zehirlendim sanırım

ufak paketler var ya onlardan

Psikolojikte olabilir gerçekten zehirlenmişsiniz de olabilir şu an iyiyseniz 5 saat sonra da bir şey olmaz ..Ama kendinizde en ufak bir değişiklik hissederseniz lütfen burdan medet beklemeyin ve doktora gidin ...

Zehirlenmek öyle "sanırım" diyebileceğiniz semptomlar vermez. Baş dönmesi, ateş, titreme gibi durumlarda oldu mu? Gerçi her halükarda gitmelisiniz çünkü bi yumurta ürünü ve tarihide öyle bir ay geçmemiş. 9 ay ciddi bi süre. Zehirlenmesenizde vücudunuza bi virüs almış olabilirsiniz.

baş dönmesi gripten beri olan birşey olarak var zaten cnm ama ateşim yok

Canım normal bir mide bulantın olsa afedersin midendekileri çıkara çıkara birazda dinlenerek iyileşirsin ama zehirlenmek tehlikeli ne yaparsan yap iyileşemezsin. En azından bir acile git hemen iyileşirsin

Yediğin şey toplamda 1 kaşık anca eder..onuda kustuğunda cıkarmışsındır..

Durum acillik değil ama şikayetlik..

Zehirlenme dedigin öldürüp diriltir insanı. Kusma en hafif belirtisidir hatta. Etlerin çekilir titremekten. Ayakta duracak mecalin olmaz. Zehirlendiğini iki gün sonra fark edip ambulansla hastaneye taşınan biri olarak diyorum ki zehirlenme değildir o zehir olsa yerinde duramazsin :)

Ben oldukça ünlü bir yerde yedigim tavuktan zehirlenip bir hafta tedavi ile duzeldim. O sinirle neredeyse o yeri kuran kişiyi mezarından çıkarıp poykurecektim. Mail attım şikayet ettim hatta tehdit ettim. Dava acmayayim diye tum hastane masraflarını karşıladılar. Telefonla arayıp durumumu takip ettiler. Bak yine sinirlendim o gunleri hatırlayinca. Fiş olmasa da gidin çatır çutur hakkinizi arayın. O kadar ucuz değil hayatıniz.

arayp bildireceğim kendilerine

Canımcım mayonez değilde mayanoz yediysen durumlar fena

acillik bir şeyin olduğunu sanmıyorum ama dikkat et.. ben de bir kere dondurmadan zehirlenmiştim hem de doğumuma 1 hafta kala.. acillik durum öyle böyle olmuyor, baş dönmesi, kusma, ishal duramıyorsun zaten..

Zaten istifra etmissin sikinti yok bence sadece midene ters geldi yediklerin belliki... bol yogurt ye icinde suphe kalmasin doktorluk bir sey yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…