Bugun dondurma yedimmini magnum. Diyete bir sure ara vericem sanirim. Psikolojim mahvoldu artik resmen kendi inadima biseler yemek istiyorum. Iyisi mi bir sure diyetten uzak kalmak. Yoksa sonu daha baska yerlere varacak
Ooooo mini magnum yedim diye karalar mı bağlanır. Ben 1 günde 1 büyük kavanoz nutella yedim diyetteyemişsin afiyet olsun ben onu kaçamaktan bile saymam. Devam et sen pes etme
Ama öyle yaparsan eğer gidenlerin hepsi geri gelir. Bırakma sakın kendini. Hadi dön aramıza. Unut eskileri. Önüne bak. Mini magnumdan bişey olmaz. Eritirsin sen onu.
En son 2 kilo vardı kilo mu alacaksın o zamana kadarHaziranda 6 ayim doluyo izind cikali. Ozaman ekstrem durumdab listeye gircem insallah
Aldim zatenEn son 2 kilo vardı kilo mu alacaksın o zamana kadar
Hadi bakalımAldim zatenbu hafta diyetteyim diye gitmedigim davetlere gittim diyetteyim diye cagirmadigim arkadaslarimj cagirdim tartilmadim ama kesin kilo almisimdir. Olsun full motive gelicem. Hizli gidecek kilolar
Aldim zatenbu hafta diyetteyim diye gitmedigim davetlere gittim diyetteyim diye cagirmadigim arkadaslarimj cagirdim tartilmadim ama kesin kilo almisimdir. Olsun full motive gelicem. Hizli gidecek kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?