Zayıflayınca Hayatımızda Olan Veya Olacak Değişimler

Ben 90 kilodan 65e düştüm... hayatımdaki değişimler şu şekilde

Artık tanımadığım ortamlara daha rahat giriyorum.. Özgüvenim mükemmel :)
Otururken göbeğimi saklamak için kucağıma yastık yada çantayı almıyorum :)
Daha rahat hareket ediyorum :)
Artık bana olan demode kıyafetler yerine istediğim model ve renkte kıyafetleri giyiyorum :)
Çevremde çok kilolusun diyen insanların bana kıskanarak, çaktırmadan bakmaya çalışmalarını yakalıyorum
Eşim artık beni kucağına alabiliyor
Sen zayıfsın kelimesini artık duyuyorum :)
Psikolojim kesinlikle düzeldi :)
Kızım (2 yaşında) artık zayıf ve güzel kadınların resimlerine anne diyo eskiden nerde çirkin kilolu kadın resmi varsa anne derdi
Veee artık yaşımı hatta yaşımdan daha küçük gösteriyorum :) kilo insanı çok yaşlı gösteriyor

daha sayamadığım birçok şey var hayatımda.. bayanlar sakın pes etmeyin. zayıflamayı ertelemeyin. şimdiye kadar bunu kendime neden yaptığımı, neden daha iyi bir hayatı erteleyip durduğumu anlamıyorum.. inşallah herşey gönlünüzce olur

ReinedelAmour .!.:
Eski ben geri gelecek.

Gerçek kadın, gerçek güzelliğim. Herkes imrenecek bana :)
Aynen, bir de mıy mıy olmayacam.hızlı metabolizma ile işlerim erken bitecek.eski ben .herşeyi rahatça yiyecem

kendımı oyle kötu hıssedıyorum kı bu kılolarda, moralım hep bozuk hep cırkın hıssedıyorum

spor olarak ne yaptınız acaba

Yıl olmuş 2019 hala kilo derdiyle uğraşıyorum ve 62’den çok daha fazlayım
Ben de Nisan 14 de 73 kiloydum şimdi 64 ü zorluyorum. Kararlı ol, ne istediğini sürekli hatırla. Hergün tartıl ve gözünün önünde ama başkalarını. Görmeyeceği bir yerde bütün ayın tek sayfada göründüğü bir takvime gün gün yaz. Hergün evin içinde de olsa yürü ya da Leslie bitir yapabildiğin kadar. Jumping jacks yap ip atla.
Sen karar verirsen önünde kimse duramaz. İrademizin önündeki en büyük düşman biziz.

Evet farkındayım diyetisyene gittim ve beş gündür düzenli spor + diyet yapıyorum. Umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz tebrik ederim vee teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…