Kekler - Pastalar zebra keki ( harika =)

[ımg]http://img704.imageshack.us/img704/1795/grnt022ua.jpg[/ımg]

becermişim ama dimi bebişimin şansına yaptım

çok güzel olmuş canım harikasın valla ben henüz cesaret edemedim yapmaya şunu merak ediyorum kek hamuru biraz cıvık oluyor ama resimde sanki kesmişsin gibi duruyor yoksa piştikten sonra ki kesilmiş halimi bu yada çiğken nasıl kesiyorsunuz valla bi anlatın şu maharetinizi banada

ofssssüper yaaa zaten tam bir kek canavarıyım:) yarın bende hemencecikk denicem..ellerine sağlıkss

cnm ilk resimde çiğken kürdanla o şekli verdim birde pişmiş halini koyayım istersen şimdi

çizgilerim çok belirgin olmadı ama tadı güzeldi..biraz daha deneme yapmam lazım baslıgı açan arkadaş kadar yetenekli degilim henüz

bende bu keki dün bir heves le yapmaya koyuldumki sormayın çiğ haline bakarsak tmm dedim aynısı oldu lakin pişince çok üzüldüm ayrıca siniroldum kesince o şekilden eser yoktu nerde hata yaptım bilmiyorum

walla ben yaptım süper oldu.. hem görüntüsü hem tadı müthişti ..kek sevmeyen eşim bile bayıldı ve o gün kekin hepsi bitti,fotoraf makinam arızalı olmasaydı hemen resmini eklerdim.gerçekten bu tarif icin çok saol

ben de yaptim ama benimki olmadi,sanirim ununu az koydumm,ama tadi guzel olmus,ben daha once keklerime yogurt koyardim artik hep sutle yapicam,,

acaba benim tepsimi büyük geldi iki k tozu koymama rağmen çok inceydi kesince iki renk birbirine karışmıştı sanırım sizin tepsi daha küçük

yıllardır misafir gelince yaptığım kekin pabucu dama atıldı çok lezzetli herkes denesin bence yediğim en güzel kek teşekkürler paylaşımın için canım yerimseniben

ellerine sağlık canım bugün teyzemlere geldik şimdi tarifini aldım bu akşam bu keki yapıcaz cokacimcoook

Ayy ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo en kısa zamanda deneyeceğim, inşallah şeklini becerebilirim renkleri birbirine karıştırmaktan korkuyorum...

ohhh ohh ellerine sağlık cnm bu sayfayı yer imilerime ekledim :jeyyar:

teşekkürler Şeniz

bu şekli alırmı peki kestiğimizde? bu kadar düzgün olur inşallah ya çok güzel görünüyo

çok hoş ve lezzetli gözüküyo ellerinize sağlık paylaşım için tşkler

oyyyyyyyyyyyyyyyy. süpeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. hemen yapmak istiyorummmmmmmmmmm

bende dün yaptım zebra kekini.tadı ve üst görüntüsü güzeldi fakat içi zebra gibi olmadı.sırf kakaolu gibiydi.nerde hata yaptım acaba?

malzemeleri hazırlıyorum deneyeceğim sağ ol canım opuyorumnanaktan

görünüşü harika

bu görüntünün nasıl yapıldığı merak ediyodum çok teşekkür ederim :lepi:
ama bu normal bildiğimiz kek malzemeleri değilmi ben kekimi hep böle yapıyorum

bende yaptımhihoyyythihoyyyt foto eklicem bakın bakalım olmuşmukaydirigubbakcemile3

eline saglık cnm gerçekten çok güzel bi kek.

becermişim ama dimi bebişimin şansına yaptım

bende bu keki denedim harika oldu valla.

bi ben yapamadım sanırım ( pişirmeden önce harikaydı ama hiç pişerken kabarmadı ya(

Ben de öyle yaptım beklettim az bir süre.. Yumurtalarıda şekerle beyaz olana dek çırptım ama 1 tane k.tozu ekledim.. Görsenn 1 cm kabarmadı:)

