- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi elifff_____
bence sizin çok fazla öz güven sorununuz var . nişanlınız sanırım sizden daha üst bir makamda. bana nasıl bakar kaybeder miyim gibi itiraf edemediğiniz sorularınız var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. de haklısın biraz ama ikide ne var ki sildim silerim de gitsin ne yaniÖğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Ben burada yeni bir üye değilim ama sen dedektifçilik oynamaya gelmişsin galiba inanmıyorsan inandığın konularla uğraşGerçek olduğunu sanmıyorum, muhtemelen dalga geçmek için girmişsin foruma. Katılalı henüz 15 gün olmuş, 435 mesaj atmışsın ki düğününe az zaman kalmış. Bu kadar vakit bulman çok garip.
Üniversitede olduğunu söylemişsin, amacım kimseyi aşağılamak v.s. değil tabi ki ama yazdıkların, takıldığın konular daha ziyade 16-17 yaşında ergen bir kızın söylemleri gibi.
Bana hiç inandırıcı gelmedin. Üzgünüm. Umarım insanlar sana daha fazla yazıp prim vermez.
Senin kadar hastalıklı olmasada...Konu sahibinin ve konularinin gerçek olduğuna asla inanmıyorum. Her açtığı konuda insanların tepki vereceği noktalar özenle seçilmiş oluyor. En ufak bir çözüm arayışıyla değil, daha da alevlendirecek şekilde cevaplar veriyor. Bu yüzden de saçma sapan her konusu sayfalarca uzuyor. Garip bir tatmin yöntemi. Hastalikli bir ruh..
Bayanlarla kızlarla sohbet etme mesafeli ol denekle mi kariyerine balta vuracağım? Aksine daha saygın biri yapar bunlar onu.Banlanmışsın ama bunu okursun imş
Bende akademisyen olmak istiyorum
Eşim ileride bana okuldaki erkeklerle konuşma dese hayatta kabul etmem
Ben hocayım ne demek öğrencilerle konuşma der bildiğimi okurum
Nişanlınızı gerçekten sevseniz kariyerine balta olmaya çalışmazsınız
Kaynana olsam ileride, böyle bir gelinim olsa, aile üyeleri arasına -ayh ben huzursuz oluom yea çok önemliyim ben ki en önemli benim ki- tripleriyle soğukluk sokmaya çalışsa, en cadı kaynana olur onları evlendirmemek için gerekirse bileklerimi keser yine de ailemi kurtarırdım. Çok ciddiyim bak
Bence sende bunun farkındasın ki ailedekilere bişi çaktırmıyorsun. Sıkıyorsa söylesene kv ne bunları
Hayır hiç alakası yok hatta bazı konularda tam tersibence sizin çok fazla öz güven sorununuz var . nişanlınız sanırım sizden daha üst bir makamda. bana nasıl bakar kaybeder miyim gibi itiraf edemediğiniz sorularınız var
Ben birşey demiyorum ayrıca ne diye yslan söyliycem ki sana, nişanlım anlattı kaç kere annesine ben neden anlatayımYalan söyleme ayrıca
Ne diyorsun kvdene
Annecim eltimi sevmiyorum onunla görüşmemek için bayramd seyranda gelmicez. Abisiyle de görüşemicez malum eltil orada olacak
Bi git böyle de bakalım moluo
Ben birşey demiyorum ayrıca ne diye yslan söyliycem ki sana, nişanlım anlattı kaç kere annesine ben neden anlatayım
Tekrar söylüyorum ben ona kimseyle konuşma demiyorum odasına gidip soruda sorarlar koridorda görür selamda verrler vs.ama mesafeli olmak ciddi davrannak başka birşey
Hiçbrşey napalirim ki, gerektiği gibi davransın yeter, yarın bi gün bende çalışmaya başlıycam zaten o zaman anlycam onu bakalım haklı mı yoksa haksız mıİyi de açtığın konular malum
Soru soran çdev için mail atan kızlara yazdıkların belli
Bizde tek erkek hoca var ve attığımız maillerin hesabı yok
Ha bu arada hiç bir öğrenci nemrut suratlı bir hocadan ders almak istemez
Adam mecbur kalacak mesela bir bayanla ortak proje yapacak seminerlere gidecek vs
O zaman napacaksın ?
Çok tşk ederim yazarım tabiElif senin derdin olunca bana yaz ben seni anlarim