- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
offf çok güzel ama nerde bende bunu yapıcak beceri senağlama
denemeye bile kalkmıyım mirmirmirmir
ellerine sağlık harika görünüyor
yuvarlak borcamda olurmu acaba ?
evet canım .bende gördüğümde çok beğendim hemen yaptım.ayrıca çok becerikli değilimdir ama oldu:kedi:hım ellerıne sağlık guzle değişik bı tarıf sunum olark ayrı bı guzel olmuş.
canım birbirinin üstüne döktükçe yayılacak zaten,döküp mü bekledin sen..beklemeden çabuk çabuk yap bak nasıl güzel oluyo =) hemen pes etme.tadı mükemmelbayanlar ben iki tip yaptım biri oldu gibi, biri olmadı. hani ikiye bölüp harcı yarısına kakao koyuyosunuz ya işte kakaosu benim fazla geldi ve göbeğine beyaz harcı dökünce içinde yayılamadı. ama ikinci yaptığımda kakaoyu oldukça azalttım daha iyi oldu. ilkinde işte hiç zebra olmadı, kakaolu kek oldu, boşa uğraştım yani
yap canım bizde yiyelim kaydirigubbakcemile5resme baktıkça zebrayı dişleyecek aslan gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3
annem yapardı eskiden, şimdi yapmıyoo
ben yapayım da görsünler :dilcikar:
sağol canım..sende dene ama :kedi:offf çok güzel ama nerde bende bunu yapıcak beceri senağlama
denemeye bile kalkmıyım mirmirmirmir
ellerine sağlık harika görünüyor
borcam da denemedim ama borcam da da olur varsa ,kare de de olur ama şekiller karışır canımoffffffffff sahaneee olmus mutlaka denemeliyim :)
tek eksigim yuvarlak tepsim yok
olur tabi canım =) ama ben normal tepside yaptımyuvarlak borcamda olurmu acaba ?
hani hani ??? zemuszemussimdi yapiyorum bu keki :)
saha cirpma asamasindayim cok tsk ederim :)
sağol canım.. opuyorumnanaktanaa aaa ne güzel olmuss ayolll
bende cok yaparim bu keki ama hic bu sekilde yapmamistim harika görünüyor ellerine saglik
ya kabartma tozundan ya da fırınındandır canım :uhm: arkadaşda yapmış onun da öyle olmuşyahu ben yaptim da ortasi yanardag gibi sisti :S
ve cubuk batirdigimda ortasi hala islakti ama kenarlari pismisti
sende sağol tatlım..sen yapda yiyelim hadi hihoyyytvov ebruli sanatı gibi olmuş
çok beğendim ellerine sağlık paylaşım içinalkisalkisalkis
ay çok güzel olmuş. hamile hamile ne canım çekti şimdiiiii... bu gün çok yoruldum kendimi iyi hissetseydim hiç üşenmez kalkar yapardım ayol. ama yarın bunu yapcam da yiycem de cokacimcoook
Allah seni napmasın delikafadulden heheheCanım,teşekkürler.Deneyeceğim...Çok hoş görünüyor.Kendimi zebra yiyen aslan gibi hissettim delikafadulden
opuyorumnanaktanAy ay ayyyy hraika yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yap canım resmleri bekleriz opuyorumnanaktançok değişik olmuş görüntüsü.en yakın zamanda bende yapmak istiyorum
hımm.. tamam canım beğendiğine sevndm. orta boy bi tepsi olsa daha güzel olur kalınlık açısından..ellerine sağlık opuyorumnanaktankızlar dün yaptım çok güzel oldu. on41cim, teşekküer ederim tarif için. ben hiç resim yüklemedim şimdiye kadar bilmiyorum yüklemeyi. hem zaten yapar yapmaz yediğim için fotoğrafını çekmeye fırsat olmadı. :))
yalnız tepsinin boyutu önemli benimki biraz büyük geldi sanırım, biraz ince oldu. ama hem görsel olarak hem lezzet olarak süper...
seninde ellerine sağlık cnm benm..afiyet bal olsun hepinizehihoyyytkızlar dün akşam yaptım çok kolay harika oldu pamuk gibi ellerine sağlık arkadaşım bu tarif çok güzel herkese tavsiy ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?