çok güzel gözüküyo deneyeceğim ellerine sağlık

ayyyy bu ne beeeeeeeekaydirigubbakcemile5

ikinizinki de harika görünüyooo ellerinize sağlık ayyy olsa da yesek cokacimcoook canım çekti

ellerinize sağlık. harika görünüyor, eminim lezzetide öyledircokacimcoook

ofssssüper yaaa zaten tam bir kek canavarıyım:) yarın bende hemencecikk denicem..ellerine sağlıkss

cnm ilk resimde çiğken kürdanla o şekli verdim birde pişmiş halini koyayım istersen şimdi

çizgilerim çok belirgin olmadı ama tadı güzeldi..biraz daha deneme yapmam lazım baslıgı açan arkadaş kadar yetenekli degilim henüz

bende bu keki dün bir heves le yapmaya koyuldumki sormayın çiğ haline bakarsak tmm dedim aynısı oldu lakin pişince çok üzüldüm ayrıca siniroldum kesince o şekilden eser yoktu nerde hata yaptım bilmiyorum

çok güzelmiş be more...
ellerinize sağlık.

ben de yaptim ama benimki olmadi,sanirim ununu az koydumm,ama tadi guzel olmus,ben daha once keklerime yogurt koyardim artik hep sutle yapicam,,

acaba benim tepsimi büyük geldi iki k tozu koymama rağmen çok inceydi kesince iki renk birbirine karışmıştı sanırım sizin tepsi daha küçük

yıllardır misafir gelince yaptığım kekin pabucu dama atıldı çok lezzetli herkes denesin bence yediğim en güzel kek teşekkürler paylaşımın için canım yerimseniben

ellerine sağlık canım bugün teyzemlere geldik şimdi tarifini aldım bu akşam bu keki yapıcaz cokacimcoook

canlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan beğenmenize sevindim... gerçekten çok hoş hem görüntü açısından hem lezzet açısından.. ama ben kare kare keserek servis yaptım.. o zaman 4 yanı da şekilli gözüküyo....yapamadım,olmadı diyen arkadaşlar içinse malzemelerinizi tam koysanızda undan una farkediyo.. bazı unlar kabarmıyo ya da kıvamı tutmuyo..sizde bi sorun olduğunu düşünmüyorum.. kaydirigubbakcemile5 farbetter ellerine sağlık canım.. afiyet olsun hepinize..cokacimcoook

canım ben de dün yaptım ama sanki biraz şekeri az gibi oldu :uhm:

ya yilmadim tekrar denedim kekin kivamini basaramadim ilkinde dedim bu sefer ununu ayarladim ama tepside ayni sizinkiler gibi oluyor,pofff diyo kocaman kabardii yine kesince goruntusu olmadi yaaa,agliyicimmmmm((((((((((

keki denedim tadı muhteşem ve yumuşacık, güzel kabardı ama dilimlenince o görüntüyü bulamadım,
altı kakaolu üzeride sade gibi birşey oldu
tekrar denedim ama yine aynı oldu bu şekli veremiyorum ben

yardımcı olursanız sevinirim sanki bir püf noktası var gibi ??

maalesef bende üç dört kez denedim ama normal bir kek gibi oldu olmuyor işte o görüntü kesilince olmuyor zaten koyulan ilk resim vardı o netten alıntıydı sanırım yada ben yapamıyorumm

canlarım,bu kabarmama sorunu sizden değil undan kaynaklanıyor büyük bi ihtimal.. benim de unum bitti,başka un kullandım.. o bi önce ki gibi güzel olmadı..

şekle gelince... bi sade bide kakaolu ayırdığınız kek hamurunu sıra sıra 3er kaşık ya da kepçeyle üst üste dökün.. mutlaka alır.. yamuk yumuk olması önemli değil.. işin püf noktası her döktüğünüzün ortasına diğerini dökmek ve seri olmak..öyle öyle yayılacak zaten

denedim tadı güzel oldu ama ben de şeklini tututuramadım. eşit oranda döktüm ama kakaolu kek gibi oldu. sade kısmı az göründü. acaba kek karışımına kakao dökünce daha koyu bir kıvam oluyor , o da sade hamurdan daha ağır olduğu için sadeyi kaplıyor da ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…