zehir olan tatilim

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
merhaba kızlar öncelikle herbirinizin bayramı mübarek olsun..

tatile girdiğimizden beri fırsat bulup yazamadım.. açıkcası tatilimbağırdım ç çokta planladığım gibi gitmedi zaten.
tatilde ve sonrasında eşimle ciddi anlamda büyük bir sıkıntı yaşadık sizinle de paylaşıp fikir almak istiyorum.

eşimle farklı arkadaş gruplarımız var ve ayrı ayrı takılırız bazen bu bizim için hiç bir zaman sorun olmadı.arkadaşlarıyla içmeye de gider balığada gider çıkar gezer sabaha kadar balıkta durur arada bir denize havuza gider falan bunlar her zaman olan şeyler..

tatilde tahmin edeceğiniz üzere ortalık çıplaklar kampı gibi önümüzden 4-5 tane kız geçti eşim döndü bana ben buraya bizimkilerle de gelcem zaten söz verdim çocuklara erkek erkeğe tatile çıkcaz dedi. bende çıkamazsın dedim.o ne demek erkek sen misin ben miyim belli değil sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun dedi. bende ne saçmalıyorsun sen dedim. benimle yapamadığın ama erkek arkadaşlarıyla yapabileceğin ne olabilir senin üstelik hepsi de bekar dedim. yapacak o kadar çok şey var ki dedi bende o yapacak şeyler başka kadınlarla sevişmek sanırım çünkü önümüzden kızlar geçince birden tatile çıkcaz demeye başladın dedim herşeyi çarptırıyorsun dedi. sallamadı bile beni yüzmeye gitti..
o kadar tadım kaçtı ki anlatamam size. o gün tüm gün surat astım sen sonunda eşim bağırdı bana hiç bişeyden memnun olmuyorsun bir çok kişi eşini tatile bile çıkarmıyor şanslıyım demiyorsun da hala surat asıyorsun falan dedi.
bende bağırdım çağırdım bir ton yattım uyudum tüm günümüz ziyan oldu..
ertesi gün bana biz seninle 2-3 yıl sonra boşancaz bu gidişle hiç kimse kocasını senin kadar sıkmıyordur dedi bende s.. g. o zaman şimdiden senin kahrını çekemem dedim vay efendim yine ben ne biçim konuşuyormusum kendimi ne sanıyormusum.. yani şok oldum tatil benim ağzımdan burnumdan geldi.
adam bana sen insanı hataya sürüklersin yapacağım yoksa da bi hata yapmaya itiyorsun beni dedi..

hala yazarken sinirlerim bozuluyor. otelden çıkmak istediğimi söyledim 1 gün daha kalacaktık eğer eve dönmüyorsa otobüse atlayıp kendimin döneceğini söyledim hazırlandık çıktık.
yol boyu konuştu herşeyi mahfediyorsun nasl bir insansın falan filan hiç birine cevap dahi vermedim.

eve geldik yattım uyudum az önce arkadaşlarını aradı balığa gidelim diye hemen bi plan yaptı çıkarken de bana çok geç olmadan dönerim korkma dedi bende umrumda bile değilsin defol git dedim böyle ayrılmayalım dedi bende ne saçmalıyorsun onca şeyden sonra söyleyeceğin şey bu mu dedim hem arkadaşlarınla tatil planı yaparken 1 hafta evde ne yapcam madem bu kadar düşünüyosun beni dedim güldü evde bırakmıcam canım annene gidersin dedi bende defol git eve de gelme bir daha dedim çıktı gitti.

nasıl bu hale geldik ne oluyor bize bilmyorum.
evet insan bazen bunalıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama bi insan yanında eşi olmadan tatile gitmek istiyorsa altında tek bir sebep vardır başka kadnlarla takılmak..

eşyalarını camdan fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.
bir de bana her istediğin oluyor diye çok şımardın sen falan dedi. eğer yanlıs anlamadıysam evi taşıdıgımız için öyle bişey dedi.
sevgisinden şüphem yoktu hatta taşındıktan sonra hergün şükrettim iyiki ayrılmamışım gitmemişim dedim ama şuan nefret ediyorum bir kaşık suda boğasım var.. ne bu erkek arkadaşlarıyla plan yapma olayı..
ayrıca bu gidişle 2-3 sene sonra ayrılırım ne demek.
demekki aklında bunu düşünmüş..

o kadar canım sıkıldı ki ağlamak istiyorum resmen..

