Aile hekimini aradım alo zehir hattını aradım bişey olmaz dediler hastaneye gidip ne dicem kiBi doktora gitseniz burda vakit kaybedeceginize. . İçiniz öyle rahatlasa ....
Tahlil filanAile hekimini aradım alo zehir hattını aradım bişey olmaz dediler hastaneye gidip ne dicem ki
Yeni ev taşındı kendi evimde jalmadım o zaman siyah camlı bi kutu içinde diş macunlarının arasındaydı. Üzerinde marka yazıyordu sadece bişey yazmıyordu. Bende öyle sandımDis peelingi mi? Ayakkabi boyasini nerde sakliyosunuzki ole birsey sandiniz?
Yutmadiysan disindede zarar yoksa biss olmaz bence.Yeni ev taşındı kendi evimde jalmadım o zaman siyah camlı bi kutu içinde diş macunlarının arasındaydı. Üzerinde marka yazıyordu sadece bişey yazmıyordu. Bende öyle sandım
Diş fırçasının ucunu değdirdim sonra dişimi fırçaladım iğrenç bir tadı olunca bunun peeling olmadığını anladım hemen tükürdüm normal diş macunu ile dişimi fırçaladım çok çok çok az bişey belki o esnada yutmuş olabilirimYutmadiysan disindede zarar yoksa biss olmaz bence.
Ben bise olcagini dusunmem ama icin rahat etmiyosa git bi doktoraDiş fırçasının ucunu değdirdim sonra dişimi fırçaladım iğrenç bir tadı olunca bunun peeling olmadığını anladım hemen tükürdüm normal diş macunu ile dişimi fırçaladım çok çok çok az bişey belki o esnada yutmuş olabilirim
İns yoktur canim yogurt ye temiz hava al ins yoktur biseyKızlar merhaba bugün ayakkabı boyasını diş peelingi sanıp dişlerimi fırçaladım çok az bir miktar yutmuş olabilirim. Alo zehir hattını aradım bişey olacağını sanmam dedi görevli aile hekimini aradım o da pek bişey diyemedi ama içim hiç rahat değil zehirlenip organlarımın iflas etmesinden korkuyorum. Sizce zehirler mi beni bilgisi olan var mı ??
Arkadaşım şakamisin ?? Burda neden soruyorsunuz ozaman! aile hekimine ve alo zehir hattına sordum bişi olmaz dediler diyorsun ama gelip burdada soruyorsunuz hastaneye git diyoruz nedicemki diyorsun pesss yanii. .Aile hekimini aradım alo zehir hattını aradım bişey olmaz dediler hastaneye gidip ne dicem ki
Karismak gibi olmasin ama yanlis ilac yutuldugunda bazi ilaclarda kusturmak tehlikeliymis.doktor soylemisti.İstifra et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?