• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

bence sizin çok fazla öz güven sorununuz var . nişanlınız sanırım sizden daha üst bir makamda. bana nasıl bakar kaybeder miyim gibi itiraf edemediğiniz sorularınız var

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
1. de haklısın biraz ama ikide ne var ki sildim silerim de gitsin ne yani

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok

ben nişan attım ve su anlattıklarınız cok çocukça yaşınız kaç bilmiyrum ama hala kızı 16 yaş var yanı cidden saçmaa bemce düğün hazırlıklarına odaklanın.. canınızı sıkmayın

Gerçek olduğunu sanmıyorum, muhtemelen dalga geçmek için girmişsin foruma. Katılalı henüz 15 gün olmuş, 435 mesaj atmışsın ki düğününe az zaman kalmış. Bu kadar vakit bulman çok garip.

Üniversitede olduğunu söylemişsin, amacım kimseyi aşağılamak v.s. değil tabi ki ama yazdıkların, takıldığın konular daha ziyade 16-17 yaşında ergen bir kızın söylemleri gibi.

Bana hiç inandırıcı gelmedin. Üzgünüm. Umarım insanlar sana daha fazla yazıp prim vermez.
Ben burada yeni bir üye değilim ama sen dedektifçilik oynamaya gelmişsin galiba inanmıyorsan inandığın konularla uğraş

Konu sahibinin ve konularinin gerçek olduğuna asla inanmıyorum. Her açtığı konuda insanların tepki vereceği noktalar özenle seçilmiş oluyor. En ufak bir çözüm arayışıyla değil, daha da alevlendirecek şekilde cevaplar veriyor. Bu yüzden de saçma sapan her konusu sayfalarca uzuyor. Garip bir tatmin yöntemi. Hastalikli bir ruh..
Senin kadar hastalıklı olmasada...
İnanmıyorsan yazma bu kadar basit
Banlanmışsın ama bunu okursun imş
Bende akademisyen olmak istiyorum
Eşim ileride bana okuldaki erkeklerle konuşma dese hayatta kabul etmem
Ben hocayım ne demek öğrencilerle konuşma der bildiğimi okurum
Nişanlınızı gerçekten sevseniz kariyerine balta olmaya çalışmazsınız

Kaynana olsam ileride, böyle bir gelinim olsa, aile üyeleri arasına -ayh ben huzursuz oluom yea çok önemliyim ben ki en önemli benim ki- tripleriyle soğukluk sokmaya çalışsa, en cadı kaynana olur onları evlendirmemek için gerekirse bileklerimi keser yine de ailemi kurtarırdım. Çok ciddiyim bak

Bence sende bunun farkındasın ki ailedekilere bişi çaktırmıyorsun. Sıkıyorsa söylesene kv ne bunları
Bayanlarla kızlarla sohbet etme mesafeli ol denekle mi kariyerine balta vuracağım? Aksine daha saygın biri yapar bunlar onu.
Sıkıyorsa filan demişsinde.benim kv bu olanların hepsinden haberi var ! Hepsinden dediğim bu son konu değil önceki kıskançlık konularımı oda biliyor neyse ki kadın senin karakternde biri değilmiş ki bazen de bizi o barıştırdı

bence sizin çok fazla öz güven sorununuz var . nişanlınız sanırım sizden daha üst bir makamda. bana nasıl bakar kaybeder miyim gibi itiraf edemediğiniz sorularınız var
Hayır hiç alakası yok hatta bazı konularda tam tersi

Sen bir anne olsan
Elin kızı gelse iki oğlunun arasını açmak istese
Naparsın ??

Bizim de erkek hocalarımız var ve ha bire odasına gidiyoruz soru sorutoruz. Bazen nasılsınız demeye gidiyoruz. Biz namussuz muyuz ? Evet bu kariyerine balta vurmaktır. Öğrenci ve insan ilişkileri olmayan biri akademisyen olamaz. Ne komik ya gelmiş kaç yaşına ama icazet alması gerek kimle konuşup konuşmayacağına

Cidden çekilecek dert değilsiniz
Keşke nişanlınıza ve ailesine ulaşabilsek de tüm konuşarını mail falan atsak
Gerçi şehrini biliyoruz oradaki üniyi de
Şeytan diyo tut tüm alademisyenlere at
Başını yakmasın adam

Yalan söyleme ayrıca
Ne diyorsun kvdene
Annecim eltimi sevmiyorum onunla görüşmemek için bayramd seyranda gelmicez. Abisiyle de görüşemicez malum eltil orada olacak