Pembesu bu adam sana nereye kadar katlanacak.dunya etrafinda donmuyor.siz cift olabilirsiniz ama o adamda ayri bir birey kusura bakma ama melegi seytana donustirmek uzeresin.bir insanin uzerine bukadarda gelinmez.

İyide benim katlanılacak neyim var yahu annesi ruh hastası olmasaydı ben o evden taşınmayacaktım..
e tek bana mı tatile çıkmak istemesi bi bana mı normal gelmiyor resmen saçmalık ötesi.

He deyip geçseydin yani. Eşinden önce kendine güvenmelisin gibi geldi.

kendime güveniyorum zaten sadece söyledikleri acayip zoruma gitti hayır yani benimle istediği herşeyi yapıyor kaldı ki arkadaşlarıyla da istediği zaman istediği yere gidiyor ama tatile gitmeyi istemek benim aklıma kötü şeyler getiriyor mantıklı düşününce benimle yapamadıgı arkadaşlarıyla yapacagı ne olabilir ki ?

kendime güveniyorum zaten sadece söyledikleri acayip zoruma gitti hayır yani benimle istediği herşeyi yapıyor kaldı ki arkadaşlarıyla da istediği zaman istediği yere gidiyor ama tatile gitmeyi istemek benim aklıma kötü şeyler getiriyor mantıklı düşününce benimle yapamadıgı arkadaşlarıyla yapacagı ne olabilir ki ?
Belki seni kızdırmak için söylemiştir. Ve öyleyse başarmış zaten. Mantıklı değil gitmesi gitmesin zaten.

Ben kaçırdım galiba. Tamamen mi taşındın evden? Altlı üstlüydünüz..
Konuya gelirsek, arkadaşlarıyla gezmesinde bişey yok, şüpheni çekecek ne yaptı bu önemli. Bi de ben eşsiz tatile çıkmasına karşıyım bi erkeğin.

İyide benim katlanılacak neyim var yahu annesi ruh hastası olmasaydı ben o evden taşınmayacaktım..
e tek bana mı tatile çıkmak istemesi bi bana mı normal gelmiyor resmen saçmalık ötesi.
Esin bi halt karistiracak olsa sana arkadaslarla buraya tatile gelecegiz demez.
Sende kiz arkadaslarinla cik tatile.
Tatile gitmekte ne var anlamadimki nasil bir anlam yukkedin tatie gitmesine.ayrica tatilde herkea cibil kimsede kimseye bakmiyor neticede deniz kiyafeti.
Bence istemiyorsan tatilde olay cikarip kendinede esinede zehir etmek yerine eve donunce ben seni kiskanirim bensiz gitme uzuluurum desen eain gitnezdi.
Sen uzuluyosun diye bir kalemde evi tasiyan adam.
Biraz relaks ol huzur verki huzur bul.derdin yok en cok konu acan sensin ac cansunun konularini oku haline sukret enisteye selamlar;)

Eşinizin "Tatile çıkacağım" demesini nasıl önünüzden geçen kızlara bağladınız ki, çok zorlama olmamış mı sizce de?

Biz de eşimle ayrı tatile sıcak bakmayız çünkü yılda alabildiğimiz bir 10 gün izin; herkes kendi arkadaşlarıyla tatile giderse birlikte ne zaman tatil yapacağız? Keşke buradan yürüseydiniz.

