• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

İlkinde bak gibi haksızsın! Kısura bakma
İkincisindede öyle bir haksızsınkı ben bile kudurdum burada :) yahu ne gerek var boyle şeylere, sms gelmiş eee ne var bunda kimse ağaç kavugunda yaşamıyor pardon ama teyze kızıdr hala kızıdr arkadasdır ıs arkadasdır okul arkadsı dır ( bu liste uzar) tabıkıde vardır,
Bunlar ılıskıyı yıpratmaktan baska bır sey deıl,
Ayrıca eltınızı sevmıyor olabılırsınız , belkı bu yuzden, bazı kelmelerı ondan duyunca sızı sınırlendırıyor olabılır
Ayrıca dugun dernek ıslerı , kı yasamamıs olmama ragmen ( iki arkdsmıın dugun hazrlıklarında yanndaydım) yıne de bılırım , nasıl stres lıdır, bu eşinizin yada nısanlınnzn yanls bırsey aoyledıgı anlamna gelmıyor
Gereksız yere kendınıZı doldurmayın bence :)))
Bırakın akışına, kasmayın adamı, sms gelmısmıs, gelsın, adam bırsy yapacak olsa bırı ona asılıcak olsa, adamın içinde olsa ruhun duymaz :))

Ayrıca gel bak sen beni dinle
Nişanlına sakın "yengenle konuşma" deme
O zaman hem abisinin hem de kaynananın tepkisini çekeceksin
Kardeşlerin arasına gireceksin, farkında mısın ?
Ne demek konuşma ?
Şimdi benden önemli değil diyeceksin ama evet kardeş bu ve kusura bakma ama senden önemli. Neden biliyor musun ? Çünkü sen durduk yere hiç bir sebep yokken hüsnü kuruntuların yüzünden aralarına girmek istiyorsun. Hani eltin cidden kötü olsa sen haklı olurdun. Ama şimdi nasıl olacak ? Bayramda seyranda eltin mi gelmeyecek yoksa sen mi eşini yollamayacaksın ? Böyle bir gelini kim sever ?

Diyelim ki öyle e ayrılıp rahat rahat yapsın o zaman yapacağını

Neden ayrilsin ki? Ailesine ve cevresine karsi "iyi aile babasi" rolunu oynamaktan neden mahrum biraksin kendini? Gay insanlar neden evleniyor Elif hic dusundun mu? Aile baskisi, cevre baskisi.. ayrica nisanlin icin isin "heyecanli kacamak" kismini da unutma.. baska kiminle evlense bu kadar rahat eder? Inan bana nisanlin cok kurnaz, gelen mesajlari senin gozune sokup rahatsiz olmani saglayacak kadar kurnaz.. o mu sansiz yoksa sen mi bilmiyorum..

Neden ayrilsin ki? Ailesine ve cevresine karsi "iyi aile babasi" rolunu oynamaktan neden mahrum biraksin kendini? Gay insanlar neden evleniyor Elif hic dusundun mu? Aile baskisi, cevre baskisi.. ayrica nisanlin icin isin "heyecanli kacamak" kismini da unutma.. baska kiminle evlense bu kadar rahat eder? Inan bana nisanlin cok kurnaz, gelen mesajlari senin gozune sokup rahatsiz olmani saglayacak kadar kurnaz.. o mu sansiz yoksa sen mi bilmiyorum..

Office gay diye aklına sokma
Bu sefer erkeklere de takacak
Çünkü cidden durumu iyi değil
Hem kız hem erkek baş edemez :)

Bak sende şu mesele var. İki olay var ve sen birine kafayı takıp "Ama abartmıyorum, abartsam diğerine de takarım değil mi?" Diyerek kendini ve aklını ikna etmeye çalışıyorsun. Bu eltin kötü biri değil, ama sen kötü bellemişsin ve "Diğer eltimi kıskanmıyorum ama o zaman sorun bende değil bu eltimde" diyerek kendini aklamaya çalışıyorsun.

Bu arada için azıcık rahatlasın. Onların hepsi ya toplu mesajdır ya da banka, belediye, polis ce bakanlıklardan vs gelen bayram kutlama mesajıdır. Bugün bana gelenlerin haddi hesabı yok. Bir havayolu şirketinden bile geldi düşün. Yani kızlar değildir merak etme
Çok saol ama okul çevresi olan birine illa ki kızlardan mesaj gelir önemli olan cevap vermemesi bu onun elinde içim içimi yiyo gerçekten
Abisi kadını boşasın ister misin

Mecbur kalmak ne demek ayrıca, konuşmaya mecbur kalmak ne demek?? Yengesi yahu
Öyle yenge düşman başına
Ya tmm bundan önceki konularımı bırak bir kenara öyle inan bu kız çok kötü biri, öyle zamanlar oldu ki bu kız arkamdan konuştu nişanlımın ve kv nin yanında ve nişanlım tartştı onunla bunları vana anlatanlar o an orada olanlar yani çok sorun yaşadık bu kızka kocadıda yaşadı.ana hala benim aptal nilanlım bunları unutmuş onunla sohbet derdinde

Adamin evinde bir hatti daha olsa, o hatla 3 kisiyi daha idare ediyor olsa ruhun bile duymaz elif cunku sen suan eltini dusunuyorsun ve adim gibi eminim o bunu biliyor..

