- Konu Sahibi elifff_____
Ben soyle davransam var ya, esim bana kuser resmen abartiyorum diye, sizin nisanliniz sizi gercekten seviyor, baya sabrediyor . kiymetini bilin kendinize gelin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu lorena mi![]()
Eski uye galiba bende baktimda bulamadimLorena kim ?![]()
Çok sağol gerçekten sende çok iyi anlamışsın durumumu.
Evet karşıma alıp konuşcam zaten ama doğru zamanı bekliyorum şu dönem ikimizde gerginiz ve şimdi konuşursam tartışma çıkar diye korkuyorum canımı sıkan ne varsa hepsini konuşmak istiyorum bi çözüm bulmalıyız yoksa ben ölcem böyle üzüntüden ilk başta istemediğim insanlara karşı mesafeli ciddi olcak gerekmedike konuşmayacak( kuzeninin eşi , eltim, okuldaki kızlar vs)
yok bu böyle. aslında bakmayın ülkede çok bu tip insanlar.. bundan 1 yıl önce buraya konu açan bir üye vardı, keşke onu görseydiniz Elif'e şükür ederdiniz![]()
Maalesef kuzubu lorena mi![]()
Bana garip gelmişti bozulmuştum ama kıyametleri de koparmamıştım...ben de bir erkek arkadaşımın evinde kaldım baş başa
yedik içtik; eşimle sevgili idik bundan da haberi vardı
bana hiiiiç garip gelmemişti
sadece ben değil işim de genişmiş galiba :)
feci derecede kiskanc bi arkadasimizdi, KK unlusu..Lorena kim ?![]()
zaten bi iki cevabina bakip umudu kestim cano.. insan pes diyor, bi adimmi ilerlemez yav..Maalesef kuzu
Bide şu elife telkin vermeye çalışan hatunlar boşuna uğraşıyorsunuz biz yıllardır tanıyoruz kendisini 1 gram değişmedi dahada kötü olmuş kendisi zaten bi kaç konusundan sonra sizde bizim gibi cevaplar vermeye başlarsınız.
Zamanla kimse senin konularına yazmıyacak haberin olsun boşa zaman kaybı
Eski uye galiba bende baktimda bulamadim