- Konu Sahibi elifff_____
-
Peki msj atan kızlar çok yılışık olsada mı rahatsız olmazsınız
Nasıl kapatır birşey anlatmaz mı yani
Sen basıl bi insansın ya Allah korusun bilip bilmeden yorum yapma uydurup uydurup yorum yapmışsınAyy yazik nisanlina. Insallah ayrilirsiniz da omrunu heba etmez. Demek sen kuzenlerine ve kuzen eslerine farkli gozle bakabiliyosun da. E kisi kendinden bilirmis isi
Forumun reytingini artırma düşüncesi kadar hastalıklı olmasa da...'telefon tuvalete düşmüş müdür kızlar'dan sonra ikinci fenomen sensin şu forumda 'kız öğrencilerden mesaj gelmiş midir' takıntınla..
Şurada açtığın onlarca konuda bir kere bile haklı bulunmadın, hala kastırıyosun ama siz rahatsız olmazmıydınız diye.
Karşıt görüşlere bu kadar kapalı bi insan olarak nasıl bir bilim adamı adayı, akademisyensin sen?
Ben senin gerçek olduğuna inanmıyorum, Fake de değilsindir herhalde, yıllardır tespit edilirdi illaki.
Forumun reytingini arttırmak için açılan konular olduğunu düşünüyorum artık, zira gerçek olamayacak kadar hastalıklı düşüncelere sahipsin.
bence son derece haklısınız, oracıkta o kalabalıkta nişanlınıza söylemeniz lazımdı ne demek stres oldum sen benimle evlenmeyi stres kaynağı mı olarak görüyorsun diye bağırmalıydınız. ailesinin yanında rencide etmek bi erkek için yapılacak en iyi şey çünkü.
ikinci olarak da bayram mesajı dahi olsa mesaj gelmesi çok saçma bence de. yani bayram mesajı cnm ya diyip de başkalarıyla mesajlaşıyor olabilir. telefon kullandırmayın evlenince.
üçüncü olarak da halasının kızını sildiğiniz iyi olmuş sonuçta başka bir yabancı dişi. tehlikeli olabilir. ilerleyen dönemlerde evlenince falan annesinin numarasını falan da silin.
Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Allahim neleri dert ediyorsun kendine. Ortada bir sey yok, hayati zehir edersin boyle gidersen.Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Tabi ki hayırr bu yaşadıklarımın hepsi şu an çektiğim acı kafar gerçek keske öyle olsaydı keskeee keskeeelif ya da lorena
Sen klinik psikolojide doktora yapmıyorsun değil mi
insan tepkisi filan istatistik mi yapıyorsun yoksa
Bugün belli etmedim işte içime attım bşy demedim ona ama şu an o kadar kötüyüm ki anlatamamevet saklamaya başlar şimdi elif olay çıkartır diye düşünür basit bişeyde bile, bence gerekli ve önemli şeyler dışında sert çıkışlar yapma, bu kadar eften püften şeylere söylenirsen, gerçekten önemli bir konuda tepki gösterdiğinde umursamaz bile aman elif işte der, hem bu kadar yüz göz olmaya gerek yok sana olan saygısını stabil tutman lazım, o da bu kadar ayrıntı didikleyip söylenmemekten geçiyor
Evet aynen öyle oda çok kıskanç diyorumya melek değil herkes tuttrmuş ay yazık adama sanki tanıyolarEski üyelikteki konulara baktım da biraz. Herkes bu adam nasıl katlanıyor yazmış ama adam da Elif gibiymiş ki. Mezuniyette hocayla kafa tokalaştırdı diye kızmalar, kantine gitmeyi yasaklamalar falan… Sizin karşılıklı ilişkiniz garip.
Ya bir de psikoloğa gitmeye başladım 5 seansta bile fark etti yazmışsınız önceden, şimdi bıraktınız mı gitmeyi ne oldu? Lütfen devam edin. Siz de farkındaymışsnız kendinizi yiyip bitirdiğinizin, ömrünüzün öyle geçmeyeceğinin. Pes etmeyim ve sorunlarınızdan kurtulmaya çalışın lütfen
5 yıldır beraberiz aldatmadı bazı yanlış davranışlarınoldu niyetini bilemem tabi ama güvenim zedelendi öyle söyliyim dediğim gibi aldatma vs yaşamadım çok şükür yaşanamda inşBirşey soracağım.Nisanlinizla kaç yıldır berabersiniz? Ayrıca sizi hiç aldattı mi? Yakaladiniz mi hiç? Onun dışında siz nisanliniza güvenmiyorsunuz. Ama aldatma vs birşey yoksa sonunuz hiç hayra alamet değil. Sizinki kiskancliktan çok hastalik olmuş. Bu da nisanlinizi sizden sogutur.. Devenin altında buzağı aramak sizinki.. Bu arada bayramınız mübarek olsun.
Evet saydıklarınızın hepsine karışır kendisi diyorumya oda kıskançama benim kadar değil tabi kiEski konularınızı bilmiyorum, mesajlarınızın hepsini de okuyamadım yazdıysanız tekrar sormuş olacağım ama, nişanlınız nasıl biri? Sürekli sizin hayatınıza karışır mı? Telefonunuzu karıştırır mı? Aynı ortamda bulunduğunuz insanlarla görüşmenize karışır mı? Ksrşı cinsten "akraba"nıza karışır mı? Cidden merak ettiğimden soruyorum
Ya işte buuu içimi okumuşsun tşk ederim evt işte mesela akrabalarından kıskandığımda kötü niyetli değilde bana daha çok ilgi göstersin kimseyle yakın olmadın diyorum çok iyi anlamışsın beni, bazen özel mesaj arabilir miyim konuşabilirmiyim seninle yani ilk defa biri bu kadar iyi anladı beniCanım yaptığın hareketi bi düşün istersen tekrardan..tabi şimdi hep ilgi ve sevgi istiyorsun şevkatda istiyorsun ve akrabada olsa , beni seviyorsa herkesden daha fazla beni sevmesi gerek diyorsun.bak bakış açını anlamaya çalışıyorum.lakin yanlış yol izliyorsun..merak edebilirsin en doğal hakkın..tatlı bi dille öğrenmeye çalış..ve bazı konularda fevri olma..yanlış anlaşılırsın.. Evet öyle şeyler duyuyoruz ki yanlış olan belki sende farketmeden böyle düşünceler etkisinde kalabilirsin.. Ama sen sen ol sakin ol ve sıkma erkeğini.erkek milleti gelemiyor sıkılmalara
Güzelim gençliğinize yazık, böyle yer bitirirsiniz siz birbirinizi. İnsan psikolojisi kaldırmaz bu kadarını en sonunda kıskançlıktan biriniz ötekine zarar verir Allah korusun! Tedaviye başlayıp bıraktım demişsiniz de bence nişanlınız da benzer haldeyse birlikte gidin siz. Dalga geçmek için demiyorum ciddiyimEvet saydıklarınızın hepsine karışır kendisi diyorumya oda kıskançama benim kadar değil tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?