Çok saol ama okul çevresi olan birine illa ki kızlardan mesaj gelir önemli olan cevap vermemesi bu onun elinde içim içimi yiyo gerçekten

Öyle yenge düşman başına
Ya tmm bundan önceki konularımı bırak bir kenara öyle inan bu kız çok kötü biri, öyle zamanlar oldu ki bu kız arkamdan konuştu nişanlımın ve kv nin yanında ve nişanlım tartştı onunla bunları vana anlatanlar o an orada olanlar yani çok sorun yaşadık bu kızka kocadıda yaşadı.ana hala benim aptal nilanlım bunları unutmuş onunla sohbet derdinde

Elif tek bir soru soracağım
Bu adamla evlenince boşanmayacağını düşünüyor musun ?
Kendini çekilmez kılıyorsun
Adamın sakladığı bir şey yoksa, katlanmaz bir ömür
Sence ?

Bi ara götürüyodu beni derslere arkada oturup izliyodum

O zaman adamın bi sabıkası mı var
Saçma yani kim bişey yapmadığı halde inandırmaya çalışır
Bana güvenmiyosan yol orda denir, ne derse seni izleyici olarak götürmesi
Ciddi problem var sende diyodum ama nişanlında normal değil gibi

Ayrıca gel bak sen beni dinle
Nişanlına sakın "yengenle konuşma" deme
O zaman hem abisinin hem de kaynananın tepkisini çekeceksin
Kardeşlerin arasına gireceksin, farkında mısın ?
Ne demek konuşma ?
Şimdi benden önemli değil diyeceksin ama evet kardeş bu ve kusura bakma ama senden önemli. Neden biliyor musun ? Çünkü sen durduk yere hiç bir sebep yokken hüsnü kuruntuların yüzünden aralarına girmek istiyorsun. Hani eltin cidden kötü olsa sen haklı olurdun. Ama şimdi nasıl olacak ? Bayramda seyranda eltin mi gelmeyecek yoksa sen mi eşini yollamayacaksın ? Böyle bir gelini kim sever ?
Konuşma demiyorum ki mesafeli ol diyorum ve evet gerçekten kötü biri o ben hep kötülüğünü gördüm

Yok artık daha neler bazen kıskanılmsk hoşuna gidiyo diye düşündüğüm oldu ama bu olsmaz

Oda bşeymi yazık bazen kocama okuyorum şaşkın şaşakın ben nerdeyim yaa nolluuuyoo gibi bakıyor boş boş :70:
Haklı caniko, bu normal bir durum değil çünkü. Şimdi olmasa elbet yakın zamanda çok kötü sonuçlar doğurur. Ya da bunların hepsi birer saçmalık, uydurmaca. Ben böyle düşünüyorum artık :D

Konuşma demiyorum ki mesafeli ol diyorum ve evet gerçekten kötü biri o ben hep kötülüğünü gördüm

Yok artık daha neler bazen kıskanılmsk hoşuna gidiyo diye düşündüğüm oldu ama bu olsmaz

Ama seninki kiskanmak degil ki saplanti.. ve hicbir akil sagligi yerinde olan insan bu derece baskiyi kaldirmaz tabi eger sakladigi bir seyler yoksa..

Nacizane bir öneri, psikolojik sorunlarının üstesinden gelmeden sakin evlenmeyin. Hem size yazık olur hem de karsinizdaki insanlara. Sorunlarinizi halletmeden evlenirseniz eğer konularinizdan ve cevaplarınızdan anladigim kadariyla boşaniyoruz vb gibi konularda BDVde daha çok görürüz sizi.(Allah korusun!) Bu arada bu psikolojiyle sadece 1 gününüz zehir olmaz, bunu ömür boyunca çekersiniz.

Kız ben senden şüpheleniyorum,acaba benim kuzenim misin sen? Aynı onun mantığındasın ve yorumların çok hoşuma gidiyor.Çok severim kuzenimin muhabbetini de.Dur ben senin konulara bir bakayım o musun değil misin.Oysan yaktım seni:KK53:bir insanın cümleleri bu kadar mı benzer ya:KK53:

Back
X