Zehir gibi geçti günüm

Selam Rizzoli ben maura!
Şaka bir yana çok severim tess ı.
Konu sahibi bir dur allah aşkına!

Bence nisanlinin günü zehir olmuş....
Bazen hayat bazı insanlara çok kolay diye düşünüyorum... Hayır benim hayatım da çok zor değil ama, bi saçma sapan şeyleri kafasına takan bir insan nasıl bir dünyada yaşamış çok merak ediyorum.... Prenses mi, düşes mi ne yanı, kimin hayati bu kadar basit şeyleri sorun etmesine izin verir....

Ben nişanlıma bşy belli etmedim bşy söylemedim işte o yüzden şimdi kendi kendimi yiyorum bu defa tutiyim kendimi dedim

Ayrıca şunu da söyleyeyim,kuzeni benden önemli mi demişsin ya,bu tutumun çok yanlış.Evet önemli,çünkü onun akrabası,kan bağı var ve senden önce de vardı hayatında onun.Lütfen insanlarla bir ilişkiye başladığınız zaman onu akrabalarından,ailesinden koparmaya çalışmayın,bu gerçekten bencillik bana göre.Ve emin olun bu davranışlar ilişkinize zarar verir,şuan belki bir problem olmaz ama ilerde nışanlın dolup dolup bir patlarsa sen kimsin hadi defol git derse zararlı çıkan sen olursun,bu çocukça ve gereksiz hareketler yüzünden sevdiğin insanı kaybetmiş olursun.Emin ol kimse vazgeçilmez değildir,senden ayrılır 3 gün sonra başkasını bulur erkek bu,dönüp arkasına bakmaz bile.İstediğin kadar güzel ol,kariyerin olsun,düzgün bir insan ol bunlar bir işe yaramaz çünkü çene yapan,sürekli kavga çıkaran ve çok kıskanç kadınlardan erkekler nefret ediyor.Bal olsan yenmezsin diye bir söz var ya aynen o şekil yani.

iyi de size ne

ne ara, neden yardım etmiş?

adam tanıdık yardım etmiş; yeri gelir tanımadığına bile yardım edersin

ev tutunca da mı hayırlı olsun denirmiş

ne var evleniyorsunuz işte; ev tutmanız doğal; hani evi alsanız neyse ne de altı üstü kiralık ev; yarın vaz geçersin

16 yaşındaki kızla derdin ne; silsen ne değişecek; adamın kuzeni; görünce yine sarılacak öpecek; yahut telde kayıtlı olmayınca onunla konuşmasına engel olamayacaksın kız yine arar ya da nişanlın konuşacaksa babasından, annesinden, halasından alır numarayı konuşur ne faulünü gördün kızın

kaldı ki nişanlın üniversitede çalışıyor; 16 lık kuzenden daha uygun bir çok kız vardır çevresinde kuzenine mi kaldı

eltinin lafında hiçbir şey yok; sen sevmemişsin kadını; takacak yer arıyorsun; düğün yaklaşınca stres basar diye herkes der yani; ben görsem ben de derdim nişanlına düğün yaklaştı stres de artmıştır diye

ama nişanlının sinirleri aldırılmış her halde ben seninle bir gün dahi nişanlı kalamazdım sanırım

Tek çocuk musunuz?
Hayatınızda her şeyi kolayca, uğraşmadan mı elde ettiniz? Her istediğiniz oldu mu?
Anne babanızı da siz mi yönetirsiniz?

Sizin sorununuz kıskançlıktan çok kontrolcülük ve ne kadar çok hayatınızı etkiliyor farkında mısınız? İşler kontrolünüzden çıkınca (nişanlınızın cevabına müdahale edememeniz, gelen mesajları kontrol etmemiş olmanız vs.) durumu inanılmaz abartıyorsunuz.
Lütfen iyi bir terapiste gidin. Evlenecekmişsiniz, belki anne olacaksınız. Bu halde çocuk büyütemezsiniz, canınıza yazık.

Siz yalnizca kiskanc degil, bence kotu bir insansiniz da.
Yardim etmenin nesi kotu?
Insanlar bazen o kadar yogun olur ki bazi seyleri unuturlar.
Ay olaya bak yani ha evlilik yildonumunu unutmus bir akraba ha ev tutmussun da hayirli olsun dememis, hic farki yok nazarimda.
Buna takip nasil yardim edersin diye kavga etmeyi dusunmek hangi kafanin urunu?

Haklısınız ama benden önemli dğl tabi ki bayramda seyranda bir araya geliyolar ve kızın attığı msjda toplu mesajdı o kız benden önemli dğl. önemli ise zaten bu benden ayrılması anlamına gelir

Tuh yazik olmuş, azcik daha didikleseydiniz kafasını....
Bir de bi daha silececegim diyorsunuz.... Velev ki 20 yasında 25 yasında size ne akraba onlar, siz yokken onlar vardı... Kendinizi çok ehem mühim sandiniz, nisanlaninca...
tedavi olun, yoksa o adam sizi bırakır, hangi sağlıklı insan çeker bu kadar tafrayi....
Hmmm bir de şu ihtimal var, başka bir hatla, tereyağından kil çeker gibi aldatir sizi, ruhunuz duymaz....
Başka bir ihtimal yok yanı, ya tedavi olacaksınız, ya mutsuz...

yok ya; tek çocuk olmakla ilgili değil bu

ben de tek çocuğum; o durumda bazı şeyleri kurarsın; karşındaki yapmaz; bozulursun vs ama burada tamamen ben diyor konu sahibi; hiç eşimin kuzenlerini telden silmek aklıma gelmedi; yahut bir tanıdığına neden yardımcı oldu demek ya da herkesin çağırdığı birini ben düğünümüze çağırma demek

eşim çoğunluğu bayan olan bir yerde çalışıyordu; hiç tanımadığım bir çok kız geldi düğünüme ne var bunda kiii

Beni tanımadan nasıl kötü olduğuma karar verdiniz

Haklısınız ama benden önemli dğl tabi ki bayramda seyranda bir araya geliyolar ve kızın attığı msjda toplu mesajdı o kız benden önemli dğl. önemli ise zaten bu benden ayrılması anlamına gelir

Sizden onemli hanimefendi.
Ve kabul edin cogu zamanda bu hareketleriniz yuzunden 2. planda kalmaya mahkum olacaksiniz.
Bugun olmazsa yarin.

Ay seni tanımaya gerek mi var kötü kalpli ve fesat biri olduğunu anlamak için?
Büyük ihtimalle pedofil beyni var, o yüzden 5 yaşındaki çocuğu bile kız diye kıskanırsın.
Bacak arasında dönüp duruyor senin düşüncelerin.

İnşallah nişanlın seni eve kitler ailenden bile mahkum kalırsın, o zaman görürsün 16 yaşındaki kuzenini sırf kız diye silmek ne demekmiş.

Beni tanımadan nasıl kötü olduğuma karar verdiniz

Bişi sorucam
Siz kızı neden siliyorsunuz ve tek rehberinde duramaz diyorsunuz ?
A) nişanlım bir sapık / pedofili
B) kız nişanlıma asılıyor
C) kız benden önemli değil
D) çünkü benim özgüvenim yok o kızı kıskanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…