kilonuz.Agizlarinin payını verin.Kilo vermek sizin elinide.Mumkunse spora gidin.Yoksa hergün tempolu bir şekilde yürüyüş yapın.Bol su için.Aksam sekizden sonra yemek yemeyin.Hamur işini mümkünse hiç tuketmeyin.Ekmek olarak bugday ekmek yiyin.Gunluk kalori aliminiza
dikkat ederek ve spor yaparak çok rahat bir şekilde kilo verirsiniz.Bellki hemen olmayacak ama diyet ve sporla mutlaka çok iyi sonuçlar alirsiniz.Sporu ihmal etmeyin bu çok onemli.
Yürüyüş yapıyorum bacaklarım falan ağrıyor ama alıştım üniversite yokuşlu bizim kesinlikle ring servis kullanmıyorum ama nefes nefese kalıyorum. :(

Kusura bakma da 40 kilo fazla varken dombili çok kötü bir hakaret değil ki sevimli bir yaklaşım bile denilebilir. İdeal Kilo denilen bişey var boyuna göre hesapla yip bahaneler yaratıp diyetinizi bozmaya.

Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?

Kilo boy kaç ki kendinize hakaret etmeyin. Ben de 23 yaşındayım diyete gireli 3. Günüm. Müthiş spora başldım. Google a yaz 45 minute in 500 calories. Cardio videosu çıkacak. Ilk gün 10 dkka zor dayanılıyor ama benim 7. Gün filan sonuna kadar yapıyorum artık.
Dambıl aldım bugün 3'er kiloluk iki adet bugünden itibaren onlarq başldım .
Spora r programı yapıyorum kendine ya da spor salonuna git. Yada günde 45 dk hızlı tempo yürü göbek çok güzel erir . Klasik diyet yapıyorum listeye h
I gerek yok. Çaya bile şekeri kestim .çikolatasz bi gün bile duramayan Ben hiç şekersz üçüngü gündeym ( dün babamın doğum günüydü annem pasta almış ve en sevdiğim şey çok çok incecik bi dilim yedim) yanındada süt içtim. Diyetisyen taylan kumelinin konferansına gtmştim .canın çok isterse çok az yiyip yanında süt demişti. Süt kandaki şekeri şekerin daha yavaş yükselmesini sağlıyormuş. Bianda yükselmesinden iyidir.
21 günzmn g şekerszliğe dayan çok az meyve ye bu zmn geçtikten sonra haftada bir sütlü tatlı minik bi çikolata ödül olarak yersin. Öncelikle diyeti neden bozmak üzeresin? Ne yemek istiyorsun dq diyeti engelliyor bunu bul. Sonra o canının çok istediği şeyden çok az ye. Diyeti bozmaktan iyidir.
Yada yememen gerekeni yedin bir dahaki öğünde daha iyi yapıp daha az yiyip bu yaptığımı telafi edeceğim de ve uygula.
Spor yaparsan bu kadar uğraştım der bozmazsın emeğine saygı duyar ve uğraştığın için o şeyin zorluğunu bildiğin için yemen kısıtlanır bu bilimsel birşey.
Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur.
Dayanamıyorsan o diyeti bozacağın şeyden bi lokma ye bırak .yediysen de o gğn daha çok hareket et .
Hiç sorun yok

Kilo boy kaç ki kendinize hakaret etmeyin. Ben de 23 yaşındayım diyete gireli 3. Günüm. Müthiş spora başldım. Google a yaz 45 minute in 500 calories. Cardio videosu çıkacak. Ilk gün 10 dkka zor dayanılıyor ama benim 7. Gün filan sonuna kadar yapıyorum artık.
Dambıl aldım bugün 3'er kiloluk iki adet bugünden itibaren onlarq başldım .
Spora r programı yapıyorum kendine ya da spor salonuna git. Yada günde 45 dk hızlı tempo yürü göbek çok güzel erir . Klasik diyet yapıyorum listeye h
I gerek yok. Çaya bile şekeri kestim .çikolatasz bi gün bile duramayan Ben hiç şekersz üçüngü gündeym ( dün babamın doğum günüydü annem pasta almış ve en sevdiğim şey çok çok incecik bi dilim yedim) yanındada süt içtim. Diyetisyen taylan kumelinin konferansına gtmştim .canın çok isterse çok az yiyip yanında süt demişti. Süt kandaki şekeri şekerin daha yavaş yükselmesini sağlıyormuş. Bianda yükselmesinden iyidir.
21 günzmn g şekerszliğe dayan çok az meyve ye bu zmn geçtikten sonra haftada bir sütlü tatlı minik bi çikolata ödül olarak yersin. Öncelikle diyeti neden bozmak üzeresin? Ne yemek istiyorsun dq diyeti engelliyor bunu bul. Sonra o canının çok istediği şeyden çok az ye. Diyeti bozmaktan iyidir.
Yada yememen gerekeni yedin bir dahaki öğünde daha iyi yapıp daha az yiyip bu yaptığımı telafi edeceğim de ve uygula.
Spor yaparsan bu kadar uğraştım der bozmazsın emeğine saygı duyar ve uğraştığın için o şeyin zorluğunu bildiğin için yemen kısıtlanır bu bilimsel birşey.
Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur.
Dayanamıyorsan o diyeti bozacağın şeyden bi lokma ye bırak .yediysen de o gğn daha çok hareket et .
Hiç sorun yok
Yazmaya bile utanıyorum 1.65 boy 97 kilo.

Kusura bakma da 40 kilo fazla varken dombili çok kötü bir hakaret değil ki sevimli bir yaklaşım bile denilebilir. İdeal Kilo denilen bişey var boyuna göre hesapla yip bahaneler yaratıp diyetinizi bozmaya.
birine dombili demek terbiyesizliktir. hakaretin de seviyeleri mi var sizce.

konu sahibi sakın bu lafı normalleştirme o kişiyle bir daha muhatap olma, ona kalmadı senin kilonu eleştirmek.

Back
X