Kekler - Pastalar zebra keki ( harika =)

Ayy ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo en kısa zamanda deneyeceğim, inşallah şeklini becerebilirim renkleri birbirine karıştırmaktan korkuyorum...

bu şekli alırmı peki kestiğimizde? bu kadar düzgün olur inşallah ya çok güzel görünüyo

çok hoş ve lezzetli gözüküyo ellerinize sağlık paylaşım için tşkler

görüntü süper ,bayıldım ,emeğine sağlık,hep yaptıımız keklerede bu şekli verebiliriz,kaydirigubbakcemile5
fotoları netten eklediini söylemişsin cnm,
senin yaptıın kekte,tarif ettiin gibi sırayla tepsiye döktüünde aynı şekli aldı mı gerçekten,CADIARZU

bende dün yaptım zebra kekini.tadı ve üst görüntüsü güzeldi fakat içi zebra gibi olmadı.sırf kakaolu gibiydi.nerde hata yaptım acaba?

bu görüntünün nasıl yapıldığı merak ediyodum çok teşekkür ederim :lepi:
ama bu normal bildiğimiz kek malzemeleri değilmi ben kekimi hep böle yapıyorum

bende yaptımhihoyyythihoyyyt foto eklicem bakın bakalım olmuşmukaydirigubbakcemile3

eline saglık cnm gerçekten çok güzel bi kek.

bi ben yapamadım sanırım ( pişirmeden önce harikaydı ama hiç pişerken kabarmadı ya(

cnm nasıl yaptınki? ben anlatayım istersen..

3 yumurta şekerle cırp.şekerini bol koy.ama iyce çırpman lazım.beyazlaşana kadar.ben bayagı bekliyorum.
yagı az koyuyorum yarım su bardagı kadar.arkasından bir bardak dolusu süt ve yarım su bardagı su ekliyorum.kabartma tozu ve un.yalnız ben kçtozunu hep iki tane koyarım.

bu arad bi püf nokta keki fırına atmadan önce 5 dk kadar beklet.hemen koyma fırına.

Ben de öyle yaptım beklettim az bir süre.. Yumurtalarıda şekerle beyaz olana dek çırptım ama 1 tane k.tozu ekledim.. Görsenn 1 cm kabarmadı:)

ikinizinki de harika görünüyooo ellerinize sağlık ayyy olsa da yesek cokacimcoook canım çekti

ellerinize sağlık. harika görünüyor, eminim lezzetide öyledircokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…