• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Ben soyle davransam var ya, esim bana kuser resmen abartiyorum diye, sizin nisanliniz sizi gercekten seviyor, baya sabrediyor . kiymetini bilin kendinize gelin.

Çok sağol gerçekten sende çok iyi anlamışsın durumumu.
Evet karşıma alıp konuşcam zaten ama doğru zamanı bekliyorum şu dönem ikimizde gerginiz ve şimdi konuşursam tartışma çıkar diye korkuyorum canımı sıkan ne varsa hepsini konuşmak istiyorum bi çözüm bulmalıyız yoksa ben ölcem böyle üzüntüden ilk başta istemediğim insanlara karşı mesafeli ciddi olcak gerekmedike konuşmayacak( kuzeninin eşi , eltim, okuldaki kızlar vs)

Banlanmışsın ama bunu okursun imş
Bende akademisyen olmak istiyorum
Eşim ileride bana okuldaki erkeklerle konuşma dese hayatta kabul etmem
Ben hocayım ne demek öğrencilerle konuşma der bildiğimi okurum
Nişanlınızı gerçekten sevseniz kariyerine balta olmaya çalışmazsınız

Kaynana olsam ileride, böyle bir gelinim olsa, aile üyeleri arasına -ayh ben huzursuz oluom yea çok önemliyim ben ki en önemli benim ki- tripleriyle soğukluk sokmaya çalışsa, en cadı kaynana olur onları evlendirmemek için gerekirse bileklerimi keser yine de ailemi kurtarırdım. Çok ciddiyim bak

Bence sende bunun farkındasın ki ailedekilere bişi çaktırmıyorsun. Sıkıyorsa söylesene kv ne bunları

ayyy kim bilir neler yazıyodu o mesajlarda?
ya kız öğrenciler yazdıysa, nişanlınız da cevapladıysa? kızlar bunu yanlış anlayıp devam ederlerse yazmaya???

zaten kuzen olayını geçtim, gerek yok yani telefonunda numarasının falan olmasına, neden olsun ki? 15 yaşında bile olsa 4 sene sonra 19 yani

hele beni strese sokma demesii?? en mutlu olması gerektiği zaman niye böyle şeyler söylemiş ki? bence hemen git bak telefonuna canını sıkabilecek mesajlaşmalar olabilir

Maalesef kuzu :KK14:
Bide şu elife telkin vermeye çalışan hatunlar boşuna uğraşıyorsunuz biz yıllardır tanıyoruz kendisini 1 gram değişmedi dahada kötü olmuş kendisi zaten bi kaç konusundan sonra sizde bizim gibi cevaplar vermeye başlarsınız.
Zamanla kimse senin konularına yazmıyacak haberin olsun boşa zaman kaybı

ben de bir erkek arkadaşımın evinde kaldım baş başa

yedik içtik; eşimle sevgili idik bundan da haberi vardı

bana hiiiiç garip gelmemişti

sadece ben değil işim de genişmiş galiba :)
Bana garip gelmişti bozulmuştum ama kıyametleri de koparmamıştım...

Başlığı görünce ne olaylar olmuştur dedim baktım hemen...

Meğerse bişeycik olmamış.ne var yani strese sokma şimdi dediyse? Ben hiç öyle isteksizmiş gibi düşünemedim.bide nişanlının kuzenini silmen de saçma olmuş samimiyet olmasa bile insanın telefon rehberinde ayda yılda bir gördüğü insanlar bile var.olay falan yok sen çok takıksın benim gibi

Maalesef kuzu :KK14:
Bide şu elife telkin vermeye çalışan hatunlar boşuna uğraşıyorsunuz biz yıllardır tanıyoruz kendisini 1 gram değişmedi dahada kötü olmuş kendisi zaten bi kaç konusundan sonra sizde bizim gibi cevaplar vermeye başlarsınız.
Zamanla kimse senin konularına yazmıyacak haberin olsun boşa zaman kaybı
zaten bi iki cevabina bakip umudu kestim cano.. insan pes diyor, bi adimmi ilerlemez yav..

Back
X