Zayiflayamayan kaptan mi olur ? !

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
598
Selamlar,

Taniyanlar bilir, 6. Takim kaptaniy-d-im. Takimda ki hemen herkesin zayiflamasina yardimci oluyorum ama kendi motivasyonumu bir turlu saglayamadim. Bir ileri iki geri seklinde ilerlemekteyim.
Buraya gunluk actim. Belki yeni ortam sayesinde motive olurum. Hergun menulerimi yazip , yaptigim sporlari , diyetle ilgili duygu degisimlerimi ve gun icinde geri cevirdigim kacamaklari yazacagim.
Insallah burasi bana iyi gelir ve bu sefer zayiflamayi basaririm.
30 Nisan. 83.4 ( sekizlerden kurtuldugum gunu bayram ilan edecegim)

Son düzenleme:
Amiin inşallah
Sanki kilo alırken hep amaaan veririm ne olacak ki falan diye düşünüyordum
Sonra bir baktım ne veriyorum ne de almamı durdurabiliyorum
Arkadaşlarımla konuşuyoruz şöyle yapsak olur böyle yapsak olur ama yok
Ben de en son artık Bugün başla dedim kendime ve kk da hesap açtım :)

Aynen canima tak etti benim de bugun. aklinyolu1 Kolay gelsin sana da bana da.
aslinda suan motivasyonum sifir insallah motive olcam ve kilo vermeye baslayacagim :)

baslamak basarmanin yarisidir derler basladiysan devami gelir :)

hep beraber zayifliyorduk, olmadı bu canım yaa.

Günlüğün hayırlı olsun canım, elimden geldiğince uğrar misafirin olurum

Bugun ki menum.
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurra
Peynir
Cay

Ara 13.0
Turk kahvesi

Aksam 16.0
2 tane haslanmis but
Ceyrek patates
Kozlenmis patlican salatasi

17.00 2 erik 5 6 tane cilek

18.00 gibi hanimellerin lokmalik keklerinden 2 3 tane yedim

Su 1.5 lt anca olmustur
Spor yok.

Yarin sabah tartilip guncel kilomu ilk mesaja ilistiririm :) p.tesi gunleri tarti gunum

Canımmmm
Burası sana hayırlı uğurlu gelir inşallah
Kendin için en doğrusunu sen bilirsin böyle olması belki de en doğrusuydu.
Epey zamandır aklında olanı,bugün icraate döktün .Herşey çok daha güzel olur umarım canım.
Takımdan gittin diye peşini bıraktım sanma

Tesekkur ederim canim :) insallah bu yenilik bana iyi gelir. Sen benim pesimi biraksanda ben senin pesini birakmam sessiz sessiz izlerim sizi ben

Tesekkur ederim canim :) insallah bu yenilik bana iyi gelir. Sen benim pesimi biraksanda ben senin pesini birakmam sessiz sessiz izlerim sizi ben
İnşallah iyi gelir canım
Tartı günü belirlemekle ve baskı olmadan devam kararı almakla iyi yaptın canım.günlüğünü ve kendine olan inancını bırakmazsan çok güzel sonuçlar alırsın.ben sana ve azmine hep inandım sen de azıcık inan sonra bir bakmışsın fazlalıklar puff diye uçmuş gitmiş

Bende kendime inansam cok guzel olcak. Kendime inanmak icin bi kac kilo vermem gerekcek sanirim. :)

Bende kendime inansam cok guzel olcak. Kendime inanmak icin bi kac kilo vermem gerekcek sanirim. :)
Hep dedim yine diyorum canım,tartıdaki rakamlar her zaman gerçeği yansıtmıyor.
Ben kendime inansam deme,ben kendime inanıyorum de.başlangıçta bu sana yalan gelse bile beyninde yer edinecek ve zamanla sen de inanacaksın

Ben kendime inaniyorum :) ❤❤❤

Zayıflamak imkansız değil
İnşallah başarabiliriz biraz azim biraz spor biraz ağzımızı tutmamız gerekiyor inşallah
Allah yardımcımız olsun canım

Bugun ki kahvaltim
11.30
2 yk menemen
4 5 tane patates kizartmasi
Zeytin peynir
2 dilim ekmek
Cay

Bugunki kacamak hakkimi kullanmis bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…