• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamaya Çalışırken Size de Böyle Deniyor mu?

Üniversiteyi başka şehirde okuyorum imkansız maalesef. :KK43:
o zaman okulun yemekhanesinde öğlen ve akşam yemeklerini ye, hamuru ve tatlıları yemeden ye tabi yemekleri.

sabahları da normal kahvaltını et yumurta peynir zeytin çay gibi gibi.

yurtta mı kalıyorsun? özel mi devlet mi?

o zaman okulun yemekhanesinde öğlen ve akşam yemeklerini ye, hamuru ve tatlıları yemeden ye tabi yemekleri.

sabahları da normal kahvaltını et yumurta peynir zeytin çay gibi gibi.

yurtta mı kalıyorsun? özel mi devlet mi?
Ev.Aslında en mantıklısı bu sanırım.

canım üzülmen normal ama diyetini bozarsan bu yanlış olur.Hayatta hepimizin bir kırılgan yanı var mutlaka.Kendine üzülerek bir yere varamazsın.Yolun uzun olacak ama inanaırsan sonunda olacak.Ben hep önce sağlık derim.Bir sağlık ocağından yada devlet hastanesinde kilo vermene engel bir sağlık sorunun varmı yokmu onu öğren.Mutlaka spor yap alışma sürecinde yasaklarla değilde önceden yesem neyi ne kadar yerdim diye düşünüp hep yarısını yiyerek de adaptasyon süreci deneyebilirsin.Yüksek kiloda olmak zor ama inan vermesi özellikle ilk başta daha hızlı olabilir.Evde de olsa mutlaka spor yap.youtube da video çok onları izle.Kendini üzme.

3 sene önce 85 kilodan 62 ye düştüm ilk 2 ay 13 kilo verdim gerisi zamanla oldu.Ve ilk 2 ay kimseye diyet yaptığımı söylemedim bir şey yene ısrarlarında tokum dedim o yiyeceği sevmiyorum dedim ah midem kotü falan bir şekilde söylemeden atlattim özellikle diyetteyken etrafta biliyorsa insan daha çok zorlanıyor.Tavsiyem gül geç kimsede diyet yaptığını bilmesin

Bende eskiden cok alinirdim simdi takmiyorum. Gecen misafirlige gittim, orda hazirlik yapmislardi ben sadece salata yedim. Neden yemiyorsun diye sordular, bende dikkat ediyorum dedim. Bana cevap olarak aman sende hep dikkat ediyorsun sonunu getiremiyorsun dediler. Ben nasil mutluysam ve nekadar vermek istiyorsam okadar veririm, herkes degnek kadar olmak zorunda degil dedim. Ben kendime 38/ 40 bedeni yakistiriyorum arkadas kime ne? Tahta kadar olmak zorundamiyim? Ben kendimi kalcali
Goguslu, ince belli seviyorum ve karnim ciktimi az dikkat edip sonra karnim gidince geri yiyorum. Siz nasil mutluysaniz, ne istiyorsaniz onu yapin kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin.

Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Şu an ben de aynı dönemeçteyim, kilo verme çalışmalarına başladım. Ben hep içimden bunun kinini tut Giz05 diyorum, çünkü zayıflayınca ilk onların ağzına tıkacağım. Şu an geçici bir süreçteyiz vücudumuz her gün değişecek. Kaybettiğimiz zamana üzülmemek için bir kaç patavatsız yüzünden diyetimizi bozmamalıyız. Umarım sen de henüz bozmamışsındır, bozduysan da canın sağolsun ama toparla bir an önce vakit çok değerli.:)

Kiloluyken siskosun, sen yapamazsin dunyayi mi yedin derler.
Kiloyu verince dal gibisin az kilo al öleceksin derler.
Yaranamazsin.
Kendi sagligin icin devam et. Batti balik her zaman yan gitmez.

Canım genceciksin çok rahat verirsin kilonu. Bu birşey değil de o seninle öyle konuşan kişi o karakteriyle ne yapacak asıl ona üzüldüm. En sevmediğim insan tipi. Kıskanç, başkasının iyiliğini istemeyen, başkası başarılı olursa kendi başarısızlığı yüzüne çat diye çarpacak olduğu için heves kırıcı olur bunlar!
Seneye gör sen dombili’yi deseydin bir de kahkaha atsaydın eziğe:)
Sakın vazgeçme, pes etme! Unutma kaderinin değişeceği nokta vazgeçmeyi düşündüğün andır.
Sana çok güzel öneriler yazmış arkadaşlar. Ben ek olarak madem evdesin. Öğrenci olman hiçbirşeye engel değil. Yurt olsa daha zordu işin. Cips yerine al mevsim sebzelerinden bak internette tarifine yap. At kutuya koy dolaba yanına yoğurt salata yersin. Haftada 1-2 saatini yemek yapmaya ayır koy dolaba çıkarır çıkarır yersin. Havuç salatalık vs bulundur hep. Acıktıkça soy limonla atıştır canım.
Kırıldığın kalbinden öperim. Hayat şuursuzlara üzülmek için çok kısa. Bir yıl da çok kısa bir süre inan bana. Odağını kaybetme, inadına vazgeçme. Terbiyesiz hadsiz kıskançlara fırsat verme;)

Yani zayıflasanız bile takacak bir kulp buluyor insanlar
Aynen öyle canım.Ne yapıyorsan kendin için yap.Bir sen daha yok bu dünyada.Sen kendini nasıl daha iyi ve daha mutlu hissedeceksen öyle yaşamalısın.Böyle yaşamanın önceliği de en başta sağlık sonrasında seni dibe çekmek isteyen insanlardan ve söylediklerinden uzak durmak;))

