Zehir ettim yine suçlu yine benim

Siz benim yerimde olsanız siz de aynısını yaparsınız. Kp brnimle 2 yıldır konuşmuyor. Suratıma bakmıyor. Yaptığım yemekleri küçük görüyor. Benim küçük görüyor. Bkaç defa benim auratıma iğrene iğrene baktığını görmüşlüğüm var hala niyr evin içinde tutma iateği anlamış değilim. Hoş benim eşim de kaç defa gördü ama yapabildiği bir hiç. Adam suratıma baka baka iğreniyo nefret ediyo. Brnim yanımda kızını otutturuyo iş yapmasın diye. Eşim sözde en sevdiği oğlu beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo

sizin hic mi gururunuz yok? kendinize sayginiz? su hayatta yapabildiginiz tek sey birinin karisi olmak mi? ki onu bile yapamiyorsunuz, esiniz es degil bile.

Siz benim yerimde olsanız siz de aynısını yaparsınız. Kp brnimle 2 yıldır konuşmuyor. Suratıma bakmıyor. Yaptığım yemekleri küçük görüyor. Benim küçük görüyor. Bkaç defa benim auratıma iğrene iğrene baktığını görmüşlüğüm var hala niyr evin içinde tutma iateği anlamış değilim. Hoş benim eşim de kaç defa gördü ama yapabildiği bir hiç. Adam suratıma baka baka iğreniyo nefret ediyo. Brnim yanımda kızını otutturuyo iş yapmasın diye. Eşim sözde en sevdiği oğlu beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo
Kendinize bunu reva gören sizsiniz. Şikayet etmeye hakkınız yok. Eşinizin gözünde değeriniz yok kp için de öyle. Sessiz kalırsanız daha cook ezilirsiniz

Ayrı eve geçmedikçe bu sıkıntılar bitmeyecek.Ayrica görümce neden sizinle yaşıyor ve kazık kadar görümce neden totosunu kaldırıp da bisey getirmiyor.Babasi ona kiyamiyorsa siz de yapmayacaksınız demek ki adam kendi işini görebiliyor kızına yaptirmadigina gore.

Bir arada yaşamanın bazı kuralları, sorumlulukları her şart ve durumda geçerlidir.Bizimki gibi bir toplumda gelini aynı eve getirtip, bir ömür sırtına binmek gibi saçma sapan istekler ve düşüncelerle bir çok kadın mutsuzluk ve huzursuz yaşamaya mahkum ediliyor.
Sizinde sık sık açtığınız konulardan, eşinizin ailesiyle bir arada yaşamaktan memnun olmadığınızı ama, bu duruma çözüm üretmek adına, herhangi bir çabanızın ve cesaretinizin de olmadığını gözlemliyorum.Her ne sebeple böyle bir şeyi baştan kabul ettiniz bilemiyorum. Ama, memnun olmadığınız şartlarınızı değiştirmek için çaba göstermek elinizde.Herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da maddiyatınızın, kendi gelirinizin olması önemli. Neden bir işe girip çalışmıyorsunuz?Bağımlı olduğunuz konularda, insanlara rest çekemez ve onların kurallarıyla yaşamak zorunda kalırsınız elbette.Öncelikle kendi kendinize yetebilecek şartları oluşturmalısınız.
Kayınbabam şunu dedi, kaynana bunu yaptı, eşim sessiz kaldı gibi ardı arkası gelmeyecek şikayetlenmelerinizin sonunu getirmek için kendinizde bir şeyleri değiştirmeye, çabalamaya başlamalısınız.Yoksa,bir ömür böyle ahlayıp, vahlanmayla geçer. Üzgünüm ama, durum bu.

Ayrı eve geçmedikçe bu sıkıntılar bitmeyecek.Ayrica görümce neden sizinle yaşıyor ve kazık kadar görümce neden totosunu kaldırıp da bisey getirmiyor.Babasi ona kiyamiyorsa siz de yapmayacaksınız demek ki adam kendi işini görebiliyor kızına yaptirmadigina gore.
Nerde yaşamalı görümce?
Evli oğlu ayrı ev açmayacak da bekar görümce mi çıkacak ayrı eve?

Kv ile yaşıyorum. Kv kişisi eltimin evine gitti gitmeden önce koltuk yüzlerini çıkardı ve yıkadı koltuğun yastıklarının yüzünün nasıl zor geçtiğini bilirisniz. Dün evde değildim. Evde kayınpederim ve görümcem vardı. Normalde bu evde onlar da yaşıyor ve onların da yapması gerekiyor. Dün akşam geldim baktım görimcem dün bütün gün oturmuş ve yapmamış. Bu sabah kahvaktı etmeden eşim ben kaynım yaptık az kalmıştı. Kahvaltıyı indirdiler. Görümce kişisi ben orda yastık yüzlerini takarken börek getircek kayınpederim sen kalkma yorulma ben getircem dedi görümcem kıs kıs gülüyo. Deli oldum ben orda iş yapıyorum ve yoruluyorum gelin mecbur gibii davranıyorlar. Kahvaltı etmedem odama gittim. Eşim geldi gel kahvaltı et dedi gelmiyorum dedim. Bıktım artık din ablan evdeydi bütün gün niye yapamıyo dedim. Eşim de kahbaltı etmeden çıktı gitti. Eşime o kadar sinir oluyorum ki sorun benim onları takıyor olmam değil ben onları yaparken veya başka bir iş yaparken kp nin sürekli kızına kıyamaması brnim yaptığım işi küçük görüp beğenmemesi. Zehir oldu kahvaltı. Benim mi suçum siz söyleyin. Tek çözüm ayrı ev ama eşim buna cesaret edemiyo hiç bir zman da edebileceğini sanmıyorum
Ne var bunda?

Back
X