- 17 Temmuz 2022
- 14
- 5
- 16
- 26
- Konu Sahibi Minnoshanim11
-
Peki mamaya damlatarsk mı verdinizBen kullandım alerjisi vardı zaten hep doğuştan ve kolikti. Doktor da şiddetlendiğinde vermişti. Güzel uyudu. Ama sürekli kullanmak iyi değil. Çok kötüyse bu dönem 2-3 gün kullanın. Belki alerjisi de vardır. Onu da rahatlatır
Peki mamaya damlatarsk mı verdiniz
Kaç damla kullanidinizBen kullaniyorum cunku kizim alerjik biz ek gida ile 6 aylikken baslamistik . Uyku icin kullanmamistik dedigim gibi, uykusuna da hicbir faydasi olmadi acikcasi
10 damlaKaç damla kullanidiniz
Merhaba kaç ay kullandınızBen kullaniyorum cunku kizim alerjik biz ek gida ile 6 aylikken baslamistik . Uyku icin kullanmamistik dedigim gibi, uykusuna da hicbir faydasi olmadi acikcasi
Donem donem aralarda kullaniyorum hala hapsurma vs gbi alarjik reaksiyon gosterdigindeMerhaba kaç ay kullandınız
Arkadaşlar lütfen banada cevap verebilirmisiniz bendede zaditen alerji damlası var kızıma kulanmistim uzun bir süre oldu açmışım ama kapağı kapalı kutusunda sakladım son kulanma tarihinede daha bir yıl var acaba önceden açtım diye tekrar kulanablrmym kızıma bu arada kızım 5 yaşındaBen kullaniyorum cunku kizim alerjik biz ek gida ile 6 aylikken baslamistik . Uyku icin kullanmamistik dedigim gibi, uykusuna da hicbir faydasi olmadi acikcasi
Sorunuza cevap buldunuz mu bilemiyorumda daha bir hafta önce doktorumuz zaditen damla 2 aydan fazla açık kalırsa etkisini kaybeder die bize yeniden yazdıArkadaşlar lütfen banada cevap verebilirmisiniz bendede zaditen alerji damlası var kızıma kulanmistim uzun bir süre oldu açmışım ama kapağı kapalı kutusunda sakladım son kulanma tarihinede daha bir yıl var acaba önceden açtım diye tekrar kulanablrmym kızıma bu arada kızım 5 yaşında
Evet bir eczacıya sordum uygun koşullarda saklandiysa verebirlisin dedi en fazla etiksi az olur dedi ama ben alerji şurubu aldım şimdide uyku esansıda öksürük ile mücadele ediyoruzSorunuza cevap buldunuz mu bilemiyorumda daha bir hafta önce doktorumuz zaditen damla 2 aydan fazla açık kalırsa etkisini kaybeder die bize yeniden yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?