• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayıp herkesi şaşırtmak istiyorsan başlamak için iyi bir gündesin.

Ben de varım kızlaaarr neler yapacaksınız?

Boy: 1.60
Kilo:62.5-63
Hedef kilo:55
Hedef tarih:4 kasım!

Merhaba canım:)
Öncelikle uyguladığın bi diyet var mı?
Ben diyetin yanında 1 saat yürüyüş ve plates yapıcam.Faydalı olur diye düşünüyorum.
Ve 4 kasım da çıtı pıtı olucaksın inanıyorum :)

bende isityorummm hatta çok istiyorummmm :D

koca 90 lık gögüslerimden bile vazgecmeye razıyımm erim bitimm :D sıfır bedennn olummmm yeterrr :D :D dolgun olmak istemiyorummm göbüştee :D napıoruzz dukan mı yapsakkkk

1 66 boyundayım
kilom 60 :) :)

:ssz::36:
Enerjin çok hoş hahaha :D
Sanırım senin poblem bölgesel.
spor ve bol protein işine yarar cınıım:)

Ben Ender Sarac'ın 3haftada incelten 10 hareket var en fazla 20dk sürüyo ona başladım 3gün falan oldu.Sabah akşam onu yapıyorum.2-3günde 1de plates yapıyorum.Bazen de yürüyüş.Yani psikolojime göre iyiysem daha çok spor yapıyorum....Bir de yemeklerden bi saat sonra form çayı ve yeşil çayı karıştırıp içiyorum metobalizmayı hızlandırıyo.(Ama hassas olanlar dikkat etmeli çay çok içilirse ishal yapabiliyor.)
Şimdi diyeti de eklersem güzel olcak diye düşünüyorum.

incelten 10 hareketi denemek istiyorum bede.Umarım iyi sonuç alırsın :) Kaç kiloydun?

bende varım kızlar :)
ama şehir dışında olacağım salıya kadar :( salı gününden itibaren sıkı bir koşu ve egzersiz programıyla kilo vermeliyim..

boy:160
kilo:71
hedef: 55/60
hedef tarihi: mezuniyete kadar ne kadar erken o kadar iyi :):1:

Hoşgeldiiiiiiin :)
Kilomuz aynı sayılır. Beraberce veririz kilolarımızı :)Çok fit olucaz ahaha

Boyum 1.74
Kilom 101
Hedef kilom 65
22 Agustosta başladım.
İlk hafta hiç spor yapmadan kilo verdim. Bu hafta Leslie'yle yürüyecegim. Hadi hayırlısı

Merhaba canım:)
Öncelikle uyguladığın bi diyet var mı?
Ben diyetin yanında 1 saat yürüyüş ve plates yapıcam.Faydalı olur diye düşünüyorum.
Ve 4 kasım da çıtı pıtı olucaksın inanıyorum :)

Günaydııın :)

Ben genellikle sabahları sindirim için 1 bardak sıcak su,
Akşam uyumadan 1 saat kadar önce form çay içiyorum.
Gün içinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Fakat düenli bir rejim yapamıyorum, spor yapamıyorum, birlikte yaparsak kendimizi mecbur hissederiz diye düşünüyorum :)
Çok fazla zorlamama rağmen 3 kilo kadar verdim yaz başından bu yana, hiç yoktan iyi ama yeterli değil :(

Günaydııın :)

Ben genellikle sabahları sindirim için 1 bardak sıcak su,
Akşam uyumadan 1 saat kadar önce form çay içiyorum.
Gün içinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Fakat düenli bir rejim yapamıyorum, spor yapamıyorum, b diye düşünüyorum :)
Çok fazla zorlamama rağmen 3 kilo kadar verdim yaz başından bu yana, hiç yoktan iyi ama yeterli değil :(

Günaydın :)
birlikte yaparsak kendimizi mecbur hissederiz kesinlikle.Bende onun için burdayım :)
Rejim yapmadan 3 kg verdiysen ne mutlu sana.Dişini biraz daha sıksan yesilliğe ve proteine daha çok yüklensen daha güzel sonuç alırsın.Ayrıca Günde 2 ince dilim kepek ekmeği sağlıklı kilo vermek için gerekli.
Senin için sıkı olmayan bi liste hazırlasak? :)

