aslinda suan motivasyonum sifirAynen canima tak etti benim de bugun. aklinyolu1Kolay gelsin sana da bana da.
baslamak basarmanin yarisidir derler basladiysan devami gelir :)Amiin inşallah
Sanki kilo alırken hep amaaan veririm ne olacak ki falan diye düşünüyordum
Sonra bir baktım ne veriyorum ne de almamı durdurabiliyorum
Arkadaşlarımla konuşuyoruz şöyle yapsak olur böyle yapsak olur ama yok
Ben de en son artık Bugün başla dedim kendime ve kk da hesap açtım :)
hep beraber zayifliyorduk, olmadı bu canım yaa.Selamlar,
Taniyanlar bilir, 6. Takim kaptaniy-d-im. Takimda ki hemen herkesin zayiflamasina yardimci oluyorum ama kendi motivasyonumu bir turlu saglayamadim. Bir ileri iki geri seklinde ilerlemekteyim.
Buraya gunluk actim. Belki yeni ortam sayesinde motive olurum. Hergun menulerimi yazip , yaptigim sporlari , diyetle ilgili duygu degisimlerimi ve gun icinde geri cevirdigim kacamaklari yazacagim.
Insallah burasi bana iyi gelir ve bu sefer zayiflamayi basaririm.
Hayirlisi boyleymis canim. Benim icin iyisi bu oldu diye dusunuyorumhep beraber zayifliyorduk, olmadı bu canım yaa.
Tesekkur ederim canim. beklerim :)Günlüğün hayırlı olsun canım, elimden geldiğince uğrar misafirin olurum
Tesekkur ederim canim :) insallah bu yenilik bana iyi gelir. Sen benim pesimi biraksanda ben senin pesini birakmamCanımmmm
Burası sana hayırlı uğurlu gelir inşallah
Kendin için en doğrusunu sen bilirsin böyle olması belki de en doğrusuydu.
Epey zamandır aklında olanı,bugün icraate döktün .Herşey çok daha güzel olur umarım canım.
Takımdan gittin diye peşini bıraktım sanma
İnşallah iyi gelir canımTesekkur ederim canim :) insallah bu yenilik bana iyi gelir. Sen benim pesimi biraksanda ben senin pesini birakmamsessiz sessiz izlerim sizi ben
Bende kendime inansam cok guzel olcak. Kendime inanmak icin bi kac kilo vermem gerekcek sanirim. :)İnşallah iyi gelir canım
Tartı günü belirlemekle ve baskı olmadan devam kararı almakla iyi yaptın canım.günlüğünü ve kendine olan inancını bırakmazsan çok güzel sonuçlar alırsın.ben sana ve azmine hep inandım sen de azıcık inan sonra bir bakmışsın fazlalıklar puff diye uçmuş gitmiş
Hep dedim yine diyorum canım,tartıdaki rakamlar her zaman gerçeği yansıtmıyor.Bende kendime inansam cok guzel olcak. Kendime inanmak icin bi kac kilo vermem gerekcek sanirim. :)
Ben kendime inaniyorum :) ❤❤❤Hep dedim yine diyorum canım,tartıdaki rakamlar her zaman gerçeği yansıtmıyor.
Ben kendime inansam deme,ben kendime inanıyorum de.başlangıçta bu sana yalan gelse bile beyninde yer edinecek ve zamanla sen de inanacaksın
Afiyet olsun canımBugun ki kahvaltim
11.30
2 yk menemen
4 5 tane patates kizartmasi
Zeytin peynir
2 dilim ekmek
Cay
Bugunki kacamak hakkimi kullanmis bulunuyorum.
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?