- Konu Sahibi elifff_____
-
Kız mı bu arkadaşlar, nişanlınla hiç aynı ortama soktun mu
Yoo tek çocuk değilim hayatta her istediğimi filan da elde etmedim
Biraz haddini bilerek cevap yaz kötü sensin
Birşey olmadı sadece ona takmış değilim ki ben nilanlımın telinde bir kuz nunaradıngörmek istemiyorum ister akraba olsun ister yabancıAy arkadaşım şaşırdın mı sen? Yok cidden senin ruh sağlığın bozuk doktora git.Sakın yanlış anlama kötülüğüne değil iyiliğine söylüyorum bunu.Sana da yazık etrafında ki insanlara da yazık çünkü.Neden kuzenine kafayı takıyorsun,onu önemsiyor diye senden neden ayrılsın? Senin yerin farklı,onun yeri farklı.Sen nışanlısısın,o akrabası.Allah aşkına çok merak ettim şu kuzene takma sebebin nedir? Benim eşimin kuzeni gelip eşime,ben sana aşık oldum demeli ki ben bu kadar sinirleneyim.Anca bu durumda verilir bu tepki çünkü.Böyle bir şey mi oldu nedir senin derdin?
E bi bayandan isteseydin keskeCok ayip ya. Ben de bi keresinde erkek arkadasima ulasmaya calisiyodum dakikam yoktu, avm de sap gibi kalmistim o da arayamiyodu yanina patronu gelmis ama bilmiyorum tabi, yemek katinda bi ciftin telefonunu istedim kadin bana kotu kotu bakti adam kadina sordu kadin hayir verme dedi konusmadi bile kas goz isaretiyle pis pis bakarak anlatti sanki sevgilisini istedim, diger kisiler hep erkekti bi de masa masa gezip soramamistim, arayamadigim icin bir saat bekledim eger erkek arkadasim arayamasa gelmedip diyip sehir disina cikicakmis. Bi iyilik yapicaksin yani bu ne cinsiyetcilik tek erkek seninki sanki
Allah vuracak sana be demek, sen nasıl bir insansın ya?Yardim edilmesine hattaa eskilere gideyim bayilan bir hanimi sirf cinsiyeti yuzunden hastahaneye goturmesine mudahale ettiginiz kizdiginiz kopurdugunuz icin.
Belli kimin kötü olduğu, merak etme göreceksin dünya kaç bucak, Allah vuracak sana, sinir hastanesine kapatılacak kadar tehlikeli bir beynin var.
Evt kız tabi ki aynı ortamda bulundularKız mı bu arkadaşlar, nişanlınla hiç aynı ortama soktun mu
Kız mı bu arkadaşlar, nişanlınla hiç aynı ortama soktun mu
Şöyle söyliyim bu olayla ilgili dedikodu çıktı okulda aaa işte x hoca kızı hastaneye götrmüş diyip gülüşmeler duydum o yüzden o kadar tepki verdimElif cidden bayılan bi kızı hastaneye götürme dedin mi ?
Hadi ordan be, bana yüzsüz diyene bak.Birşey olmadı sadece ona takmış değilim ki ben nilanlımın telinde bir kuz nunaradıngörmek istemiyorum ister akraba olsun ister yabancı
E bi bayandan isteseydin keske
Allah vuracak sana be demek, sen nasıl bir insansın ya?
Ben isteyerek böyle davranmıyorum sonuçta üzülüyorum ve buna engel olamıyorum.
Yaşamadan anlayamazsın seni sadece Allah a havale ediyorum!!!
Yüzsüz değilsen artk cvp yazmazsın
Evt kız tabi ki aynı ortamda bulundular
Şöyle söyliyim bu olayla ilgili dedikodu çıktı okulda aaa işte x hoca kızı hastaneye götrmüş diyip gülüşmeler duydum o yüzden o kadar tepki verdim
O zaman senin tedavi olman gerekli,hiç normal değilsin kusura bakma.Kimse seninle bir ömür geçirmek istemez,geçiremez çünkü.Kendine de adama da hayatı zindan edersin.Nışanlın için ve kendin için lütfen git tedavi ol,yoksa çok mutsuz olacaksın.Bir süre sana tahammül eder ondan sonra ya evlenmeden ayrılır ya da evlendikten sonra boşanır bu adam.Ya da seni hiç takmaz gider aldatır.Bunları seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle,senin iyiliğin için söylüyorum,lütfen dikkate al ve kendini acil düzelt.Birşey olmadı sadece ona takmış değilim ki ben nilanlımın telinde bir kuz nunaradıngörmek istemiyorum ister akraba olsun ister yabancı
Bunu açıklayamıyorum sadece rahatsız ediyo beni işte hem de çoktelefonda kız numarası olsa ne olur ki
önce bunu kendinize bir itiraf edin; sonra da yazın bize de
nişanlınızın hocası kadın olabilir; prof ile de görüşme kadın mı diyeceksin şimdi
ya da nişanlın prof olunca kadın diye asistan da mı almayacak
ne olur kızlar nişanlınıza mesaj atsa; hatta konuşsa o kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz ama hiç bir kız telde kayıtlı olmasa da o kızı ayartabilecek potansiyeli varsa yolda bile ayarlar yani
Şöyle söyliyim bu olayla ilgili dedikodu çıktı okulda aaa işte x hoca kızı hastaneye götrmüş diyip gülüşmeler duydum o yüzden o kadar tepki verdim
Bunu açıklayamıyorum sadece rahatsız ediyo beni işte hem de çok
Tabiki bayan prof hocaları var onlardan kıskanmıyorum ama beni ihmal edicek kadar bi samimiyet görürsem ondanda kıskanırım ama dediğim gibi hocaları hiç sorun olmadı şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?