Canım genceciksin çok rahat verirsin kilonu. Bu birşey değil de o seninle öyle konuşan kişi o karakteriyle ne yapacak asıl ona üzüldüm. En sevmediğim insan tipi. Kıskanç, başkasının iyiliğini istemeyen, başkası başarılı olursa kendi başarısızlığı yüzüne çat diye çarpacak olduğu için heves kırıcı olur bunlar!
Seneye gör sen dombili’yi deseydin bir de kahkaha atsaydın eziğe:)
Sakın vazgeçme, pes etme! Unutma kaderinin değişeceği nokta vazgeçmeyi düşündüğün andır.
Sana çok güzel öneriler yazmış arkadaşlar. Ben ek olarak madem evdesin. Öğrenci olman hiçbirşeye engel değil. Yurt olsa daha zordu işin. Cips yerine al mevsim sebzelerinden bak internette tarifine yap. At kutuya koy dolaba yanına yoğurt salata yersin. Haftada 1-2 saatini yemek yapmaya ayır koy dolaba çıkarır çıkarır yersin. Havuç salatalık vs bulundur hep. Acıktıkça soy limonla atıştır canım.
Kırıldığın kalbinden öperim. Hayat şuursuzlara üzülmek için çok kısa. Bir yıl da çok kısa bir süre inan bana. Odağını kaybetme, inadına vazgeçme. Terbiyesiz hadsiz kıskançlara fırsat verme:KK66:
Çok teşekkürler. :)

Şu an ben de aynı dönemeçteyim, kilo verme çalışmalarına başladım. Ben hep içimden bunun kinini tut Giz05 diyorum, çünkü zayıflayınca ilk onların ağzına tıkacağım. Şu an geçici bir süreçteyiz vücudumuz her gün değişecek. Kaybettiğimiz zamana üzülmemek için bir kaç patavatsız yüzünden diyetimizi bozmamalıyız. Umarım sen de henüz bozmamışsındır, bozduysan da canın sağolsun ama toparla bir an önce vakit çok değerli.:)
Yok bozmadım. :)

birine dombili demek terbiyesizliktir. hakaretin de seviyeleri mi var sizce.

konu sahibi sakın bu lafı normalleştirme o kişiyle bir daha muhatap olma, ona kalmadı senin kilonu eleştirmek.
Kesinlikle ve insanlara hakaret etmek yanlıştır.Teşekkür ederim bunubelirttiğin için.

Sende başarabilirsin cnm.. burdaki zayıflama yarışmalarına bi baksan.. gerçekten ben çok faydasını gördüm.. bu arada benim kilolar doğum kilolarıydı cnm.. senin zayıflaman çok daha kolay olacak bak gör.. evdi çocuk sorumluluğun yok.. rahat rahat sporunu diyetini yaparsın :KK66:
İlerde evlenince çok zor verilmiş diyorlar inanamadım bunu duyunca.Evlilik olursa rahat bir 120 olurum o da çok sağlıksız. :)

Her ne kadar her çeşit fiziksel yorumları gereksiz muhabbet , sınır aşması olarak düşünsemde , " pek kilon yok, belli etmiyorsun, yüzün güzel " yorumlarındansa , "dombili" yorumu daha samimi.

Sizi diyete motive edecek, siz ve sizin aynadaki haliniz.
Aynaya baktığınızda kendinizi beğenmiyorsanız , kilo hayatınızı kısıtlıyorsa zayıflamalısınız.

Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Bozmam.Aksine dahada kamçılar beni.Her bozmak istediğimde aklıma o söz gelir.

Kayinbabam geçen hafta bizi yemeğe çağırmış. Pizza alacaklarmis. Adam insulin kullaniyor , tansiyon kolesterol da büyük boy pizzanin yarisini yedi :) Ben olsam diyet yemekleri alirdim. Esim , benim için "diyette,salata da yapın yoksa gelmeyiz "demiş, bana ozel salata yaptırmış. Ne bileyim,esimin de beni boyle desteklemesi çok hosuma gitti. Carsamba sınavım var, hasta olmayım diye 1 hafta diyete ara verdim, eskisi gibi yemiyorum tabi ki,günlük kalori ihtiyacım kadar alıyorum. 1 haftadir ayni kilodayim.Çarşamba gününden sonra tekrar sıkacağım :) 40 kilo veremem falan diye düşünmeyin. 40 hemen vermeseniz de sürece girerseniz yavaş yavaş gider. Yaza kadar 20 verseniz o da olumlu. Zaten ciddi bir diyetle ilk ay 10 kiloya yakin verirsiniz. Ilk ay vücut fazla kalori almaya alıştığı icin çok iyi kilo veriliyor bunu kullanin.Bu da size moral olur. Daha sonra ayda 3-4 kilo gider. Kilo vermeniz durursa diyetisyene gidin. Devlet hastanesinde de diyetisyen var, para vermenize gerek yok. Ben hiç bir zaman çok zayifsin kilo al diyecekleri bir insan olmayacağını biliyorum. Ama eskisi devam edersem daha çok kilo alacağım.

Alinip diyeti bozmaniz degil hirslanip daha da diyetin uzerine gitmeniz gerekir bu hadsiz lafin uzerine.
Ama siz kendinize kendi tabirinizle "aygir gibiyim" diye baskalarinin yaninda da soyluyorsaniz onlar da bunu soylemeye cekinmemis olabilir.

Back
X