Bende sezeryanla doğum yaptım 40 ım çikmadan yavaş yavaş karın egzersizlerine başlamıştım. 27 kilo almıştım iki ayda bütün kilolarımı verdim dikkat ettikten sonra sezeryanlı dahi olsan vücut çabuk toparliyor kendini

Bravo gerçekten. Spor yaparak verdin galiba kiloları değil mi?

Bravo gerçekten. Spor yaparak verdin galiba kiloları değil mi?
Sporu sadece göbek kalmasın diye yaptım doktorum 6 ay beklemem gerektiğini söylemişti ama ben dinlemedim çünkü doğum sonrası karnı bastiriyo ebeler onlar bastirinca dikiş patlamadiysa sporlamı patliycak diye düşündüm yediklerime çok dikkat ettim her seyin yarisini yedim süt olsun diye abartmadım şuan hamile kalmadan önceki halimden daha zayıfım..

Sporu sadece göbek kalmasın diye yaptım doktorum 6 ay beklemem gerektiğini söylemişti ama ben dinlemedim çünkü doğum sonrası karnı bastiriyo ebeler onlar bastirinca dikiş patlamadiysa sporlamı patliycak diye düşündüm yediklerime çok dikkat ettim her seyin yarisini yedim süt olsun diye abartmadım şuan hamile kalmadan önceki halimden daha zayıfım..

Tekrar tebrik ediyorum. Diyetisyene gittim, metabolizmam yavaş olduğu için spor yapmamı tavsiye etti. O yüzden ben de en azından koşu ve yürüyüş yapayım diyorum.

6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((

Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin
Ekmeği tamamen çıkar hayatından 16 dan sonra bir şey yeme günde 3 lt su iç bak bir ayda çok fark göreceksin

bu karın bastırma olayı sezeryan sonrasımı normal doğum sonrasımı......
konu sahıbı bende aynı dertten muzdarıbım....konuyu okumakla meşgulüm....ama evde leslıe sansone programını onerebılırı.m..işe yarıyor kesınlıkle

6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((

bu leslie videolarının linki

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lk-at-home-hep-birlikte.792924/#post-39219803

bu jillian videolarının linki

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day.840632/#post-41822640

gelecek hafta biz zayıflama ve incelme yarışması yapacağız aramızda 5 haftalık seni de çağırırız gel mutlaka :)

Sezeryanla alakası olduğunu sanmıyorum,hamilelikte 10 kilo üzeri her kilo kalıyo sana, mesela ben 13 kilo aldım şu an 3 kilo fazla var 56 kiloyum, karnım falan kalmadı, 35 kilo çok fazlaymış, şimdide kendi başına veremezsin diyet yapmalı egzersiz yapmalısın

Ekmegi kes sadece bunu yap bi yerden sonra gerçekten mide kuculuyor. Ben böyle inceceik bacaklara sahip oldum. Ama sonra cik zayifladim cirkinlestin ddi annem.tekrar ekmege basladim. Bunu deneyebilirsin

aceleye gerek yok

bebek yaşına gelince toparlarsın

ama anladığım kadarı ile evdesin

bu yemeni tetikler

ben işe döndüğümde kendime yeni pantolon almıştım eskilere sığamamıştım

sonra kilolu dönemde giydiklerimi giydim ve bebek yaşına geldiğinde hamilelikten önceki halime dönmüştüm

yoğun çalışıyor ve bebeği emziriyordum

siz de düzenli yaşayın arada atıştırmayın saatinde yiyin için sadece

Bi zamanlar senin durumundaydım. Aynalar tokat gibi yüzüme vuruyordu herşeyi. 1.74 boyundayım. 97 ile doguma girdim. 32 kg aldım. Rekor kırdım kanımca. Oglum iki yaşında ve şuan 74 kg yim. 23 kg verdim. Şuan için 7 kg vermek için ugraşıyorum.

Önce bogaxını tut. Hamurişi yaglı ve kızartmalı yiyeceklerden uzak dur. Bi spor aleti al. Zorla kendini. Saldıkça salma.

Ve sezaryanım bende. Halaa biraz kaldı.

bu karın bastırma olayı sezeryan sonrasımı normal doğum sonrasımı......
konu sahıbı bende aynı dertten muzdarıbım....konuyu okumakla meşgulüm....ama evde leslıe sansone programını onerebılırı.m..işe yarıyor kesınlıkle
sezeryan sonrası yapıldı ara ara ebeler gelip bastırip gittiler hatta karnim morardı o esnada

Back
X