Kekler - Pastalar zebra keki ( harika =)

mükemmel görünüyor canım ellerine sağlık. diyetteyim ama olmasam hemen yapardım. hatta yaparım yarın tadına bakarım. tcokacimcoookartlma günüm yarındayerimseniben

ben bu keki denedim ama maalesef beceremedim ::((( birincisi kekin kakaolu olan yerleri resimdeki gibi siyah olmadı ikincisi keki kestiğimde zebra şekli hiç olmadı daha doğrusu borcama yukarıdan bakıldığındada çizgiler yoktu ama tadı güzeldi yani ben beceriksizim tarifi veren arkadaşa teşekkür ederim.

canım o siyah olmama durumu tamamen kakaodan kaynaklı... ya az koymuşsundur ya da kakaonun rengi açıktır.. ben dr oetker kullanıyorum.gayette yoğun bi rengi ve tadı var.. borcama nasıl döktün keki?

Bende yaptım bu keki harika oldu,hatta kayınvalidem bayıldı"ay bu şekli nasıl veriyosuuunn"bile dediii :))

bende en yakin zamanda deniycem
degisik bi tarif
gecen bi yerde yedim uzerinede cikilota sosu dokmus yapan kisi
nefisti kekten cok pasta tadindaydi ..

beğenmenize sevindim... :)) hem tadı hem görünüş harika bence... kek sevmem ama bunu hep yapıyorum

bende yaptım bu keki tarife bire bire uydum.. yuvarlak tepsiye keki döktüm.. şekil aynı resimdeki gibi oldu.. ha tamam dedim ilk defa güzel bi kek yapacam diye seviniyordum ki .. fırından tepsiyi çıkarmamla yüzümün aldığı ifade değişti.. çünkü kekim ne kabardı nede o verdiğim şekilden eser kalmış resmen kakolu kek gibi olmuş... anlamadım ki nasıl oldu bu.. pişirmeden önce aynı sizlerin yaptığı gibiydi şekli..pişirdikten sonra o görüntüden eser kalmamış. . niye böyle olduki acaba

canım o siyah olmama durumu tamamen kakaodan kaynaklı... ya az koymuşsundur ya da kakaonun rengi açıktır.. ben dr oetker kullanıyorum.gayette yoğun bi rengi ve tadı var.. borcama nasıl döktün keki?

cevabın için teşekkür ederim canım ben kek hamurunu sırasıyla fincanla döktüm daha sonra şekil verdim üsten görünümü iyiydi ama pişince hayel kırıklığına uğradım normal kek gibi durdu verdiğim desenler kakaoda ülkerindi aynı ölçülerde koymuştum tekrar teşekkürelr valla ben beceremedim pes ettim galiba:((((

tarifi şimdi gördüm çok güzel görünüyor hemen yaptım attım fıırna şu an pişiyor inş güzel olur tarif için tşkler

bende bu akşm allah izin ederse yapacağım.akşm misafirime götüreceğim.inşallah güzel olur beni utandırmaz.
önceki yorumlara bakılırsa olmayanların unda sorun olabileceği söylenmiş
sonuç alanlar hangi marka unu kullandılar acaba güzel olursa eklerim yarın

evet ta ta taaammm ben geldim kekikm harika oldu.
hatta evde 2 yumurta vardı 2 tane kullandım unu eleyerek koydum harika oldu.
şekli ise biraz yanda doğrı gitti yuvarlaklar tam eşit olmadı bende kenarla yaaptım.kenarlarda içe içe helmiş halkalar.solda ise büyük iç içe gelmiş halkalar vardıı güzel oldu.abim kardeşim annem herkeşler bayıldı çok hafif oldu
konu sahibi arkadaşıma çok teşekkr ederim.memnun kaldığım çok az tariflerden bi tanesi

ilk defa yaptım sonuç harika oldu. tadıda süper oldu her yiyen çok begendi :)
ayrıca Konuyu açan arkadaşa çok tşk :)

Son düzenleme:
çok süper oldu kekim yanlız çok çok kabarık bi kek değil fotolardakinin aynısı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…