- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Benim dediklerimi uuygulamaya çalış .. Bozacağın zaman aynaya geçtikten kendine bak yersen hep böyle kalır .. Spor yap.Yazmaya bile utanıyorum 1.65 boy 97 kilo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dediklerimi uuygulamaya çalış .. Bozacağın zaman aynaya geçtikten kendine bak yersen hep böyle kalır .. Spor yap.Yazmaya bile utanıyorum 1.65 boy 97 kilo.
o zaman okulun yemekhanesinde öğlen ve akşam yemeklerini ye, hamuru ve tatlıları yemeden ye tabi yemekleri.Üniversiteyi başka şehirde okuyorum imkansız maalesef.![]()
Ev.Aslında en mantıklısı bu sanırım.o zaman okulun yemekhanesinde öğlen ve akşam yemeklerini ye, hamuru ve tatlıları yemeden ye tabi yemekleri.
sabahları da normal kahvaltını et yumurta peynir zeytin çay gibi gibi.
yurtta mı kalıyorsun? özel mi devlet mi?
eğer dışarda spor yapmak istemiyorsan da evinde hergün ama hergün mutlaka spor yap, moda girmen lazım bence başarabilirsinEv.Aslında en mantıklısı bu sanırım.
Şu an ben de aynı dönemeçteyim, kilo verme çalışmalarına başladım. Ben hep içimden bunun kinini tut Giz05 diyorum, çünkü zayıflayınca ilk onların ağzına tıkacağım. Şu an geçici bir süreçteyiz vücudumuz her gün değişecek. Kaybettiğimiz zamana üzülmemek için bir kaç patavatsız yüzünden diyetimizi bozmamalıyız. Umarım sen de henüz bozmamışsındır, bozduysan da canın sağolsun ama toparla bir an önce vakit çok değerli.:)Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Bu tür laflar seni yıldıracağına daha çok hırslandırsın.Zayıflayınca sen çakarsın laflarını :)Hayır aksine zayıflamayı istiyorum ancak bu laflar benim gibi hassas insanları yıldırıyor.
Aynen öyle canım.Ne yapıyorsan kendin için yap.Bir sen daha yok bu dünyada.Sen kendini nasıl daha iyi ve daha mutlu hissedeceksen öyle yaşamalısın.Böyle yaşamanın önceliği de en başta sağlık sonrasında seni dibe çekmek isteyen insanlardan ve söylediklerinden uzak durmakYani zayıflasanız bile takacak bir kulp buluyor insanlar
Çok teşekkürler. :)Canım genceciksin çok rahat verirsin kilonu. Bu birşey değil de o seninle öyle konuşan kişi o karakteriyle ne yapacak asıl ona üzüldüm. En sevmediğim insan tipi. Kıskanç, başkasının iyiliğini istemeyen, başkası başarılı olursa kendi başarısızlığı yüzüne çat diye çarpacak olduğu için heves kırıcı olur bunlar!
Seneye gör sen dombili’yi deseydin bir de kahkaha atsaydın eziğe:)
Sakın vazgeçme, pes etme! Unutma kaderinin değişeceği nokta vazgeçmeyi düşündüğün andır.
Sana çok güzel öneriler yazmış arkadaşlar. Ben ek olarak madem evdesin. Öğrenci olman hiçbirşeye engel değil. Yurt olsa daha zordu işin. Cips yerine al mevsim sebzelerinden bak internette tarifine yap. At kutuya koy dolaba yanına yoğurt salata yersin. Haftada 1-2 saatini yemek yapmaya ayır koy dolaba çıkarır çıkarır yersin. Havuç salatalık vs bulundur hep. Acıktıkça soy limonla atıştır canım.
Kırıldığın kalbinden öperim. Hayat şuursuzlara üzülmek için çok kısa. Bir yıl da çok kısa bir süre inan bana. Odağını kaybetme, inadına vazgeçme. Terbiyesiz hadsiz kıskançlara fırsat verme![]()
Yok bozmadım. :)Şu an ben de aynı dönemeçteyim, kilo verme çalışmalarına başladım. Ben hep içimden bunun kinini tut Giz05 diyorum, çünkü zayıflayınca ilk onların ağzına tıkacağım. Şu an geçici bir süreçteyiz vücudumuz her gün değişecek. Kaybettiğimiz zamana üzülmemek için bir kaç patavatsız yüzünden diyetimizi bozmamalıyız. Umarım sen de henüz bozmamışsındır, bozduysan da canın sağolsun ama toparla bir an önce vakit çok değerli.:)
Kesinlikle ve insanlara hakaret etmek yanlıştır.Teşekkür ederim bunubelirttiğin için.birine dombili demek terbiyesizliktir. hakaretin de seviyeleri mi var sizce.
konu sahibi sakın bu lafı normalleştirme o kişiyle bir daha muhatap olma, ona kalmadı senin kilonu eleştirmek.
İlerde evlenince çok zor verilmiş diyorlar inanamadım bunu duyunca.Evlilik olursa rahat bir 120 olurum o da çok sağlıksız. :)Sende başarabilirsin cnm.. burdaki zayıflama yarışmalarına bi baksan.. gerçekten ben çok faydasını gördüm.. bu arada benim kilolar doğum kilolarıydı cnm.. senin zayıflaman çok daha kolay olacak bak gör.. evdi çocuk sorumluluğun yok.. rahat rahat sporunu diyetini yaparsın![]()
Bozmam.Aksine dahada kamçılar beni.Her bozmak istediğimde aklıma o söz gelir.Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?