- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Kafamda kurmuyorum gerçekten bu iki insanı sevmiyorum ve nişanlımında onlara soğuk davranmasını istiyorum bana değer veriyorsa yapar zaten bu konuyu konuşmamız lazım gerçekten ancak istediğim gibi olursa mutlu olabilcem tek bildiğim bu şu anİyi de bu çocuk senin oyuncak bebeğin değil ki elif istediğin gibi kullanasın.O da bir insan sonuçta,kendi başına bir birey.Sen onu bu şekilde kısıtlayamazsın ki.Onu yap,bunu yapma,onunla konuşma,buna böyle tepki ver,bu nedir? Bak samimi söylüyorum eşim senin gibi olsa şu dakika boşardım,ben senin gibi olsam eşimde beni boşardı.Böyle ilişki yürümez,ilişkiyi bırak seninle normal arkadaşlık eden birini bile bulamazsın böyle davranmaya devam edersen.Kafanda kendi kendine bir şey kurup,insanlara sinir oluyorsun ve nışanlınında senin istediğin gibi davranmasını bekliyorsun,sence normal mi bu durum?
Canim o o ailenin icinde ama istesende,sevmesende bunu ne yazikki kisitlayamazsin. Elbet mesafe koymasini soylersin ama tamamiyle aradaki bagi koparmasini istemen cok zor birsey hatta mumkunati yok.ayrica hepinizin evi ayri yolu ayri ne olur ki konussada..Bakın ben aslında herkesi kıskanmıyorum mesela nişanlımın bayan hocaları var ailede bi sürü bayan var onlardan kıskanmıyorum. Ama kz öğrencilerden vs kıskanıyorum aileye gelince bahsettiğim eltimle mesafeli olsun istiyorum çünkü kötü niyetli biri, bir de kuzeninin eşi var onunla sohbet etmesini istemiyorum sevmiuorum huzursuz oluyorum o kadından.
Sadece birşey sordukları zaman cevap versin istiyorum eltime ve kuzeninin eşine
Bugün oturuyoruz kuzeninin eşine nasıl gidiyo çalışmalar diye soruyo lanet olsunbya biliyo sinir olduğumu ona ben anladım demek ki artık sevmiyo beni sevse kuzeninin o lanet eşiyle mecbur olmadıkça konuşmazdı anlatmycaktım dayanamadım
Bi mesajlar yüzünden bide bu yüzden bu kadar ağladım diğer konuşarda var ama en çok bunlar yaktı canımı
Sen o insanları sevmiyor olabilirsin ama belki nışanlın seviyor,ona bir kötülükleri olmamış demek ki muhabbetini kesmek istemiyor onlarla.Onu bu şekilde tercih yapmak zorunda bırakıyorsun ya bir gün seni değil,senin istemediğin kişileri seçecek senden bıktığı için,o zaman ne yapacaksın? Şuan ki halinden daha mı mutlu olacaksın? Bu kadar kadın 35 sayfa boyunca bunu söyledik sana,hala bildiğini okumaya devam ediyorsun.Kafamda kurmuyorum gerçekten bu iki insanı sevmiyorum ve nişanlımında onlara soğuk davranmasını istiyorum bana değer veriyorsa yapar zaten bu konuyu konuşmamız lazım gerçekten ancak istediğim gibi olursa mutlu olabilcem tek bildiğim bu şu an
Çok sağol gerçekten sende çok iyi anlamışsın durumumu.Canim oncelikle elbette ic dunyanda,seni bu dusuncelee sevkedecek ne yasiyorsun bilemeyiz,o yuzden yargilamak bize yakismaz. Rabbim gonlune gore versin insallah,lakin eger sadece taktigin mevzu strese sokma beni demesi ise bu o kadar ufak bi ayrinti ki ayrica senin dusundugun gibi baski altinda,zorlama gibi bir durumu ifad etmez.. Hani zor donemdeyim zaten strese sokma beni tarzinda soylemistir umuyorum ki.. Ayrica diger bi husus olan kuzen,Elbette eger suphe duyuyor isen kiskanir tedbirini alirsin lakin ortada hicbirsey yokken ustune telefonunu ondan habersiz silmen ustune birde 16 gibi kucuk bir yasta olmasi tabiki akilda durgunluk yasatiyor.. Bence oncelikle nisanlini al ve karsina guzelce eksisi,artisi ile herseyini usluplu bir bicimde konus,yoksa cozume varamaz kendini yer bitirir bu vesvese ve dusuncelerin.. Ne denir baska bilemedim canim. Allah hakkinda hayirlisini versin insallah Selametle
Zaten tamamen konuşma filan diyemem böyle birşey olamaz ama çok çok mesafeli çok çok ciddi olabilir onlara karşı hatta bi keresinde söz vermişti araya kavga girdi unuttu sözünü sözünü bile tutamayacak karakterde biri daha önemlisi bana verdiği değer bu demek kiCanim o o ailenin icinde ama istesende,sevmesende bunu ne yazikki kisitlayamazsin. Elbet mesafe koymasini soylersin ama tamamiyle aradaki bagi koparmasini istemen cok zor birsey hatta mumkunati yok.ayrica hepinizin evi ayri yolu ayri ne olur ki konussada..
