• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayamıyorum😭

Dlkysn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
954
1.793
28
Çok uğraşıyorum ama troid hastasıyım haşimato hemde prolaktin tavan kilo verdirecek herşey bozukkkne yapabilirim yaş 35

Ben de haşimato hastasıyım. Ama ilaçlarımı düzenli içtiğimde tsh'ım normal sınırlarda oluyor,kilo vermemi engellemiyor.Prolaktinle ilgili bi fikrim yok maalesef.
İlaç kullanmanıza rağmen veremiyorsanız insülin direncinize baktırdınız mı acaba? O da kilo vermeye engel oluyor maalesef.Benim insülin direncim oldugundan ilaç kullandım,spor ve diyetle rahat vermiştim.Kilo verince de insülin direnci de yok oldu,ilacı bıraktım vs vs.

İnsilün direnç problemim var en ufak şeyde troid yükseliyor tatlı krizlerim var engel olamıyorum

Peki insülin direnci için ilaç kullanıyor musunuz ?? İlacı düzenli kullandığınızda işe yarıyor,açlık krizleri bitiyor,aksine daha çabuk doyuyorsunuz.
Hem tiroid hem insülin direnci ilacınızı düzenli kullanırsanız sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermemek gibi bi sorununuz olmaz.Bir endokrinoloji hocasına gidin,o yardımcı olacaktır.

Gidiyorum ama benim stres ve üzüntü yapmamam gerek ama malum hayat müsayit değil bazen kendimi 10 paket çikolatayı bitirmiş buluyorum

Haşimatosu olup zayıflaya bilen varmıııı

Back
X