Bi git böyle de bakalım moluo

Yalan söyleme ayrıca
Ne diyorsun kvdene
Annecim eltimi sevmiyorum onunla görüşmemek için bayramd seyranda gelmicez. Abisiyle de görüşemicez malum eltil orada olacak

Bi git böyle de bakalım moluo
Ben birşey demiyorum ayrıca ne diye yslan söyliycem ki sana, nişanlım anlattı kaç kere annesine ben neden anlatayım
Tekrar söylüyorum ben ona kimseyle konuşma demiyorum odasına gidip soruda sorarlar koridorda görür selamda verrler vs.ama mesafeli olmak ciddi davrannak başka birşey

Ben birşey demiyorum ayrıca ne diye yslan söyliycem ki sana, nişanlım anlattı kaç kere annesine ben neden anlatayım
Tekrar söylüyorum ben ona kimseyle konuşma demiyorum odasına gidip soruda sorarlar koridorda görür selamda verrler vs.ama mesafeli olmak ciddi davrannak başka birşey

İyi de açtığın konular malum
Soru soran çdev için mail atan kızlara yazdıkların belli
Bizde tek erkek hoca var ve attığımız maillerin hesabı yok
Ha bu arada hiç bir öğrenci nemrut suratlı bir hocadan ders almak istemez
Adam mecbur kalacak mesela bir bayanla ortak proje yapacak seminerlere gidecek vs
O zaman napacaksın ?

Yok artık ya gerçekten şok oldum okuyunca böyle boş yere problem çıkarmak bu olsa gerek yapmayın bunu kendinize...

İyi de açtığın konular malum
Soru soran çdev için mail atan kızlara yazdıkların belli
Bizde tek erkek hoca var ve attığımız maillerin hesabı yok
Ha bu arada hiç bir öğrenci nemrut suratlı bir hocadan ders almak istemez
Adam mecbur kalacak mesela bir bayanla ortak proje yapacak seminerlere gidecek vs
O zaman napacaksın ?
Hiçbrşey napalirim ki, gerektiği gibi davransın yeter, yarın bi gün bende çalışmaya başlıycam zaten o zaman anlycam onu bakalım haklı mı yoksa haksız mı

Neyse tmm yazan yardımcı olmaya çalışan herkese tşk ederim, bu arada burda bahsettiğim konuşardan hala bahsetmedim nişanlıma yani sadece kendi içimde dert ettim

Ahhhh keşke bekar olaydım, nişanlınin okulunda öğrenci olaydım,mesafe nedir ne değildir bir gostereydim

Okul merdivenlerden evine gitmek için inerken önüne ciksaydim o ara ayağım sendeleseydi ayyyy deyip üzerine dusseydim tutsaydi beni bakissaydik göz göze gelseydik sen de tesadüfya o an nişanlıni görmeye gelmişsin tam merdivenlerde bizim bu duruma şahit olmuşsun felan offf çok pis senaryo yazıyorum ben ya :)

N'apardin acaba beni ?

Tmm ben haksızım üstüme gelmeyin artık lütfen kimse bile isteye üzülmek istemez yaşamayanda bilemez

Sevgili konu sahibi;
Sizin hayatınızdaki tek uğraşınız nişanlınız mı? Başka bir yönergeniz,önceliğiniz yokmu?
Konunuzu sonuna kadar okumadım zira hep bir gereksiz kıskançlık durumu var.
Bakın ne diyeceğim,bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok,hatta yarın sabah uyanacağimızın bile.
Siz hayatınızın merkezine koymuşsunuz nişanlınızı,her an herşey olabilir. Evlenemeyebilir,evlenip boşanabilir,eşinizi başka bir sebepten kaybedebilirsiniz (acı ama gerçek olan bu) herşey olabilir yani.
Peki siz ne yaparsıniz bu durumda,nasıl idame ettirirsiniz hayatınızın geri kalanını?
Birde bu taraftan bakıp,rahatlamaya çalısmanızı öneririm. Böyle hayat geçmez,yazık olur size.

Elif her actigin konuyu okurken; Allah'im (bir tane oğlum var ikinci yolda) evlatlarimi aklı başında insanlarla karsilastir" diye dua ediyorum. Kusura bakma ama o da bir evlat ne zorluklarla büyütülüyor bir çocuk haberin yok tabi. Karşına da biraz iyi niyetli biri çıkmış yok şöyleydi yok böyleydi diyorsun. Allah aşkına at nişanı da kurtar o adamı senden...

Back
X