zayıflayamıyorum iradem çok zayıf :/

Merhabalarrrr! Hoşgeldinizz!

Yedikleriniz aslında çok değil.Ama yanlış olduğunu düşünüyorum.Hanımeller,komposto,kuru fasulye,bisküvili pasta.Bunlar çok kalorili şeyler, bunlar yerine daha sağlıklı şeyler.(örn:armut gerçekten şekerli ve şekr isteğimi gideriyor.) şu an bu yediklerinle hem aç kalmış olmalısın hemde günlük yemen gereken miktardan bir tık daha az yemiş olmalısın canım. dediğim gibi kahvaltın çok güzel,kuşluk çok güzel,öğle kuru fasulye yemişiz onuda herkes masum biliyor ondandır diye düşünüyorum, ama sonrasında bozulmuş :( öğlen karbonhidrat tarzı değilde sebze ağırlıklı, sabah karbonhidrat, akşam sadece protein yersen uyurken bile kalori yakarsın.bunu da bil.
arada gelir motive veririm sıkma canını. oğlun kaç kilo bu arada? :D hadi kolay gelsin...

hoşbulduk arkadaşım saolasın yorumların için sanırım ben biraz karmancorman besleniyorum bunu düzene sokcam inşallah sizlerin tavsiyeleriyle :)) kalori hesabıda yapmaya başladım .diyetarkadaşım.com a üye oldum arkadaşlarıdan birinin tavsiyesi üzerine hakkaten bayıldım ..herşey daha iyi olacak inş.oğlum lise 2 ye gecti 46 kg boyu 165 ona kilo aldıramıyoruz cocukken bende böyleydim asırı zayıftım liseye giderken 47 kgdum heralde bana cekmiş
 
selam gnlükçümm :) kahvaltı:1 yumurta 1 dilim kızarmış kepekli ekmek,1 salatalık 1 kuru incir - öğlen yogurlu biber 1 dilim ekmek 1 şeftali - ikindi 1 kase corn flakes akşam ; 4 ızgara köfte 1 salatalık yoğurt
 
merhabalarrr :) bugün pazar oldugundan bi güzel uyuduk 11 e kadar oh mis dinlendik :) kahvaltımı cok gec ettim eşimi beklemekten saat 1 de 1 tane simit yedim, 1 salatalık az peynir şekersiz cay bi iki banımlık recel .. ikinide yeşil cayla 2 tane altınbaşak light büskivisi .saat 5 te 2 tane kıymalı biber dolması ardından 2 fincan yeşil çay içtim. toplamda 850 kalori almışım . az evel baya bi aclık cektim salatalık yedim bi tane bastirdı sanki cok kazınırsa cornflakes yemegi düşünüyorum. ama neden bilmiyorum başımda feci ağrı var tepem agrıyor sabahtan beri agrı kesicide aldım :(kuru incir yedim 1 tane acaba kan şekerimmi düştü dedim ... ac kalmıyor yediklerimi adım adım takip etmeye calışıyorum. bu hafta böyle devam edersem ramazan orucuma bi ön hazırlık yapmış olacagım inşallah. ..nefsimi terbiye zamanı kalori takiple hayırlı akşamlar :))
 
selam günlükçüm :) sabah : kepek ekmeğine kasarlı tost sekersiz cay 1 kuru incir. ÖĞLE; Yogurt corbası, coban salata ardından sekersiz cay 2 adet form büskivi (tatlı) 3 te bi kase cornflakes .. 6 da akşam yemeğimi yedim 1 tabak dolusu bulgurlu ıspanak yemegi bol yogurtlu oh mis :)))) şimdi sade kahvemi yaptım yanında 1 tane kuru incir eşliğinde içmekteyim .toplamda 850 kalori aldım bu menüyle aferim bana :)
 
merhabalarr :) ben de 4 yıl önce 14 kilo verip hala korumaya çalışan biri olarak sana diyet bi krep tarifi vermek istedim :) ben 3 kilo aldğım için 3 gün önce diyete başladım tekrar. tarife gelecek olursak 3 kaşık kepekli un 1 yumurta dereotu maydonoz süt ve istediğin baharatlar tuz ve yağ yok bunları krep hamuru haline getirip teflon tavada pişiriyorsun hamur işi ihtiyacını bir şekilde alıp götürüyor ve inan o kadar aç kaldıktan sonra çok lezzetli geliyor insan :) ama hergün yemiycez tabi 3-4 günde bir mesela. ben genelde kahvaltıda ve ya da öğlen tercih edip akşan yememeğe dikkat ediyorum krebimi :) başarılar diliyorum sana günlükçü arkadaşım :)
 
selam günlükçüm :) sabah : kepek ekmeğine kasarlı tost sekersiz cay 1 kuru incir. ÖĞLE; Yogurt corbası, coban salata ardından sekersiz cay 2 adet form büskivi (tatlı) 3 te bi kase cornflakes .. 6 da akşam yemeğimi yedim 1 tabak dolusu bulgurlu ıspanak yemegi bol yogurtlu oh mis :)))) şimdi sade kahvemi yaptım yanında 1 tane kuru incir eşliğinde içmekteyim .toplamda 850 kalori aldım bu menüyle aferim bana :)

cıkcıkcık. olmaz.kalori düşük labilir ama karbonhidrat seviyesi yüksek.
 
Merhaba Barbella,
Senin en bütük şansın eşin..Eşinin de bu bilinçte olması.
Benim eşim kilolu ama umurunda değil ve ben sağlıklı beslenmemiz için uğraşırken bunu mı yicez diyor :(
Bugün ne güzel az yağlı ıspanak sote yapmıştım ben yemem dedi makarna yaptım ona. Bizim beslenme alışkanlığımız değişemiyor bu durumda yani :(


KK daki diyet yapanları gördükçe ne kadar kötü beslenmiş olduğumu farkediyorum.
Çok az yiyorum neden böyle oluyor diyordum önemli olanın az ya da çok olması değil doğru olması olduğunu yeni yeni öğreniyorum.
Ama diyet yapamayacak kadar iradesizim yemek yemeyi çok seviyorum ben yaa :( sağlıklı şeyler yapnca eşim yemiyor ona yaptıklarımdan tırtıklamadan da edemiyorum ya da üşeniyorum 2 yemekle uğraşmaya eşimin yiyeceği şeyler yapıyorum.
Kilom çok değil balık etliyim ama rahatsız ediyor tabi..

sana azim ve kolaylıklar diliyorum :34:
 
Back
X