• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayıp herkesi şaşırtmak istiyorsan başlamak için iyi bir gündesin.

diyet sayfama ugradığın için teşekkürler..

çokta fazla bir kilon yok aslında 10 kilo versen kendini daha iyi hissedersin. 1.55 boya 63-64 kiloda olur bence, kendini yormadan sağlıklı bir şekilde ver kilolarını..

Aynı şekilde ben de sana teşekkür ediyorum.Umarım istediğimiz kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırız.Ayrıca sıkılırsan uğra buralara :))

Plates yapıcam sanırım ben.3 gün önce 30 dakika denedimde bildiğin pert oldum.kaslarım süper ağrıdı valla :D
Şimdi bi program hazırliim kendime :)
oyyys incecik olucaz

Evet plateste insan hemen incelmeyi farkediyor süper sıkılaştırıyor.Allah yardımcın olsun,pert ediyor ama gerçekten :D
Ben bugün tartıldım bir de ne göreyim :D 800 gr gitmmiiişşşşşş canına okumuşum onlarınnn :D:D

diyet sayfama ugradığın için teşekkürler..

çokta fazla bir kilon yok aslında 10 kilo versen kendini daha iyi hissedersin. 1.55 boya 63-64 kiloda olur bence, kendini yormadan sağlıklı bir şekilde ver kilolarını..

HaHa ççoook mutlu oldum bu söylediğine, hemen diyeti bırakıyorum dermişiiim :DÇevremdeki herkes orta hallisin fazla kilon yok diyorlar zaten,ama zayıflayınca da vavv güzelleşmişsin diyorlar:DYani yavaş yavaş 50-55 arasına düşmem lazımmm...Daha 3-4gün olmasına rağmen kaçamağımla birlikte de 800 gr çoookk iyi geldi bana :D Bakalım hepimiz veririz inş kilolarımızııı

Evet plateste insan hemen incelmeyi farkediyor süper sıkılaştırıyor.Allah yardımcın olsun,pert ediyor ama gerçekten :D
Ben bugün tartıldım bir de ne göreyim :D 800 gr gitmmiiişşşşşş canına okumuşum onlarınnn :D:D

vaaaaaay kralsın :D Aferin sana ya.Ne hoş bi duygu dimi? :)

HaHa ççoook mutlu oldum bu söylediğine, hemen diyeti bırakıyorum dermişiiim :DÇevremdeki herkes orta hallisin fazla kilon yok diyorlar zaten,ama zayıflayınca da vavv güzelleşmişsin diyorlar:DYani yavaş yavaş 50-55 arasına düşmem lazımmm...Daha 3-4gün olmasına rağmen kaçamağımla birlikte de 800 gr çoookk iyi geldi bana :D Bakalım hepimiz veririz inş kilolarımızııı

Valla senin diyet süper gidiyo*kaçamağı unutursak:D*
Ve sakın diyeti bırakma.İyinin iyisi olmak güzeldir :)

Ya elhamdülillah süper gidiyor diyetiimmm ,sanırım bitki çayı spor çok destekliyor önceki diyetlermde bu kadar çabuk verememiştimmmm :D tembelliği bırakıp bugünden itibaren daha dikkat etcem inş spora....da senin diyet nasılll,platese başladın mı napıyosun günlük ne yiyip içiyorsun :D
DÜNKİ LİSTEM
kahvaltı:09.00 : 1 küçük haşlanmış patates ,peynir,yeşillik (karbonhidraaatt :)ama ekmek falan yok yanii,şekersiz çay

öğle:14.30: Çorba semizotu,salata

akşam :yok böyle bi öğün:) :açlığımı bastrmak için azcık çubuk kraker

BUGÜNKİ LİSTEM:
KAHVALTI : 11.00 : omlet , 1dilim ekmek salatalık , 3zeytin,salatalık ,şekersiz çay

öğle:15.30: 2 kaşık bulgur pilavı ,salatalık domates
akşam: 1 elma ,şekersiz çay

Ya elhamdülillah süper gidiyor diyetiimmm ,sanırım bitki çayı spor çok destekliyor önceki diyetlermde bu kadar çabuk verememiştimmmm :D tembelliği bırakıp bugünden itibaren daha dikkat etcem inş spora....da senin diyet nasılll,platese başladın mı napıyosun günlük ne yiyip içiyorsun :D
DÜNKİ LİSTEM
kahvaltı:09.00 : 1 küçük haşlanmış patates ,peynir,yeşillik (karbonhidraaatt :)ama ekmek falan yok yanii,şekersiz çay

öğle:14.30: Çorba semizotu,salata

akşam :yok böyle bi öğün:) :açlığımı bastrmak için azcık çubuk kraker

BUGÜNKİ LİSTEM:
KAHVALTI : 11.00 : omlet , 1dilim ekmek salatalık , 3zeytin,salatalık ,şekersiz çay

öğle:15.30: 2 kaşık bulgur pilavı ,salatalık domates
akşam: 1 elma ,şekersiz çay

Öğün atlamak yok amaa :D Bu arada benim diyet takla attı.Nasıl oldu hatırlamıyorum*hatırlamak istemiyorum* :D ama hayata küsmek yok yani. Yarın yaparım bende ne olmuş. Bide kendime söz verdim. Bi daha diyete takla attırırsam foruma hiç girmiycem. Forumu bırakmak istemediğim için bi daha kaçamak falan olmaz. :D

yeni bi başlığım var oraya gel olur mu canım ? çok öpüyoruuum

Back
X