- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sen böyle yapmaya devam edersen hayatının herhangi bi döneminde herhangi bişeyden tat alabileceğini mi sanıyosun?Evet işte biliyo ama gerekeni yapmıyo hoşuna giyo belki de huzursuz olmam aklım hala o mesajlarda, ben düğün telaşının bile tadını çıkaranıyorum bunlar yüznden
Biraz rahatladım yorumlar sayesinde kendimi daha iyi hissettimkonu 32 sayfaya dayanmış herkes akıl vermiş ama siz hala aklım o mesajlarda diyorsunuz pes vallahi.. cidden niye konu açtınız merak ettim..
yorumları dikkate almayacaksanız bildiğinizi okumaya devam edecekseniz konuyu neden açtınız ?
Boşuna takiliyorsunuz mesajlara.. Yapacak insan yine yapar. Sizin ruhunuz bile duymaz.Düğünunuzu düşünün. En güzel zamanlarinizi neden zehir ediyorsunuz kendinize.Evet işte biliyo ama gerekeni yapmıyo hoşuna giyo belki de huzursuz olmam aklım hala o mesajlarda, ben düğün telaşının bile tadını çıkaranıyorum bunlar yüznden
İsteyerek yapmıyorum amaSen böyle yapmaya devam edersen hayatının herhangi bi döneminde herhangi bişeyden tat alabileceğini mi sanıyosun?
olsun taktım mesajlara takıntılıyım demek ki ama merak etmemde çok anormal bşy değil bence saat başı mesaj geliyo e bunu merak etmek anormal değil yani offfBoşuna takiliyorsunuz mesajlara.. Yapacak insan yine yapar. Sizin ruhunuz bile duymaz.Düğünunuzu düşünün. En güzel zamanlarinizi neden zehir ediyorsunuz kendinize.
Tavsiye için saol ama evt o gerçekten hastaymış kardeşinden kısjanmak ne demekk ben çok kıskanç biriyim ama bugüne kadar onu ne annesinden ne babasndan kardeşinden teyzesinden kıskanmadım kardeş bu yani benimde kardeşim var.ama kuzen farklı bşy meselaelifff_____ Benim eşimin bir akrabası var,kayınvalidemin kuzeninin kızı.3 ay önce boşandı.Sana ondan örnek vermek istiyorum,çünkü olay az çok benziyor ona.Fakat burda kıskanç olan kız değil eşiydi.Hastalık derecesinde kıskanç bir kocası vardı kızın.Aynı senin gibi,erkek kuzenlerinden,arkadaşlarından kıskanıyordu.En son artık abartıp erkek kardeşinden bile kıskandı ve öz kardeşi yani üvey falan değil.Neyse kızın eşi iş için seyahate gitmiş.Kız da annesine gidiyor evde yalnız kalmasın diye.O gün de eve akrabaları gelmiş şehir dışından yatılı kalmaya.Ev çok kalabalık olunca yatacak yer kalmamış kız da erkek kardeşinin odasında uyumuş.Kardeşi buna yatağını vermiş,kendiside yere yorgan serip yerde yatmış.Sonra eşi geliyor bir kaç gün sonra,kardeşide diyor ki karın gece tuvalete kalkarken,kafama bastı enişte,kilo almış biraz beyin kanaması geçircektim diye espiri yapıyor.Sen misin bunu diyen,adam bir sinirle kalkıyor çıkıyor evden,aile hep görüyor bu durumu anlıyor tabi adamın bozulduğunu.En sonunda kız dayanamadı boşadı bu adamı,ailede tabi ki baskı yaptı boşan diye.Haklı olarak bu adamın tepkisine kızmışlar.İnsan hiç öz kardeşinden kıskanır mı eşini.Şimdi o geldi aklıma yazdıklarına bakınca.Senin de durum aynı bu hale doğru gidiyor.Şimdi diyeceksin ki yok artık o kadar da değil,kardeşinden kıskanmam.Ama emin ol kıskanırsın,takıntın bu şekilde devam ederse,farketmeden kendini kaybedip böyle bir hal alacaksın sen de.O yüzden her işi bırak,en kısa zamanda sadece tedavine odaklan.Böyle olursan ciddi söylüyorum nışanlın istese bile aile kabul etmeyecek seni,ve eğer ki sana düşman olurlarsa bu hareketlerinden dolayı,ne yapıp edip seni boşatırlar evlensen bile bak benden söylemesi,dikkatli ol.Kız tahammül edemedi kıskançlığa ve biz kadınlar erkeklere göre daha sabırlıyızdır biliyorsun,o bile dayanamadı,hele erkekler asla çekmez.
