Kekler - Pastalar zebra keki ( harika =)

offffffffff sahaneee olmus mutlaka denemeliyim :)
tek eksigim yuvarlak tepsim yok

yuvarlak borcamda olurmu acaba ?

simdi yapiyorum bu keki :)
saha cirpma asamasindayim cok tsk ederim :)

aa aaa ne güzel olmuss ayolll
bende cok yaparim bu keki ama hic bu sekilde yapmamistim harika görünüyor ellerine saglik

yahu ben yaptim da ortasi yanardag gibi sisti :S
ve cubuk batirdigimda ortasi hala islakti ama kenarlari pismisti

vov ebruli sanatı gibi olmuş
çok beğendim ellerine sağlık paylaşım içinalkisalkisalkis

hım ellerıne sağlık guzle değişik bı tarıf sunum olark ayrı bı guzel olmuş.
evet canım .bende gördüğümde çok beğendim hemen yaptım.ayrıca çok becerikli değilimdir ama oldu:kedi:

canım birbirinin üstüne döktükçe yayılacak zaten,döküp mü bekledin sen..beklemeden çabuk çabuk yap bak nasıl güzel oluyo =) hemen pes etme.tadı mükemmel

resme baktıkça zebrayı dişleyecek aslan gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3
annem yapardı eskiden, şimdi yapmıyoo
ben yapayım da görsünler :dilcikar:
yap canım bizde yiyelim kaydirigubbakcemile5

offf çok güzel ama nerde bende bunu yapıcak beceri senağlama
denemeye bile kalkmıyım mirmirmirmir
ellerine sağlık harika görünüyor
sağol canım..sende dene ama :kedi:

offffffffff sahaneee olmus mutlaka denemeliyim :)
tek eksigim yuvarlak tepsim yok
borcam da denemedim ama borcam da da olur varsa ,kare de de olur ama şekiller karışır canım

yuvarlak borcamda olurmu acaba ?
olur tabi canım =) ama ben normal tepside yaptım

simdi yapiyorum bu keki :)
saha cirpma asamasindayim cok tsk ederim :)
hani hani ??? zemuszemus

aa aaa ne güzel olmuss ayolll
bende cok yaparim bu keki ama hic bu sekilde yapmamistim harika görünüyor ellerine saglik
sağol canım.. opuyorumnanaktan

yahu ben yaptim da ortasi yanardag gibi sisti :S
ve cubuk batirdigimda ortasi hala islakti ama kenarlari pismisti
ya kabartma tozundan ya da fırınındandır canım :uhm: arkadaşda yapmış onun da öyle olmuş

vov ebruli sanatı gibi olmuş
çok beğendim ellerine sağlık paylaşım içinalkisalkisalkis
sende sağol tatlım..sen yapda yiyelim hadi hihoyyyt

ay çok güzel olmuş. hamile hamile ne canım çekti şimdiiiii... bu gün çok yoruldum kendimi iyi hissetseydim hiç üşenmez kalkar yapardım ayol. ama yarın bunu yapcam da yiycem de cokacimcoook

ay çok güzel olmuş. hamile hamile ne canım çekti şimdiiiii... bu gün çok yoruldum kendimi iyi hissetseydim hiç üşenmez kalkar yapardım ayol. ama yarın bunu yapcam da yiycem de cokacimcoook

canım izmitte olsan valla yapar getirirdim.. benim uşakta ki yengem de hamile..ona da resmini yolladım..canı çekmiş..çok üzüldümmafoldumben

canım üzülme yaaa, kaçmıyo ki kek. yarın yapcam merak etme, çok kolay gözüküyor zaten.
yapar getirirdim demişsin ya yemiş kadar oldum bile... :1hug:

Canım,teşekkürler.Deneyeceğim...Çok hoş görünüyor.Kendimi zebra yiyen aslan gibi hissettim delikafadulden

Ay ay ayyyy hraika yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar dün yaptım çok güzel oldu. on41cim, teşekküer ederim tarif için. ben hiç resim yüklemedim şimdiye kadar bilmiyorum yüklemeyi. hem zaten yapar yapmaz yediğim için fotoğrafını çekmeye fırsat olmadı. :))
yalnız tepsinin boyutu önemli benimki biraz büyük geldi sanırım, biraz ince oldu. ama hem görsel olarak hem lezzet olarak süper...

kızlar dün akşam yaptım çok kolay harika oldu pamuk gibi ellerine sağlık arkadaşım bu tarif çok güzel herkese tavsiy ederim

Canım,teşekkürler.Deneyeceğim...Çok hoş görünüyor.Kendimi zebra yiyen aslan gibi hissettim delikafadulden
Allah seni napmasın delikafadulden hehehe

Ay ay ayyyy hraika yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opuyorumnanaktan

çok değişik olmuş görüntüsü.en yakın zamanda bende yapmak istiyorum
yap canım resmleri bekleriz opuyorumnanaktan

hımm.. tamam canım beğendiğine sevndm. orta boy bi tepsi olsa daha güzel olur kalınlık açısından..ellerine sağlık opuyorumnanaktan

kızlar dün akşam yaptım çok kolay harika oldu pamuk gibi ellerine sağlık arkadaşım bu tarif çok güzel herkese tavsiy ederim
seninde ellerine sağlık cnm benm..afiyet bal olsun hepinizehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…