Günaydın :)
birlikte yaparsak kendimizi mecbur hissederiz kesinlikle.Bende onun için burdayım :)
Rejim yapmadan 3 kg verdiysen ne mutlu sana.Dişini biraz daha sıksan yesilliğe ve proteine daha çok yüklensen daha güzel sonuç alırsın.Ayrıca Günde 2 ince dilim kepek ekmeği sağlıklı kilo vermek için gerekli.
Senin için sıkı olmayan bi liste hazırlasak? :)

Oluuuur :)
Sen neler yapıyorsun peki :)

1saat yürüdüm leslie'yle . Evet evden çıkmıyorum. Okula gitmek istemiyorum. Bu sene lise1'e başlayacagım. Yeni insanlarla tanışacagım , bu halimi hiç bilmesinler istiyorum. :( :(

incelten 10 hareketi denemek istiyorum bede.Umarım iyi sonuç alırsın :) Kaç kiloydun?
Umarım sıkılaştıracağını da düşünüyorum.Başlayalı az olmasına ragmen kalçamda azıcık bi toparlanma hissettim.Teyzemde yapıyor onn da göğüs bölgesinde toparlanma oldu azıcık o da yeni bşladı.İnş faydası olur....2beden incelteceği yazıyor 21günde.....64 kiloyum,uzun vadede 50ye bu ay için 60a düşmek hedefim.İnş Şubat ayına kadar 50ye düşmek istiyorum....Hepimize kolaylıklar versin Rabbimm,güzel güzel yemeklere karşı da irade....

o kiloyu 1 ayda çok rahat verirsin canım.Yanındayız.Ayrılma bizden :) Bu arada diyete başladın mı?

Bugün sabah itibariyle başladım inşallah.Listemi akşam paylaşmayı düşünüyorum tüm yediklerimle beraber.İnş. hepimiz veririz kilolarmızı ..... Bu ay 4 kilo vereblsem geri kalan 10 kiloya savaş açıcam :D

selamm kislarr benm hedefim 4-5 kilo
1 70
64

dun itibari ile tatliyi-tuzu-ekmegi -yagi tamamen kestimm kizlar
okudugum bir tarifi uygulamaya karar verdim

1 bardak pirinc 3 bardak kaynayan suya atilip haslaniyor
uzerine az yagli ama 1-2 kasik cok degil yogurt ile gun icinde yenecek aciktikca
baharatla susleyebilirsiniz tuz haric,
nane yakisiyoooo deneyebilirsiniz.
3 gun bu yapilacak
sonrasinda sebze agirlikli bisey yapmayi planliyorum

sabah 1 yumurta-az peynir
ogleyin pirince devam-kefir
aksam balik-az et yada tavuk-salata

gibi devam ediim diyorum bakalimmm hayirlisi :)))

bu arada sabah uyanir uyanmaz 1 kucuk bal ile 1 litre ilik su ile basliyorum gune bu benim kuralim vucudumu yikadigina inaniyorum
ve gecede 1 litre su
cam sisem var olcumle bunu yapiyorum
gun icindede
diledigim kadar ilik boll limonlu yesil cay-nane cayi-papatya-biberiye-mate cayi-funda yapragi-kusburnu-nar cayi......... caylarimi seviyorum ilitarak ve boll limonlu

veeeeeeeeeee sporrrr

30 Day Shred (level 1) on Vimeo

bunu yaptim cok faydalii tavsiye ederim ilk gun sonrasinda heryeriniz tutulabilir endiselenmeyin devam 2-3 gun sonra aciliyo ama guzel biseyy

kolay gelsin opuyorum
suan midem zil caliyooooooooooo

acimmmm uleynnnnnnnnnnnnn

1saat yürüdüm leslie'yle . Evet evden çıkmıyorum. Okula gitmek istemiyorum. Bu sene lise1'e başlayacagım. Yeni insanlarla tanışacagım , bu halimi hiç bilmesinler istiyorum. :( :(

Görsünler bence.Bunda bi kaç ay sonraki değişimni görünce daha çok saşıracaklardır.Başarabilirsin canım.Sakın umutsuzluğa düşme.Biz yanındayız.Beraber zayıflıycaz seninle.
her hafta kilonu buraya yaz ama :)Gelişmeni görmek istiyorum :)

Back
X