Ruh hastası sensin
Evet bi tercih yapıcak ya onlara karşı çok resmi olcak (onlarda farketmeli bunu) yada...Sen o insanları sevmiyor olabilirsin ama belki nışanlın seviyor,ona bir kötülükleri olmamış demek ki muhabbetini kesmek istemiyor onlarla.Onu bu şekilde tercih yapmak zorunda bırakıyorsun ya bir gün seni değil,senin istemediğin kişileri seçecek senden bıktığı için,o zaman ne yapacaksın? Şuan ki halinden daha mı mutlu olacaksın? Bu kadar kadın 35 sayfa boyunca bunu söyledik sana,hala bildiğini okumaya devam ediyorsun.
Ruh hastası ben miyim kuzeninin eşine nası gidiyo çalışmalar diye sormayacakmis. Sen şaka mısın nesin ya.. bizler burda okurken cinnet geçirdik o adam nası katlanıyor sana ya.. Ama yakındır ayrılması söyliyim. Kim hayatını senin gibi biriyle zindan etmek ister ki.. sonra da hatırlatma stres oluyorum lafına takıyorum ee nolcak başka stresin dışında. Evlilik tarihi yaklaştıkça heyecandan ve mutluluktan uçuyorum diyemez heralde bu şartlar altındaki bitişi dimi..[/QUOTE][QUOTE="elifff_____, post: 42752897, member: 704186"
Bugün oturuyoruz kuzeninin eşine nasıl gidiyo çalışmalar diye soruyo lanet olsunbya biliyo sinir olduğumu ona ben anladım demek ki artık sevmiyo beni sevse kuzeninin o lanet eşiyle mecbur olmadıkça konuşmazdı anlatmycaktım dayanamadım
Bi mesajlar yüzünden bide bu yüzden bu kadar ağladım diğer konuşarda var ama en çok bunlar yaktı canımı
Senin resmi anlayışına da bağlı bu biraz.Adam sanıyorum ki iyi tatlım ne olsun,sen nasılsın tarzında bir cevap vermiyordur kimseye,sen varken bu mümkün değil çünkü.İyi valla ne olsun,sen nasılsın diyordur en fazla.Bu da gayet resmi bir cevap bence.Sen ne istiyorsun tam olarak döver gibi mi karşılık versin insanlara?Evet bi tercih yapıcak ya onlara karşı çok resmi olcak (onlarda farketmeli bunu) yada...
Hayır şununistiyorum uzun uzun sohbetler etmesin sadece onlar birşey sırfuğunda konuşsun yani çok mecbur olmadıkça konuşmasın onlarla soğuk olsun onlarda farketsinler bunu ama bunu istiyorum.bu kadar zor olmamalıSenin resmi anlayışına da bağlı bu biraz.Adam sanıyorum ki iyi tatlım ne olsun,sen nasılsın tarzında bir cevap vermiyordur kimseye,sen varken bu mümkün değil çünkü.İyi valla ne olsun,sen nasılsın diyordur en fazla.Bu da gayet resmi bir cevap bence.Sen ne istiyorsun tam olarak döver gibi mi karşılık versin insanlara?
Canim herkesin ne soyledigini ne dusundugunu bir kere takma lutfen kafana.. Burada bile ne ithamlarda bulunuluyor insanin ne yasadigini bilmeden degilki normal hayatinda senin ne yasadigini bile bile gore gore bir darbede benden diyorlar.. Elbette canim en guzeli al karsina guzel bi sekilde konus cok cok mesafe olmaz ama mesafeli elbet olabilir,ayrica boyle olmasi icin cok baskida bulunma yoksa sana karsi onlari iyi sanip senden soguyabilir Allah yasatmasin.. O yuzden tatli dille hallet,kavga hir gur,baski yerine.. Sana ve onaÇok sağol gerçekten sende çok iyi anlamışsın durumumu.
Evet karşıma alıp konuşcam zaten ama doğru zamanı bekliyorum şu dönem ikimizde gerginiz ve şimdi konuşursam tartışma çıkar diye korkuyorum canımı sıkan ne varsa hepsini konuşmak istiyorum bi çözüm bulmalıyız yoksa ben ölcem böyle üzüntüden ilk başta istemediğim insanlara karşı mesafeli ciddi olcak gerekmedike konuşmayacak( kuzeninin eşi , eltim, okuldaki kızlar vs)
sen ne sıkıcı bi insansın ya.. kaç sayfa olmuş hala ayni tas aynı hamamHayır şununistiyorum uzun uzun sohbetler etmesin sadece onlar birşey sırfuğunda konuşsun yani çok mecbur olmadıkça konuşmasın onlarla soğuk olsun onlarda farketsinler bunu ama bunu istiyorum.bu kadar zor olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?