Öylemi değil mi kendisine sorcam açık açıksen sürekli böyle davranıyorsan çocuğun strese gitmesi gayet normal...
Biri sorunca da evlendikten sonra yaşayacağı hayatı düşünüp daha da çok strese giriyordur. Allahım ben ne yapcam diye başına gelecekleri düşünüyordur ne yapsın
Bu cevabı vereceğini biliyordum,bir önce ki yorumumda da yazdım gördüğün gibi.Evet şuan kıskanmıyorsun belki ama dediğim gibi takıntıların ilerlediği zaman sen de bu hale geleceksin bundan bahsediyorum.O adamda böyle arkadaşla,kuzenle başladı kıskançlıklara.Eşi defalarca söyledi bir uzmana gidelim,senin normal değil durumun,psikoloğa gidelim dedi umursamadı adam.En sonunda ne oldu,kırdı kafayı iyice kardeşinden bile kıskanmaya başladı.Bu takıntılar zamanla sinsi sinsi ilerliyor sen farketmeden,anlayamıyorsun.Şuan 16 yaşın da ki kuzeni kıskanıyorsun bu da normal değil,şimdi böyleyse 2 sene sonra kız kardeşiyle beraber yatsa onu da kıskanacaksın,bunun sonu yok yani.O yüzden önlemini almak zorundasın acilen.Bir de erkekler evlenince değişebiliyor bazen.Şimdi silmene bir şey demez belki ama evlenince sen karışma deyip,seni tersleyebilir o zaman işte kafayı kırarsın,ciddi söylüyorum.Bir de ailenin içine gireceksin,kafana göre onu sil,bunu engelle diyemezsin eşine.Yaparsan eğer bu sefer kayınvalide girer devreye,eşinde ondan yana olur.Tavsiye için saol ama evt o gerçekten hastaymış kardeşinden kısjanmak ne demekk ben çok kıskanç biriyim ama bugüne kadar onu ne annesinden ne babasndan kardeşinden teyzesinden kıskanmadım kardeş bu yani benimde kardeşim var.ama kuzen farklı bşy mesela
Off Allah korusun düşüncesi bile çok korkunçBu cevabı vereceğini biliyordum,bir önce ki yorumumda da yazdım gördüğün gibi.Evet şuan kıskanmıyorsun belki ama dediğim gibi takıntıların ilerlediği zaman sen de bu hale geleceksin bundan bahsediyorum.O adamda böyle arkadaşla,kuzenle başladı kıskançlıklara.Eşi defalarca söyledi bir uzmana gidelim,senin normal değil durumun,psikoloğa gidelim dedi umursamadı adam.En sonunda ne oldu,kırdı kafayı iyice kardeşinden bile kıskanmaya başladı.Bu takıntılar zamanla sinsi sinsi ilerliyor sen farketmeden,anlayamıyorsun.Şuan 16 yaşın da ki kuzeni kıskanıyorsun bu da normal değil,şimdi böyleyse 2 sene sonra kız kardeşiyle beraber yatsa onu da kıskanacaksın,bunun sonu yok yani.O yüzden önlemini almak zorundasın acilen.Bir de erkekler evlenince değişebiliyor bazen.Şimdi silmene bir şey demez belki ama evlenince sen karışma deyip,seni tersleyebilir o zaman işte kafayı kırarsın,ciddi söylüyorum.Bir de ailenin içine gireceksin,kafana göre onu sil,bunu engelle diyemezsin eşine.Yaparsan eğer bu sefer kayınvalide girer devreye,eşinde ondan yana olur.
Ruh hastası sensinSen gerçek bir ruh hastasısın..
