- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
sarımsaklı mayonez
ufak paketler var ya onlardanMayonezin içinde yumurta var bakteri üretmesi çok doğal ama az yediyseniz zaten kusmuşsunuz sanmam ki bir şey olsun ...
ufak paketler var ya onlardan
şuan iyiym sanırım. sorun olursa gideceğimPsikolojikte olabilir gerçekten zehirlenmişsiniz de olabilir şu an iyiyseniz 5 saat sonra da bir şey olmaz ..Ama kendinizde en ufak bir değişiklik hissederseniz lütfen burdan medet beklemeyin ve doktora gidin ...
baş dönmesi gripten beri olan birşey olarak var zaten cnm ama ateşim yokZehirlenmek öyle "sanırım" diyebileceğiniz semptomlar vermez. Baş dönmesi, ateş, titreme gibi durumlarda oldu mu? Gerçi her halükarda gitmelisiniz çünkü bi yumurta ürünü ve tarihide öyle bir ay geçmemiş. 9 ay ciddi bi süre. Zehirlenmesenizde vücudunuza bi virüs almış olabilirsiniz.
baş dönmesi gripten beri olan birşey olarak var zaten cnm ama ateşim yok
Canım normal bir mide bulantın olsa afedersin midendekileri çıkara çıkara birazda dinlenerek iyileşirsin ama zehirlenmek tehlikeli ne yaparsan yap iyileşemezsin. En azından bir acile git hemen iyileşirsinkızlar öğlen birşeyler sipariş etmiştim ve yanında da sarımsaklı mayanoz vardı. ketçap ile brlkte kullandığım için frketmedim bir değişiklik ama sonra dan bakarken mart 2015 son k.tarihli olduğunu gördüm ve midem çok kötü şuan saat 2.30dan beri 4-5 keredir lavaboya taşındım içim dışıma çıktı. zehirlenmiş olabilir miyim. yani br şey frkeder mi 9 ay öncesinin ürününü kullanmam
teşekkür ederimGeçmiş olsun dikkat edin kendinize :)
kendilerini uyarıcm en kısa zamandaYediğin şey toplamda 1 kaşık anca eder..onuda kustuğunda cıkarmışsındır..
Durum acillik değil ama şikayetlik..
arayp bildireceğim kendilerineZehirlenme dedigin öldürüp diriltir insanı. Kusma en hafif belirtisidir hatta. Etlerin çekilir titremekten. Ayakta duracak mecalin olmaz. Zehirlendiğini iki gün sonra fark edip ambulansla hastaneye taşınan biri olarak diyorum ki zehirlenme değildir o zehir olsa yerinde duramazsin :)
Ben oldukça ünlü bir yerde yedigim tavuktan zehirlenip bir hafta tedavi ile duzeldim. O sinirle neredeyse o yeri kuran kişiyi mezarından çıkarıp poykurecektim. Mail attım şikayet ettim hatta tehdit ettim. Dava acmayayim diye tum hastane masraflarını karşıladılar. Telefonla arayıp durumumu takip ettiler. Bak yine sinirlendim o gunleri hatırlayinca. Fiş olmasa da gidin çatır çutur hakkinizi arayın. O kadar ucuz değil hayatıniz.
kızlar öğlen birşeyler sipariş etmiştim ve yanında da sarımsaklı mayanoz vardı. ketçap ile brlkte kullandığım için frketmedim bir değişiklik ama sonra dan bakarken mart 2015 son k.tarihli olduğunu gördüm ve midem çok kötü şuan saat 2.30dan beri 4-5 keredir lavaboya taşındım içim dışıma çıktı. zehirlenmiş olabilir miyim. yani br şey frkeder mi 9 ay öncesinin ürününü kullanmam
O an ne yazdigimi farketmeden actm konuyu kontrol etme durumum olmadıCanımcım mayonez değilde mayanoz yediysen durumlar fena
O an ne yazdigimi farketmeden actm konuyu kontrol etme durumum olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?