ben de yapmıştım bu keki burdaki tarife göre gerçekten güzel bir görüntü oluyor...ellerinize sağlıkk
revindel; urdaki bardak ölçüleri herkesin evindeki bardak ölçülerine göre değişiyor biliyorsun...1/2 lik pet şişenin yarısı 1 bardakmış bu arada..bende tv de Emel Başdoğan ın tarfilerini dinlerken öğrenmiştim,bunu ölçüt alabilirsin..bunun dışında,beyaz kısımda değil ama kakaolu hamura girince ayrı bir koyuluk veriyor..yinede bir miktar göz kararı ölçü kullanmanda fayda var derim..afiyetle...
burdaki tarif tam ölçülerle sanırım :26:bir de mesela katları bekleyerek mi dökücek yoksa seri bir şekilde daha yayılmadan bir ondan bir ondan şeklince üst üste dökücezde o yayılırken o şekil mi ilerlicek çok merak ettim şimdi ama
geçenlerde ben de denedim üstten görüntü aynı ama kesince içindeki renkler birbirine karışmış nasıl yapmalıyız da içi de zebra gibi olsun daha seyrek döksek olur belki
Kizlar bende gecen gun yaptim tadi harikaydi ama goruntusu olmadi ustten zebra oldu ama kakaolusunu fazlami doktum ne ici tek renk oldu yani benim kek zebra degil "kara kedi" oldu :)) sizin puf noktaniz varmi zebra olmasi icin? Tarifi yazan arkadasim ellerine saglik supeeer bi tarif...
Kizlar bende gecen gun yaptim tadi harikaydi ama goruntusu olmadi ustten zebra oldu ama kakaolusunu fazlami doktum ne ici tek renk oldu yani benim kek zebra degil "kara kedi" oldu :)) sizin puf noktaniz varmi zebra olmasi icin? Tarifi yazan arkadasim ellerine saglik supeeer bi tarif...
arkadaşlar ikinci denemem de hüsran nerde hata yapıyorum fikriniz var mı tadı süper oldu ama piştikten sonra hayel kırıklığı bi kestim kakaolu kek çıktı karşıma:((
Ben de yaptım güzeldi ama kesinlikle 4 yumurta bu tarife fazla. 3 kafi ayrıca şekeri de az geldi bana 1 su bardağı yani... Bir dahaki sefere içine çikolata da koyacağım kakaolu hamura yani.