Evet bunu anlayabiliyorsan,korkunç diyorsan bu da iyi bir şey görüyorsun değil mi nasıl garip geliyor insana.Şuan yazdıklarında bize böyle garip geliyor işte.Sende böyle kıskançlıkla kafayı kırmadan tedavini ol ki,mutlu,sağlıklı bir evliliğin olsun.Yoksa hem onlar yandı ailecek,hem de sen yandın,birbirinize girersiniz.Ben düşünüyorum şimdi bizim akrabaların,ailenin gelinleri böyle kuzenden falan kıskansa bizi çok fena haddini bildirirler ve hasta ruhlu derler yani,saygıda duymazlar böyle birine,kimse duymaz.O yüzden tedavini ol,olgun davran,kendini rezil etme kimseye,gülünç duruma düşme yani.Off Allah korusun düşüncesi bile çok korkunç
Ay yok 34 sayfa biz boşuna yazmışız elifcim,şuan anladım yani bunu ben.Bakın ben aslında herkesi kıskanmıyorum mesela nişanlımın bayan hocaları var ailede bi sürü bayan var onlardan kıskanmıyorum. Ama kz öğrencilerden vs kıskanıyorum aileye gelince bahsettiğim eltimle mesafeli olsun istiyorum çünkü kötü niyetli biri, bir de kuzeninin eşi var onunla sohbet etmesini istemiyorum sevmiuorum huzursuz oluyorum o kadından.
Sadece birşey sordukları zaman cevap versin istiyorum eltime ve kuzeninin eşine
Bugün oturuyoruz kuzeninin eşine nasıl gidiyo çalışmalar diye soruyo lanet olsunbya biliyo sinir olduğumu ona ben anladım demek ki artık sevmiyo beni sevse kuzeninin o lanet eşiyle mecbur olmadıkça konuşmazdı anlatmycaktım dayanamadım
Bi mesajlar yüzünden bide bu yüzden bu kadar ağladım diğer konuşarda var ama en çok bunlar yaktı canımı
Evt anlıyorum Ama öyle davranamıyorum olmuyo gerçekten mesela kuzeninin eşine çok soğuk davranmasını istiyorum eltimede şimdi vana deseler ki sana birşey yapcaz artık sorun etmiyceksin ikisini kabul etmem.ancak nişanlımın onlara uzak davrandığını görüp ondan sonra sorun etmiycem.Evet bunu anlayabiliyorsan,korkunç diyorsan bu da iyi bir şey görüyorsun değil mi nasıl garip geliyor insana.Şuan yazdıklarında bize böyle garip geliyor işte.Sende böyle kıskançlıkla kafayı kırmadan tedavini ol ki,mutlu,sağlıklı bir evliliğin olsun.Yoksa hem onlar yandı ailecek,hem de sen yandın,birbirinize girersiniz.Ben düşünüyorum şimdi bizim akrabaların,ailenin gelinleri böyle kuzenden falan kıskansa bizi çok fena haddini bildirirler ve hasta ruhlu derler yani,saygıda duymazlar böyle birine,kimse duymaz.O yüzden tedavini ol,olgun davran,kendini rezil etme kimseye,gülünç duruma düşme yani.
İyi de bu çocuk senin oyuncak bebeğin değil ki elif istediğin gibi kullanasın.O da bir insan sonuçta,kendi başına bir birey.Sen onu bu şekilde kısıtlayamazsın ki.Onu yap,bunu yapma,onunla konuşma,buna böyle tepki ver,bu nedir? Bak samimi söylüyorum eşim senin gibi olsa şu dakika boşardım,ben senin gibi olsam eşimde beni boşardı.Böyle ilişki yürümez,ilişkiyi bırak seninle normal arkadaşlık eden birini bile bulamazsın böyle davranmaya devam edersen.Kafanda kendi kendine bir şey kurup,insanlara sinir oluyorsun ve nışanlınında senin istediğin gibi davranmasını bekliyorsun,sence normal mi bu durum?Evt anlıyorum Ama öyle davranamıyorum olmuyo gerçekten mesela kuzeninin eşine çok soğuk davranmasını istiyorum eltimede şimdi vana deseler ki sana birşey yapcaz artık sorun etmiyceksin ikisini kabul etmem.ancak nişanlımın onlara uzak davrandığını görüp ondan sonra sorun etmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?