Diliniz çok sivri yine de. Sizin o kadar hakaretiniz üzerine eşiniz size hakaret etti mi? Ben olsam gelemem bu kadar s.ktir çekilmesine. Eninde sonunda biter o ilişki. Yani bu şekilde yalnızca ilişkinizi yıpratırsınız. Eşiniz yine iyi idare ediyor durumu. Yok yere tatili burnunuzdan getirmişsiniz.

Sanırım bütün erkekler aynı erkek erkeğe plan proğram yapmaya can atıyo :) Boşver bence sende kendince bişeler yap yoksa mevzu bitmez

tatile çıkmasında bişey yok diyorsunuz da yabancılar pek bir arsız üstsüz hiç tanımadıgı adamlara sırtını yağlaıtoyrlar.
bizim erkeklerde asılmaya pek meraklı oo bu kız bana yazıyor diye atlıyorlar birbirlerini gaza getiriyorlar.
gözümün önünde bi aile kavga etti eşi yandaki kadınla sohbet etti diye.

normalde eşime güveniyorum ama böyle bi taleple gelmesine acayip bozuldum.
ben evde durcam mal gibi o gitcek arkadaşlarıyla tatile çıkcak.. hepsi de bekar ve hiç kadınların muhabeti geçmeyecek..

içti içti bi hata yaptı diyelim sonra affetmek bana düşecek bende affetmiycem güzelim evliliğim 10 dakika için güme gitcek..

ben onu tatile yollamalıymısım güvenmeliymişim ne varmıs abartacak..
yahu ben desem ki tatili sevmiyorum git kendin gez onun bana sensiz ne işim var demesi gerekirken..

vallahi eşyalarını parçalıcam sinirden

Valla ben size hak verdim.. tamam arada bi arkadaşlarıyla bi şeyler yapar da eşsiz tatil ne demek?? Bu iyilik kumkumalığı nedir?? Evli barklı adam bekar heriflerle 1 hafta tatilde napıcak???

Eşim beni bırakmadığı hiçbi yere gidemez.. kadın gidemez erkek gider falan hiç bana uymayan şeyler bunlar.. oldu ben evde annemle oturayım kocam fink fink gezsin.. veya tatile ben eşimle çıkayım ama o bensiz de gidebilsin.. yok öyle bi dünya.. en baştan tavır belli edilmezse sonraları hep bu sorunlar yaşanıyo işte..

eşime diyorum ben git 1 hafta Antalya ya tatile diyorum sizi bırakamam diyor. Bırak nolacak öcümü yiyecek iyi gelir sana diyorum gitmiyor demekki bende ve eşimde sorun var:dondurma:

Bence eşin konuşmalarıyla fazla ileri gitmiş. Haklısın.
Sadece olayı kızlara bağlaman yanlış olmuş.

Önceki konunuzu bilmiyorum. Yalnız tatile çıkmak da ilişkinizin dinamiklerine bağlı.

Ama hep yazdığınız gibi konuşuyorsanız çok dik ve ters konuşuyorsunuz gerçekten. Şöyle bir tartışmada sevgilim/eşim bana "s*ktir git" dese valizi toplar ben dönerim.

Haklıyken bile haksız duruma düşersiniz bu üslupla. Üstelik direkt "çıkamazsın" diye yanıt verince insan iyice inada bindirir.

Bence haklısınız . Ne demek evli bi erkeğin tek başına tatile gitmesi ya . Hiç gelemem böyle şeylere .

konuların da haklısın pembesu ama tavırlar ve dilin çok sert
haklılık payını yitiriyorsun
kocanı karşına al tek tek sakince konuşarak ben nasıl tek başıma tatile çıkmazsam senin de arkadaşlarınla tatile çıkmanı istemiyorum
bizim zaman geçirebileceğimiz tek bir tatilimiz var de

ayrıca arkadaşların yazdığı gibi tatilde herkes cıbıl
kocan dönüp uzun uzadıya bakmadıysa öyle bir şey yapmadığını varsayarak yazıyorum
haksız yere suçlanmak insanı sinirlendirir

Back
X