Merhabalarrrr! Hoşgeldinizz!
Yedikleriniz aslında çok değil.Ama yanlış olduğunu düşünüyorum.Hanımeller,komposto,kuru fasulye,bisküvili pasta.Bunlar çok kalorili şeyler, bunlar yerine daha sağlıklı şeyler.(örn:armut gerçekten şekerli ve şekr isteğimi gideriyor.) şu an bu yediklerinle hem aç kalmış olmalısın hemde günlük yemen gereken miktardan bir tık daha az yemiş olmalısın canım. dediğim gibi kahvaltın çok güzel,kuşluk çok güzel,öğle kuru fasulye yemişiz onuda herkes masum biliyor ondandır diye düşünüyorum, ama sonrasında bozulmuşöğlen karbonhidrat tarzı değilde sebze ağırlıklı, sabah karbonhidrat, akşam sadece protein yersen uyurken bile kalori yakarsın.bunu da bil.
arada gelir motive veririm sıkma canını. oğlun kaç kilo bu arada?hadi kolay gelsin...
hoşbulduk arkadaşım saolasın yorumların için sanırım ben biraz karmancorman besleniyorum bunu düzene sokcam inşallah sizlerin tavsiyeleriyle :)) kalori hesabıda yapmaya başladım .diyetarkadaşım.com a üye oldum arkadaşlarıdan birinin tavsiyesi üzerine hakkaten bayıldım ..herşey daha iyi olacak inş.oğlum lise 2 ye gecti 46 kg boyu 165 ona kilo aldıramıyoruz cocukken bende böyleydim asırı zayıftım liseye giderken 47 kgdum heralde bana cekmiş